Veď samozrejme, kto by už dnes kupoval čiernobielu televíziu? >😒] Inak nemyslím si že je to najlepší motor v TT, malé lahké auto a dať tam ťažký naftový motor dopredu
_Teddy_
0
Tiez by som rad vedel, co vedie majitela k tomu, ze si kupi sportove auto s naftovym motorom. Alebo este lepsie, kabriolet s naftou! To uz fakt nechapem ze je niekto taky masochista, a potrebuje pri spustenych oknach pocuvat lahodne chrochtanie naftoveho motora...
JuicyMane
0
mě tam ta nafta nevadí, protože TT není sportovní auto... To si jen myslí ti, co si ho kupují >😁
karlitto00
0
Bude to tim ze TT nekupuji jen ti, co chteji sportovni auto, ale casto i ti, kterym staci ze sportovne vypada, sportovne s nim nikdy jezdit nebudou, vetsinou to ani "neumi". Logicky si pak klidne koupi naftu, protoze spotreba 😉
A celkovy % naftaku by me taky hodne zajimalo, bude to krasny ukazatel jak moc "sportovcu" TT kupuje.
white label
0
Chybí mi tu hlavně údaj o podílu TDI motorizací na celkovém objemu prodaných TT..., ten by byl pro mě zajímavější, než jedno "vytržené" číslo...
woody-alien
0
Přesně. Pokud by ovšem byl podíl dieselů na celkových prodejích významný, pak se přidávám k těm, kteří to nějak nechápou.
Ricardo
0
Možná to není úplně terno, a proto se tím Audi nechlubí...?
Ricardo
0
Ideální volba do sportovního auta, zvlášť když je motor napříč před přední nápravou >😁
A celkovy % naftaku by me taky hodne zajimalo, bude to krasny ukazatel jak moc "sportovcu" TT kupuje.