Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
RRAAFF
0
To odvětrávání sedadla řidiče tam je ale od začátku výroby. Dokonce i pro sedadlo řidiče šlo objednat do Vectry C (pofacelift).
acALIEN
0
zrejme jde jen o jinou technologii...
megacruiser
U starých aut byly sedadla i opěradla s pružinovou konstrukcí a skvěle prodyšná, takže nějaké pocení cestující neznali a odvětrávání nebylo potřeba. Potom se začal používat téměř neprodyšný molitan (kvůli ceně a jednodušší tvarovatelnosti). Zcela neprodyšná, lesklá kožená sedadla byla vrcholem tohoto vývoje. A teď v rámci inovace a zvyšování komfortu se do sedadel začnou montovat ventilátory 😄 Spíš byc se přimlouval za použití "síťovaných" nebo podobných materiálů, které lze vidět na opěradlech kvalitnějších moderních kancelářských židlí. Konstrukčně by to určitě bylo řešitelné a dost levné i do aut nižších tříd.
Bárt
Jak už napsal RRAAFF, odvětrávání bylo možné už i ve Vectře. Jinak jsem ale zjistil, že pokud někdo nemá rád kůži (jako třeba já) a přitom chce odvětrávaný sedačky, nezbude mu nic jiného, než koupit Mondeo. Odvětrávaný sedačky už dnes umí kdekdo, ale jen Ford je nabízí i v kombinaci s látkovými sedačkami... A přesně tudle kombinaci mám a nemůžu si to vynachválit! :yes:
Jinak mě překvapuje, že Opel to odvětrávání nabízí jen pro řidiče. Copak spolujezdci nemají nárok na nezpocená záda??
Jinak mě překvapuje, že Opel to odvětrávání nabízí jen pro řidiče. Copak spolujezdci nemají nárok na nezpocená záda??
maro-01
potvrdzujem ze odvetravanie islo uz u vectry, rovnako u insignie od zaciatku vyroby. o co islo autorovi clanku 😄
sir
u Mondea jsou odvetravana sedadla mozna jiz od predesle generace a to i pro spolujezdce a mozne kombinace nyni jsou vetrane sedadla s latkou, s alcantrou a taky s kůží 😁😁