Novinky
V čase svojho uvedenia na trh však bola konfrontovaná z predchodcami zo socíku a je jasné, že oproti tomu, bola technika koncernu zázračná ....
Určite bola komerčne úspešná jej dlhá výroba, ale je otázka či stojí z hľadisku image Škody, ako moderného auta, ponúkať túto "vykopávku" tak dlho ...
Osobne by som sa tomuto autu vyhýbal, lebo zlodeji "recyklujú" značnú časť týchto vozov - čo je prináša výhodu "lacných náhraných dielov", ale stratu pre bývalého majiteľa ...
Určite bola komerčne úspešná jej dlhá výroba, ale je otázka či stojí z hľadisku image Škody, ako moderného auta, ponúkať túto "vykopávku" tak dlho ...
Osobne by som sa tomuto autu vyhýbal, lebo zlodeji "recyklujú" značnú časť týchto vozov - čo je prináša výhodu "lacných náhraných dielov", ale stratu pre bývalého majiteľa ...
kdyby jen s těma 105/120tkama😁 ono taky s Favoritofelicií😊 takže i proti tomuto skutečně zázrak byl nemluvě o ceně😄
jinak s tím souhlasím, že pro image škody už to nebylo, i když nabízet levnej vůz možná dokocne na úrovni loganu😄, až na ty bííídný rozněry, což je jasný, že už konec😄tady aspoň se ukazuje jak je všecho relativní a záleží na úhlu pohledu, z jedný strany zaplacenej vývoj a tak levný auto, a z druhý strany je to jasný už dávno "vykopávka"😄
zloději to je pohroma pro škodovkáře, ono je to daný tím, že jich je tolik a tak i poptávka po těch dílech je taková😄
jinak s tím souhlasím, že pro image škody už to nebylo, i když nabízet levnej vůz možná dokocne na úrovni loganu😄, až na ty bííídný rozněry, což je jasný, že už konec😄tady aspoň se ukazuje jak je všecho relativní a záleží na úhlu pohledu, z jedný strany zaplacenej vývoj a tak levný auto, a z druhý strany je to jasný už dávno "vykopávka"😄
zloději to je pohroma pro škodovkáře, ono je to daný tím, že jich je tolik a tak i poptávka po těch dílech je taková😄
Každopádně svět o žádnou automobilovou perlu nepřišel...od teď se bude posouvat akorát víc a víc ma východ a sen si bodou moci splnit i soudruzi z bývalého sovětského svazu...
Alcantara tam je. To se asi na českém trhu neprodávalo, co??? Nebo mi to může někdo vysvětlit?
petrumr
nevím,ale kámoš má alcantaru OI né tour-dovoz z itálie.Na těch fotkách není tour(možná na vyjímky)Tour má stejný zrcátka jak fabkaII.
A ještě-soused měl mondeoII a koupil vybavenou tour combi,vzadu nesedí,potřebuje kufr/složený zadní sedačky 😄 Když někdo potřebuje i mmísto vzadu,tak si koupí fabku combi 😄
A ještě-soused měl mondeoII a koupil vybavenou tour combi,vzadu nesedí,potřebuje kufr/složený zadní sedačky 😄 Když někdo potřebuje i mmísto vzadu,tak si koupí fabku combi 😄
tvuj soused asi neměl mondeo combi >😁
petrumr
Měl a v pátek jsme porovnávali mondeo versus fábia a mondeo má ten kufr strašně málo vysokej.Mondeo je žravec,tyhle auta chudých končí a kupují škodu 😄
Umrly Petre, promin ale tento tvuj vyrok je opravdu na zlaty ventilek!!! >😁
Jeste nam tu tvrd, ze Fabia ma lepsi motory, vetsi prostornost a hlavne nabizi i lepsi komfort ze?
Ja znam tucty lidi kteri prave od Skody houfne utikaji,
protoze Skoda prisla o svuj posledni argument a to je vysoka zustatkova cena!!! Nebo nam tu chces davat za vzor Fabii s 1.2HTP (i kdyz ve sve podstate to neni az tak spatne auto)? >😁
Jeste nam tu tvrd, ze Fabia ma lepsi motory, vetsi prostornost a hlavne nabizi i lepsi komfort ze?
Ja znam tucty lidi kteri prave od Skody houfne utikaji,
protoze Skoda prisla o svuj posledni argument a to je vysoka zustatkova cena!!! Nebo nam tu chces davat za vzor Fabii s 1.2HTP (i kdyz ve sve podstate to neni az tak spatne auto)? >😁
Dle mého názoru už na trhu nějaký ten pátek být nemělo ale na druhou stranu pro praktického čecha (kde bohužel nepatřím)😄 navíc za supr cenu to mohl být ke konci kariéry dobrý kup.
Podle mě nejúspěšnější model škodovky a myslím si, že žádný další model nedosáhne takových čísel.. :yes:
Mohl jsem jít např. do Ceeda SW, ale chtěl jsem časem prověřené spolehlivé auto a nechtěl jsem common rail. Také doufam, že cena škodovky při prodeji bude lepší než u korejce. Jinak Ceed je moc hezké auto a dlouho jsem se rozhodoval, ale když jsem viděl ceny dílů na škodu, bylo rozhodnuto... :yes: