Novinky
skvěle rozhodnuti,fakt dobry,kdyby škodovku nekoupil VW tak by takovy škodovky nikdy tak dobre nebyli
Prosim vas, co som ho vyskusal, je to pretacava hajtra. Silny motor a tvrdsi a znizeny podvozok nespravia z limuziny sportak. Octavia je uz od zakladu zle dimenzovana, ma podvozok z auta z kratsej triedy. Da sa s nou ist akurat tak rychlo po dialnici alebo prudko odstartovat na krizovatke.
Viete ako sa robi sportak z rodinneho vozu? Porovnajte napriklad jazdne vlastnopsti 5 dv Renalut Megane a koncernoveho sportaku Renaul Megane Coupe 2.0 16v - 108 kw.
Viete ako sa robi sportak z rodinneho vozu? Porovnajte napriklad jazdne vlastnopsti 5 dv Renalut Megane a koncernoveho sportaku Renaul Megane Coupe 2.0 16v - 108 kw.
Nevim odkud se bere takova nevule k voyum znacky skoda,ale po pravde receno se diky masovosti tohoto modelu ani nedivim. Problem vidim v tom ze vetsina z Vas se v tom aute ani nesvezla a kdyz uz ano tak se omezi na kritiku typu tvrda sedalda a tak. Je to preci sportovni model k sakru, to ma mit sedadla jako najaky francouzsky model [mimochodem i oni ted delaji sedadla tvrdsi].
Skoda ze jste tak zujati, za nabizenou cenu a vybavu, podobne vykonne auto nesezente. V pripade ze ano prosim priklad.
Predem dekuji
Skoda ze jste tak zujati, za nabizenou cenu a vybavu, podobne vykonne auto nesezente. V pripade ze ano prosim priklad.
Predem dekuji
V tomto autě jsem jel, musím konstatovat ,že motorově dobrý, ale podvozek ma těžké nedostatky,a to už je ůdajně přitvrzený.Sedačky jsou dobré, ale každá Honda je má lepší už v sérii. Vlastním Honda 5D VTi 125kW a musím říct,že podvozek je uplně o něčem jinem.Toto zdánlivě male auto 4,3m ma rozvor 2,65m a to je znát.Pořizovaci cena v 1997 byla 680000.Myslim ,že je to vzhledem k doplnkům a výbavě která ve voze je už sériově super cena.Špatné auto RS rozhodně není,ale sporťák ani náhodou.
Vždiť i tuneři musí octávii snížit alespoň o 5cm aby se dali zatáčky ,,řezat". Zdar
Vždiť i tuneři musí octávii snížit alespoň o 5cm aby se dali zatáčky ,,řezat". Zdar
panove... nechapu a nerozumim. asi moc nevite o cem mluvite kdyz RSko tak kritizujete... mozna ze Middlesbrough neni pupek sveta, ale vite napriklad ze v F1 Magazinu (jediny oficialni F1 magazin) RSko recenzovali mesic po novem M3 a zaver byl neco jako "verte tomu nebo ne, ale kdybych mel ja osobne volit mezi M3 a RS tak volim RS, bude mi fuk jestli to rozbiju. M3 stoji 5x vic nez RS a 5x lepsi zabava to neni. RS je cool". takze klidek medvidek.
Musim souhlasit. Ja jsem si RS koupil a jsem s ni maximalne spokojen. Pro sportovni jizdu je vhodna, je velmi ticha a velice pohodlna. Proc proboha neustale nekdo porovnava tohle auto treba s Imprezou STI. Je treba si uvedomit, proc se do toho automobilka dala. Podle me, aby vyplnila jeden segment trhu, kde jeste nemela zastupce. Nemyslim si, ze vylozene chtela rict: mame RS, kdo ma vic? Na druhou stranu to auto ma charisma, aspon pro me. S normalni Octavii nemuzu vubec srovnat, protoze se mi proste nelibi. A taky si myslim, ze kdyz uz nekdo chce ze sebe delat silaka, ze zacne porovnavat s timhle autem treba Ferrari, tak at zkusi srovnat porizovaci cenu. Myslim si, ze za 1,3 mil. by dovedli nasi konstrukteri postavit uplne jine auto. Proc tedy nesrovnat zavodni Octavii WRC s klasickou Imprezou STI? Na zaver bych chtel rict, ze bezne silnice nejsou zavodni draha, ani trat rally, takze mluvit tady o tom, ktere auto by predjelo jine, neni na miste. A pokud nekdo jezdi riskantne, tak je ubohy a smesny.
soutěž o auto roku a pak z toho uděláme velblouda. Zcela bezvýznamné ocenění.