Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen Vento: Premiéra na indickém trhu

29 komentářů

...to byl porevoluční sen bazarových kovbojů 😉
T613
asi si chtěl říct Jettu, a těch moc nejezdilo.
white label
Ono i to Vento bylo "po revoluci", i když ne hned, ale až po té Jettě/Golfu II...
T613
vím 😉
white label
Vím, že víš... 😄
T613
vím, že víš, že vím 😄
white label
...vím, že víš, že vím, že víš... 😉
T613
tak ale tohle jsem nevěděl 😉
white label
Tak to zas ani já nevěděl, že to nevíš... 😄
T613
mimochodem bacha u Trojanovic. Petr tam vaří s partou guláš, tak ať nesrazíš nějakou "vysokou" >😒]
white label
Jen aby se z toho guláše nevyklubal, nějaký "perník"... 8-s >😒]

P.S. A to musí vařit ten guláš zrovna tam kde to srazil? Nebo to má nepojízdné... 😲 😉
T613
kdo ví .. možné je vše >😁
white label
Podle toho vysmátého smajlíka bych řekl, že budeš jeden ze zúčastněných této "akce"... :😉 😉
T613
nn.. mám jinou akci 😉
miromen
....ale vnitřek docela ošizenej a co ten stopořeny šulin z Pola ? Proč tam proboha nedali kulisu z Golfa.

[odkaz]
white label
Proč by museli cpát do "POLA sedan" něco z Golfu... 😉
miromen
Ha moje chyba. Přiznam se članek jsem před tim nečetl ale i tak tu řadičky by mohli pořešit ta je opravdu strašna a ja osobně jsem ji zaregisteroval hned jak jsem do Pola vlezl.
white label
Je to auto především pro ženy, takže možná ty tvé "invektivy" nebyly zas tak daleko od záměru výrobce... 😲 :😉 >😒]
miromen
>😒] tak snad i ženy maji vkus ne....
white label
To rozhodně, ale taky mohou mít některé slabost na podobné "ztopořeniny"... 😲 :😉 >😒]
miromen
No tvar je celkem idealni tedy usuzuji ja nic >😒] ale auta od VW považuji za solidni a ne jako nastroj sexualnich hratek.
white label
Tak 4%ní si (díky tomu) z toho auta (v interiéru) možná rádi
"sednou na p.r.d.e.l"... 😲 8-s >😒]
Gangrel
Jak je pravdepodobnost, ze se bude prodavat i tady?
twistedTSD
0,0000000001% 😉
white label
Ještě trochu uber... 😄
Frantizsekk
Ty hratky s platformama jsou nekdy az zabavny 😄
Z hlediska ceny je to jasny, polo je levnejsi na vyrobu, bude to sedan a misto vzadu taky bude.. coz je nutnost pro dobre prodeje na vychod od nas az po japonsko.
Stare vento jsem vlastnil(1,4 benzin), a az na razeni a mekky podvozek to bylo dobre a spolehlive auto. Takova Thalia 90 let to byla, jen o neco drazsi 😄
T613
staré vento bylo stejné jako Thalia? Vento přímo vycházelo z Golfu III, jen to byl sedan.
Frantizsekk
Vsak vim, vzdyt jsem ho vlastnil. Uznavam, k thalii jsem ho prirovnal neobratne, ve sve dobe znamenalo vento vic, nez thalia ve sve.Vento a bratr Toledo byla snem mnoha ceskych a aj slovenskych vodicov. I kdyz, golf 3 neni taky zadny zazrak. Proporcionalne je to vsak podobne, tak jsem to nejak myslel
Ada je zase tady
Proc takhle nemuze vypadat interier dalsich vozu na trhu? Bez kelimku okolo tachometru, bez cisel vzhuru nohama, bez zbytecnych preplacanin. :yes: