Ekonomika
krupitch
0
mne pride 1,4TSi style za 15000 eur. pred 5timi rokmi som vyberal tiez aj medzi alteou, a bol problem dostat sa pod 500k a to bola 1,6 reference + klima...
Přejít do diskuze
u nas je ted za 30 tisic navic 1.8TSI - za nejakych 440k nejvyssi vybava s nejvykonnejsim motorem. kam jsme se to cenove dostali..
a to predajca sa buchal po hrudi ze to ma aj kompresor.... ale treba uznat ze to ide velmi pekne..
Alteu mam objednanu uz vyse mesiaca, vcera som sa informoval ze v pondelok- 5.7. zisla z pasa vyrobnej linky takze do dvoch tyzdnov je doma 😄
stale si ale nie som 100percentne isty, ci 1,4TSi v tomto prevedeni je preplnana len turbom, alebo turbom aj mechanickym kompresorom. Ja mam za to ze dvojite preplnanie je len vo verzii so 132kW (koncernove RS hatchbacky) ale 92kW verzia a nizsie vyuzivaju len Turbo. Vie niekto? pripadne da zdroj? vdaka
stale si ale nie som 100percentne isty, ci 1,4TSi v tomto prevedeni je preplnana len turbom, alebo turbom aj mechanickym kompresorom. Ja mam za to ze dvojite preplnanie je len vo verzii so 132kW (koncernove RS hatchbacky) ale 92kW verzia a nizsie vyuzivaju len Turbo. Vie niekto? pripadne da zdroj? vdaka
No tak exteriér je podle mě ze všech seatů nejpovedenější a interiér je o něco snesitelnější než u Leona.
Za ty prachy je to slušná porce koncernové techniky, navíc ve velkém balení.
Za ty prachy je to slušná porce koncernové techniky, navíc ve velkém balení.
Ono celé auto je designově velmi diskutabilní... Nicméně za takto praktické a velké auto, je to cena výborná...