Novinky
nechápem, čo chcú dokázať tou kľučkou namiesto polky okna zadbných dverí? Pekné a inovatívne to bolo na Alfe, Spark a teraz toto vyzerá nechutne. Jdu blejt, velebnosti...
Možná jednou je to vtipné, tj. bylo, na 156ce, ale okouká se to rychle jako každý designový prvek bez funkčního smyslu, navíc každé auto s tímto řešením vypadá divně, jako by mu někdo tu zadní kliku utrhnul. Dneska je to už jen designové klišé podporující "sportovnost", tj. když nemáš profil auta ve tvaru žehličky, prudce stoupající spodní linku bočních oken a kliku v zadním sloupku, jsi prd sportovec. 😉
Nerad sa miesam, ale takmer cele desatrocie pred 156-kou mal takto klucku zadnych dveri umiestnenu uz Nissan Terrano a neskor Pathfinder I. 😉
jako ševrolet, ševel osmiválce, houpavá majestátnost, prostě amerika. Jmenovat se tenhle skokan Daewoo byl by mi milejší. :no:
Zrovna Chevrolet mi tu osmiválcovou houpavost moc nepřipomíná, to spíš třeba Cadillac nebo Lincoln...
bude vypadat jeste trikrat jinak nez toto :-!
no jinak byl jsem zvedavy na sedan, ale teda nic moc, oproti dnesku posun, ale nijak vyznamny. Sedan se dal udelat urcite lepe. Uvidime na zivo