Novinky
....ale vnitřek docela ošizenej a co ten stopořeny šulin z Pola ? Proč tam proboha nedali kulisu z Golfa.
[odkaz]
[odkaz]
Proč by museli cpát do "POLA sedan" něco z Golfu... 😉
Ha moje chyba. Přiznam se članek jsem před tim nečetl ale i tak tu řadičky by mohli pořešit ta je opravdu strašna a ja osobně jsem ji zaregisteroval hned jak jsem do Pola vlezl.
Je to auto především pro ženy, takže možná ty tvé "invektivy" nebyly zas tak daleko od záměru výrobce... 😲 :😉 >😒]
>😒] tak snad i ženy maji vkus ne....
To rozhodně, ale taky mohou mít některé slabost na podobné "ztopořeniny"... 😲 :😉 >😒]
Jak je pravdepodobnost, ze se bude prodavat i tady?
Ty hratky s platformama jsou nekdy az zabavny 😄
Z hlediska ceny je to jasny, polo je levnejsi na vyrobu, bude to sedan a misto vzadu taky bude.. coz je nutnost pro dobre prodeje na vychod od nas az po japonsko.
Stare vento jsem vlastnil(1,4 benzin), a az na razeni a mekky podvozek to bylo dobre a spolehlive auto. Takova Thalia 90 let to byla, jen o neco drazsi 😄
Z hlediska ceny je to jasny, polo je levnejsi na vyrobu, bude to sedan a misto vzadu taky bude.. coz je nutnost pro dobre prodeje na vychod od nas az po japonsko.
Stare vento jsem vlastnil(1,4 benzin), a az na razeni a mekky podvozek to bylo dobre a spolehlive auto. Takova Thalia 90 let to byla, jen o neco drazsi 😄
staré vento bylo stejné jako Thalia? Vento přímo vycházelo z Golfu III, jen to byl sedan.
Vsak vim, vzdyt jsem ho vlastnil. Uznavam, k thalii jsem ho prirovnal neobratne, ve sve dobe znamenalo vento vic, nez thalia ve sve.Vento a bratr Toledo byla snem mnoha ceskych a aj slovenskych vodicov. I kdyz, golf 3 neni taky zadny zazrak. Proporcionalne je to vsak podobne, tak jsem to nejak myslel
Proc takhle nemuze vypadat interier dalsich vozu na trhu? Bez kelimku okolo tachometru, bez cisel vzhuru nohama, bez zbytecnych preplacanin. :yes:
P.S. A to musí vařit ten guláš zrovna tam kde to srazil? Nebo to má nepojízdné... 😲 😉