Novinky
Inter Porsche jsou šmejdi, stejně jako Auto Jarov a Exner. Jenom je největší škoda, že se zastoupení postaralo o zrušení firmy Kreller s.r.o., protože to byla nejlepší firma na VW Audi. Teď už bych si VW nebo Audi nekoupil, protože k těm šmejdům bych ho nedával servisovat. Nakonec Renault je super značka, takže je to na nás, jestli je budeme podporovat v prodeji aut.
Jsem rád, že se mnou souhlasíte, protože mít VW nebo Audi, to je opravdový HOROR. Jestli nevíte, kdo je importér, je to šéf Porsche, takže to mluví za vše.
Panove!
Nevim jake mate zkusenosti s vozy VW nebo AUDI. Ja nejake mam a reknu Vam nevymenil bych je za zadne jine auto. Mel jsem i Vami jmenovaneho Renaulta. Nevim jak nekdo muze rict ze je to dobra znacka. To ze nove auto po 30 tis je porad v servisu. No nevim. Mam Passata, je r.v. 2000 a mam najeto 70 tis a krome toho ze dochazi voda v odstrikovaci, tak se nic nedeje. Uzasny auto. Vsem doporucuji. A jezdim k Exnerovi. Do firmy uz jsem koupil 6 LT-cek a zase zadny problem, proste VW je super. Budete teda panove tak laskavy a kupte si ty Renaulty a neobtezujte tady.
Nevim jake mate zkusenosti s vozy VW nebo AUDI. Ja nejake mam a reknu Vam nevymenil bych je za zadne jine auto. Mel jsem i Vami jmenovaneho Renaulta. Nevim jak nekdo muze rict ze je to dobra znacka. To ze nove auto po 30 tis je porad v servisu. No nevim. Mam Passata, je r.v. 2000 a mam najeto 70 tis a krome toho ze dochazi voda v odstrikovaci, tak se nic nedeje. Uzasny auto. Vsem doporucuji. A jezdim k Exnerovi. Do firmy uz jsem koupil 6 LT-cek a zase zadny problem, proste VW je super. Budete teda panove tak laskavy a kupte si ty Renaulty a neobtezujte tady.
Nikdo neřikal, že VW je špatná značka, ale do vedení VW nevidíš, já ANO, tak si ty keci nechej prosim tě od cesty. Já mám Golfa IV 1,8 a jsem s ním také spokojený, ale jezdím radši do neznačkového servisu. Tam mám jistotu, že se mi s autem nic nestane!!!!!!!!
A co je nejzajímavější: mým osobním dopisem jsem se obrátil na pana Piecha a celou dozorčí radu. Chtěl jsem je na toto upozornit, ale nějak je to vůbec nezajímalo. Asi o celém švidlu vědí ...
Takže to "Nr. 1 v ČR" není tak moc fér ...