Novinky
Tohle auto se zatraceně povedlo, jako skoro všechno, co VW v posledních letech vyplodil. Kdykoliv si tohle auto prohlížím, napadá mně,jestli vůbec má konkurenci. Jediné, co mně napadá je tak maximálně Mini a to tím, že je velice individuální a zábavné,ale rozhodně ne nějaké alfa nebo megane. VW je prostě dál, "Šíro" je nádherné vozítko a lze si jen přát, aby se mu dařilo i nadále.
MPV (Altea) "znásilněné sportem"?
Která Cupra má (sériově) o 80! koní víc, než odpovídající rocco?
>😒]
Leon Cupra má o 29 PS víc, než rocco s 2,0 TSI (které výkonově odpovídá spíš Leonu FR) a Cupra R, má shodný výkon s roccem R.
Seat by se mněl probrat a začít makat na opravdu sportovním designu, jak je vidět, fráze typu "Auto Emocion" a nižší ceny mu samy o sobě jeho tristní prodeje nevytrhnou...
P.S.Otázka taky je, proč zmiňovaná ocenění v článku, nezískala Cupra (která je na trhu podstatně déle), ale právě rocco, že by za tu svou "bezpohlavnost"? 😉
edit - díval jsem se na tu cenu Cupry na Slovensku a ten rozdíl (cca 120! tis.) je neuvěřitelný, nevidím důvod kupovat ho u nás...
U vás ta jeho cena odpovídá trhu mnohem spíš, než u nás..., ale na druhou stranu třeba ceny v Německu jsou dokonce ještě kousek nad těmi českými (i když.tam se např. látka nenabizí a v zákl. je alcantara+látka).., takže tam máte asi fakt nějakou "Cupradotaci"...
A Cupra R nemá sériově xenony, rocco R ano, takže u nás je prakticky cena Cupry R a rocca R vyrovnaná...
Ja mam v okoli zopar Leonov s "karbonovou" kapotou, nasavatkami, tuctuc muzikou a jeden aj s nevkusnym prednym spoilerom. Scirocco som sprasene nevidel ani jedno, Leony ako keby prasili skoro vsetci.
A k cene, Seat je na odstrel, VW sa predavaju jak teple rohliky. Teda dopyt zrejme odraza cenu. A naopak.
Aj ked za pekny Leon v bielej, s dvojlitrovym 150HP FSI na peknych kolesach (konkretne RD344) by som sa ani ja nepohneval ... .
aky je rozdiel medzi 40r playboyom a tebou o x rokov mladsim ctitelom velkych nasavacich otvorov etc., vynechame frojda radsej 😊)
cim viac pasikov tym viac adidas?
😊))
Pokud bys ho náhodou nemohl nikde sehnat, tak kup to Scirocco. Přeci jen kupovat sporťák s lookem MPV (Cupra) není to pravý ořechový 😉
Se žlutou bude problém, žlutou nabízí ještě Megane RS, ale ten vyjde určitě mnohem dráž, nic jinýho mě nenapadá.
P.S. Anebo kup Golfa GTI a nech ho přestříkat na žluto, to by byla trefa >😁
Golf GTI múžeš mít i ve žluté, za "pouhých" 1.640,- euro si dokonce můžeš vybrat z klasické žluté, nebo tmavší "Ginstergelb"... 😉
Fakt? Se žlutou jsem si dělal prču. Prostě u VW můžeš objednat vše na co pomyslíš 😄
No jo, "blogSaetista" se ozval... >😁
Seatista zase zní jako odborník na moře... >😁