Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
.. Právě naopak, elektromobily mohou mít ty nejúžasnější zvuky.. lepší než všechny supersporty. Představte si zaparkovat Think doma, stíáhnout z netu nějaký zvuk např. Pagani Zonda nahrát do systému v autě a pousti to z perpáku na místě výfuku... každý den jiné auto😄 Sen všech tunerů, konec děravých koncovek z rour od okapů atd.. Mylím si že např. pro takové vozy jako Fisker, je to směr vývoje, kdo chce tichý supersport... není nic jedoduššího než do auta naistalovat vnější audio, s regulací výkonu😉... ticho už nikdy nebude...(právě naopak)
😄 To uz teda bude, auto bude revat ako Zonda a zrychlovat ako babeta...pre sportaky OK, pre taketo auta mozno nejake eko hity😊
Jay
Ať si kdo chce co chce říká, já mám velkou radost, že se jim to povedlo. Ten proces restrukturalizace se rozhodně nezdál být jednoduchý a trval v podstatě rok.
Kdo se s Think nikdy nesvezl, neví jak fantastické auto to je. Není fér ho porovnávat s konvenčními auty, neb je nekonvenční a slouží tak trochu jinému účelu. A tomu slouží víc než dobře.
Celá společnost je taky na hony vzdálená běžné automobilce. Na to kolik lidí tam dělá, je výsledek perfektní. Počet zaměstnanců v centrále bych přirovnal k počtu zamestnanců jednoho menšího oddělení běžné automobilky.
Teď jen doufám, že se výroba zase nezastaví a brzo uvidíme City třeba i u nás.
A co se týče designu - interiér by jistě potřeboval překopat. Chápu, že komponenty ze starších fordů dneska už tolik netáhnou. Je to výsledek předchozího vlastníka a taky toho, že se těžko utrácí za takové věci, když není peněz ani na udržení výroby či platy. Exteriér je naopak moc pěkný a stále moderní. Matné plasty jsou praktické a na pohled i dotek moc příjemné. Malinko bych jen nafoukl záď a zadní světla. Mě se líbí 😄
Kdo se s Think nikdy nesvezl, neví jak fantastické auto to je. Není fér ho porovnávat s konvenčními auty, neb je nekonvenční a slouží tak trochu jinému účelu. A tomu slouží víc než dobře.
Celá společnost je taky na hony vzdálená běžné automobilce. Na to kolik lidí tam dělá, je výsledek perfektní. Počet zaměstnanců v centrále bych přirovnal k počtu zamestnanců jednoho menšího oddělení běžné automobilky.
Teď jen doufám, že se výroba zase nezastaví a brzo uvidíme City třeba i u nás.
A co se týče designu - interiér by jistě potřeboval překopat. Chápu, že komponenty ze starších fordů dneska už tolik netáhnou. Je to výsledek předchozího vlastníka a taky toho, že se těžko utrácí za takové věci, když není peněz ani na udržení výroby či platy. Exteriér je naopak moc pěkný a stále moderní. Matné plasty jsou praktické a na pohled i dotek moc příjemné. Malinko bych jen nafoukl záď a zadní světla. Mě se líbí 😄
Beersheva
Design prodává. Když umí vyvinout svou vlastní přístrojovku i malé manufaktury, co produkují byť drahé, ale kusové vozy (a ne tisíce, jak Think), tak to nechápu. Navíc tenhle segment city vozítek chce i variace se skleněnou střechou, dobrým audiem, koženým čalouněním... v tomhle jsou zcela mimo.
marozKO
priznam se, ze jsem tohle auto zaregistroval az ted.. ale o to vic se mi libi. Je to takove.. roztomile (minimalne zvenku). Takze :yes: a preji dobre prodeje 😉
Ada je zase tady
Design se docela povedl. Jasne odmitnuti rendlikovsk😲pelovsko-korejskeho designu kreatury tvori zaklad prodejniho uspechu v Evrope. Az na ten fordovsky volant je to velice povedeny :yes: Mozna, ze trochu vice svihu by tomu neuskodilo (porovnej napriklad koncept VW UP), ale OK. Hlavne aby se to po faceliftu nepromenilo v preplacanou kreaturu s kelimky okolo pristroju (obecny trend), pripadne s meraky na tykadlech (Citroen), ci s digitalnim tachometrem uprostred palubky, navic tahajici bricho po zemi :no: :no: :no😒br />
Vetsi problem budeme mit s tim, ze pokud sve dieselove milacky vymenime za elektromobil, bude tady zapotrebi za par let postavit nekolik novych Temelinu a elektrina dostane palivovou prirazku okolo 3Kc za kW a CEZ se stane vudci silou spolecnosti
:no: :no: :no:
Vetsi problem budeme mit s tim, ze pokud sve dieselove milacky vymenime za elektromobil, bude tady zapotrebi za par let postavit nekolik novych Temelinu a elektrina dostane palivovou prirazku okolo 3Kc za kW a CEZ se stane vudci silou spolecnosti
:no: :no: :no:
Ihned jsem si vzpomenul na mámin Daewoo Matiz. Zvenčí i uvnitř. Technice tleskám ale toto?