Novinky
0
dost lacny zavod 😄
0
pokus
0
to je hnus
Fakt je to strašný. Přesně toho jsem se bál. Mám současnou Vectru a protože jsem s tím autem dost spokojenej, hrozně rád bych do nový šel. Ale tuhle příšeru bych si fakt nekoupil i když vím že pod tím šeredným kabátem je fajn auto. Auto prostě musí k něčemu vypadat! To jim to nikdo nezhodnotil už jako studii? Strašně si zahrávají s pověstí automobilky. Asi si nepamatují jak dopadlo podobně nepovedený Scorpio? Tohle se přece nemůže v Evropě líbit! Nechápu. Astra OPC Extreme je fakt supr.
miluju oply ale tohle je* voni nejdriv udelaj astra UPC EXTREME a pak takovouhle sracku tak to nechapu
Pokud se Opel ubere vzhledově tímto směrem se všemi dalšími vozy
tak asi končí ! Je to splácanina z Bory a zadek je z Chryslera. Přestal jsem být příznivcem zn. Opel. Tschuss
tak asi končí ! Je to splácanina z Bory a zadek je z Chryslera. Přestal jsem být příznivcem zn. Opel. Tschuss
Tak s timhle modelem si mě teda panáčkové z Opelu nezískali. Boží design minulé vectry mohli alespoň naznačit v tom novém. Ale tohle je fakt hnusný auto.
je supr i když na první pohled tak nevypadá jakož to každá "nová" vectra PS: zpětný zrcátka nedělaj auto
Jsem velice rád, že je tolik odpůrců nové krásné Vectry, alespoň nás, nových majitelů, nebude tolik jako u té fádní předchůdkyně u které člověk zívá jen se na ni podívá.
Opel dělal fakt pěkná auta ale co se týče designu tak je to fakt to nejošklivější co mohli splácat!!! Zadní část střechy Astra, zadek Astra mixnutá Chryslerem předek ještě horší než Nissan Micra + Renaut Scénic - fůj!!
Kde jsou ty nádherné tvary Vectry předchozí generace - asi se všichni zbláznili a snaží se udělat ze všech aut MPV - alespoň designem předních partií - viz také Nový Civic...
Kde jsou ty nádherné tvary Vectry předchozí generace - asi se všichni zbláznili a snaží se udělat ze všech aut MPV - alespoň designem předních partií - viz také Nový Civic...
divne tvary, nejak jsem tomu neprisel na chut. Mozna se to casem zmeni ... nejhezci design ma stejne Porsche 😃)
To teda fuj, to se mi daleko libi vic 98kova Vectra, ktera sice neni moje, ale jezdi se mi hezky ... nerikam ze to nebude dobre jezdit ... ale vubec se mi to nelibi...
Tohle je další z důkazů co dokáží z podle mého názoru báječné studie Signum udělat marketingoví "odborníci" a dodavatelská lobby.
To už teda GM neví jak oživit trh v Evropě a zvrátit ta červená čísla o kterých je všude slyšet! V Německu je Opel nejslabší automobilka co se prestige týče - je to lidovka, nechápu, že jste na ty Vaše Vectry a Omegy tak hrdí?!. Nová Corsa není špatná, ale taky nic světabornýho... Není nad můj Fiat Uno Logo Turbo i.e. 120 Ps! Všechny Vectry mohou jít kakat!
Priserny ! Kouknete na ten predek a specielne bok blatniku ! To ted budou vsechny auta vypadat stejme , vidim v tom Audi TT a Ford Mondeo , strasny . A zadek je uplna prisernost . Jeste ze tu jsou francouzske automobilky !
neskutečný úpadek, horší už může být jedině něco nového od VW, mám strach, že se dám na klasická stará auta. Už to tak vypadá, že nepřekonají minulost, jako astra coupe nepřekonala calibru.
Musím s Tebou 100% souhlasit, a to jak ve Tvém odporu k VW, tak s tím, že mnohá dnešní auta nepřekonají minulost. Calibry je vážně věčná škoda. Jak si vůbec mohli dovolit něco tak skvělého a originálního a revolučního zároveň, čímž Calibra určitě byla, nahradit pohou další karosářskou variantou tak tuctového a obyčejného auta, jako je Astra.
a co jste čekali od Oplu? je to jen opel
...a co jste čekali od Oplu, vždyť je to jenom Opel a ten v posledních 30 letech nepostavil pořádný auto. To, co je z auta vidět, myslím tvary kastle, případně interier - to je otázka vkusu každýho z nás, ale to co se ukrývá pod kabátem - TECHNIKA - to je humáč a teď ten svůj proslulej humáč zabalili do takový hrůzy!!! Z toho se už nemůžou vyhrabat aniž by jim amíci (GM) nenakopalo zadnice. Prostě a jednoduše co jste čekali od Oplu, kterej je už hodně dlouho považován za šit auto
ehm.moc by mě zajímalo jakým autem jezdíte vy.osobně mám pocit, že opel dosahuje docela dobrých prodejních výsledků.a prodával by se dobře, když by to bylo šit auto? myslim ,že ne.v rodině už proběhlz dvě generace oplu (vectra A,corsa B,combo a zafira)a vždy jsme byli spokojeni.a ja osobně hlavně po designové stránce.nehledě na kvalitu motorů.TAK NECHÁPU CO PROTI NIM MÁTE.krom toho americký auta stojí za ŠIT.(a francouzský).zdarec
Nezdá se vám designově moc těžká na *?
Jinak je to hnus. Nejlepší je LagunaII Grandtour 1.9dCi Privilege!!!
Jinak je to hnus. Nejlepší je LagunaII Grandtour 1.9dCi Privilege!!!
Kam se u Oplu hrnou ? Čumák rozhodně není líbivý spíš šeredný, zadek se dá přežít. Interier vypadá velice přesvědčivě. Stávající majitelé budou asi hodně moc nadávat na exterier a ani se jim nedivím.
Super, ta kvalita nema chybu a az to uvidite ve skutecnosti, tak se vsichni z toho poserou, vcetne vw
dobre by bolo ju vidiet na zivo - dolezite je ako bude posobit na ceste - jednoznacne vsak vyzera dobre - mohutne a isto! Ohlas na SIGNUM 2 bol pozitivny a vectra je, len jeho realnejsia podoba.
Kazdopadne si na takyto design treba zvyknut ( napr. BMW 7) - nove auta uz nebudu konzervativne
Kazdopadne si na takyto design treba zvyknut ( napr. BMW 7) - nove auta uz nebudu konzervativne
Nová Vectra se zdá být splácaninou zvětšené Astry sedan a jakýchsi pol😲dvážných inovací, jako těžkopádná zprohýbaná záď a "japonská" přední světla. Je to takový nejasný objekt, už ne Astra, ještě ne Omega. Myslím, že tímto modelem Opel tak akorát zamotá zákazníkům hlavu, neboť se nebudou schopni objektivně orientovat v jejich zbytečně rozplizlém spektru nejasně specifikovaných variant. V tomto momentu nejspíš většina zákazníků odejde ke konkurenci, kde je výběr jasnějsí vzhledem k cenovým rozestupům modelů. Prostě, pokud chce Opel získat zpět ztracené zákazníky, tak tohle je krok opačným směrem.
Opouštím tuto značku, auto je tlusté, hnusné s rozšláplou hubou a nakoplým zadkem. Zachvíli to bude všechno jak Fabia - nejhnusnější auto ze všech...
lol funny by som sa pozrel co za auta mate vy ked takto kritizujete,,,nedavno mi rodicia kupovali auto mal som na vyber naky pasat oktavku a podobne ale moja volba boja jedina ato tato vectra ,,,,netuctove auto, jazdi paradne, vybava staci a je fajn,,,ja som maximalne spokojny a nevymenil by som ju za nejaky francuzky * alebo nieco podobne,,,