Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Machýrek
Rada FX je mimoradne povedena po strance designu exterieru, jizdni a mechanicke.
Ovsem ta palubka.
Hnus.
Fujtajxl.
Chces se divat na ty hnusny budiky?
Ovsem ta palubka.
Hnus.
Fujtajxl.
Chces se divat na ty hnusny budiky?
velitel mesta bugulmy
Auto je uvnitr prekvapive male (myslim prekvapive vzhledem k vnejsim rozmerum, ktere se zdaji byt dostatecne). Neni to zrovna pro rodinu, ale pro jednotlivce, kterym se libi vnejsi vzhled, je to fajn.
dasauto
Chcem reagovat na zaklade vlastnych skusenosti s FX na to co bolo oddiskutovane uz skor. Palubna doska a pouzite materiali su momentalne s palubnou dosku v Porsche Panamera najkrajsia co sucasne automobili pre beznych motoristov dnes ponukaju. Dovolim si povedat ze je to skvost. Treba vidiet nazivo a neposudzovat len z fotografii. Donedavna som si myslel ze BMW X6 ma podarenu pristrojovku az kym som ju nevidel nazivo. Pouzity plast je identicky aky najdete v predchadzajucej verzii Skoda Fabia. Pri zatlaceni na dekor plastu vrze a dizajn je tak nudny ze po par sekundach je z toho mdlo. Mam 180cm na vysku a priestorovo by som povedal ze je vzhladom na poslanie vozidla idealnym kompromisom medzi jazdnymi zazitkami a pouzitelnostou pre 4clennu rodinu. Ceskym a slovenskym chaluparom doporucujem aby ostali u svojej starej Skody Oktavia, alebo inych krabic.
bravo infiniti