Novinky
V čase svojho uvedenia na trh však bola konfrontovaná z predchodcami zo socíku a je jasné, že oproti tomu, bola technika koncernu zázračná ....
Určite bola komerčne úspešná jej dlhá výroba, ale je otázka či stojí z hľadisku image Škody, ako moderného auta, ponúkať túto "vykopávku" tak dlho ...
Osobne by som sa tomuto autu vyhýbal, lebo zlodeji "recyklujú" značnú časť týchto vozov - čo je prináša výhodu "lacných náhraných dielov", ale stratu pre bývalého majiteľa ...
Určite bola komerčne úspešná jej dlhá výroba, ale je otázka či stojí z hľadisku image Škody, ako moderného auta, ponúkať túto "vykopávku" tak dlho ...
Osobne by som sa tomuto autu vyhýbal, lebo zlodeji "recyklujú" značnú časť týchto vozov - čo je prináša výhodu "lacných náhraných dielov", ale stratu pre bývalého majiteľa ...
kdyby jen s těma 105/120tkama😁 ono taky s Favoritofelicií😊 takže i proti tomuto skutečně zázrak byl nemluvě o ceně😄
jinak s tím souhlasím, že pro image škody už to nebylo, i když nabízet levnej vůz možná dokocne na úrovni loganu😄, až na ty bííídný rozněry, což je jasný, že už konec😄tady aspoň se ukazuje jak je všecho relativní a záleží na úhlu pohledu, z jedný strany zaplacenej vývoj a tak levný auto, a z druhý strany je to jasný už dávno "vykopávka"😄
zloději to je pohroma pro škodovkáře, ono je to daný tím, že jich je tolik a tak i poptávka po těch dílech je taková😄
jinak s tím souhlasím, že pro image škody už to nebylo, i když nabízet levnej vůz možná dokocne na úrovni loganu😄, až na ty bííídný rozněry, což je jasný, že už konec😄tady aspoň se ukazuje jak je všecho relativní a záleží na úhlu pohledu, z jedný strany zaplacenej vývoj a tak levný auto, a z druhý strany je to jasný už dávno "vykopávka"😄
zloději to je pohroma pro škodovkáře, ono je to daný tím, že jich je tolik a tak i poptávka po těch dílech je taková😄
Každopádně svět o žádnou automobilovou perlu nepřišel...od teď se bude posouvat akorát víc a víc ma východ a sen si bodou moci splnit i soudruzi z bývalého sovětského svazu...
Alcantara tam je. To se asi na českém trhu neprodávalo, co??? Nebo mi to může někdo vysvětlit?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tvuj soused asi neměl mondeo combi >😁
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Umrly Petre, promin ale tento tvuj vyrok je opravdu na zlaty ventilek!!! >😁
Jeste nam tu tvrd, ze Fabia ma lepsi motory, vetsi prostornost a hlavne nabizi i lepsi komfort ze?
Ja znam tucty lidi kteri prave od Skody houfne utikaji,
protoze Skoda prisla o svuj posledni argument a to je vysoka zustatkova cena!!! Nebo nam tu chces davat za vzor Fabii s 1.2HTP (i kdyz ve sve podstate to neni az tak spatne auto)? >😁
Jeste nam tu tvrd, ze Fabia ma lepsi motory, vetsi prostornost a hlavne nabizi i lepsi komfort ze?
Ja znam tucty lidi kteri prave od Skody houfne utikaji,
protoze Skoda prisla o svuj posledni argument a to je vysoka zustatkova cena!!! Nebo nam tu chces davat za vzor Fabii s 1.2HTP (i kdyz ve sve podstate to neni az tak spatne auto)? >😁
Dle mého názoru už na trhu nějaký ten pátek být nemělo ale na druhou stranu pro praktického čecha (kde bohužel nepatřím)😄 navíc za supr cenu to mohl být ke konci kariéry dobrý kup.
Podle mě nejúspěšnější model škodovky a myslím si, že žádný další model nedosáhne takových čísel.. :yes:
Mohl jsem jít např. do Ceeda SW, ale chtěl jsem časem prověřené spolehlivé auto a nechtěl jsem common rail. Také doufam, že cena škodovky při prodeji bude lepší než u korejce. Jinak Ceed je moc hezké auto a dlouho jsem se rozhodoval, ale když jsem viděl ceny dílů na škodu, bylo rozhodnuto... :yes: