Novinky
0
Tak jsem se těšil na první fotečky nebo alespoň nějaké předběžné nákresy a zase nic... Doufám, že i přes značné neúspěchy fotografů "špionů" je to od jejich činnosti neodradí, ba právě naopak, že to jejich snahu ještě posílí, abych se co nejdříve mohl pokochat u BMW tradičním designem, který už se dá označit spíš jako umělecké dílo!!! A k té extravaganci, milý autore, nebýt pár odvážných automobilek a jejich modelů, tak už mě auta vůbec "netankujou". Nedovedu si představit, že by všechna auta byla tak konzervativní a beztvará jako třeba VW!!! (i když poslední Passat je dost dobrý, ale jinak...)
0
Milý čtenáři, nejsem si vůbec jistý, zda by se ti líbilo mít ze sportovního šestkového BMW mamuta typu nového BMW 7... Odvaha je báječná věc, ale musí se snoubit s estetikou.
0
no nahodou jsem uz videl par lidi kterym se nova sedmicka libi. Tak proc ne,.. ...i kdyz mne osobne to nenadchlo.
Tak to jsem hodně zvědav, s čím BMW vyleze. Těžko už se jim ale podaří vytvořit takovou legendu, jaká mi stojí v garáži. Je to zkrátka žralok nejžralokovatější a auto naprosto nadčasových tvarů. S blbečky v otřískaných 318kách a muzikou na plný pecky nemá nic společného.
Zapoměl jsi dodat "disko muzikou". Kdybych totiž z podobných šiltovkáři řízených popelnic slyšel hrát cokoliv jiného, asi bych tím překvapením omdlel. Nevím proč, ale disko k těm vylízancům báječne sedne 😄))
Jinak, BMW je krásné a začínám si zvykat i na novou 7. AC Schnitzer ji celkem pěkně doladil...
Jinak, BMW je krásné a začínám si zvykat i na novou 7. AC Schnitzer ji celkem pěkně doladil...
Tak ta Tvoja kara je fakt cooool.... ....zavidim. Je to legenda, a napodobnit nieco tak skvele bude tazke.(iked tie motory su fakt fasa 😄 )
Jojo, Bavoracka stara sestka = moje nova laska. Skoda, ze zatim zadnou nemam. Musim souhlasit, diskofilni manici nasli objekt k hanobeni, chudinky stary 318. Zkusili jste nekdy na nemecky dalnici (prece nebudeme porusovat mistni predpisy ) ve 180 za hodinu poslouchat treba Vivaldiho, nejlepe Ctvero rocnich dob?
Mozna si nekdo z vas rekne - zase druhej extrem,ale zkuste to nekdy. V ten moment mate obrovskej pocit radosti ze zivota, starosti nechavate daleko za sevelicim vyfukem. Musi byt krasny den, dobre pocasi a hezke okoli. Volume nastavte tam, kde audio prestava stihat a pak kousicek uberte.
Az to zkusite, dejte vedet
Mozna si nekdo z vas rekne - zase druhej extrem,ale zkuste to nekdy. V ten moment mate obrovskej pocit radosti ze zivota, starosti nechavate daleko za sevelicim vyfukem. Musi byt krasny den, dobre pocasi a hezke okoli. Volume nastavte tam, kde audio prestava stihat a pak kousicek uberte.
Az to zkusite, dejte vedet
Nová sedmička je naprosto super a zalíbila se mi hned na první pohled, což v poslední době u nových automobilů není pravidlem a musím u nich své počáteční negativní dojmy trochu "strávit" .
Nová sedmička je opravdu nádherná. Povedla se. Design je zpočátku mírně škoující, 😄 ale uvidíte, že časem bude označován jako nadčasový....😄)