Bezpečnost
Já už bych těm vypatlaným colovým mozkům vrátil ze zákona snad koně. 😄
To se dalo cekat i v CR byly velke problemy s reklamacemi Mazdackych motoru, ale moc se o tom nemluvilo, radeji. :no: Ford by mel urychlene doprodat zbytek podilu v Mazde, a jit nadale smerem za lepsi kvalitou, kterou Japonci ztraceji.
[odkaz]
[odkaz]
Treba vcera byl clanek o lidech co prezili 9/11 v americe a z cca. 600 zadosti o odskodneni jich 75 bylo odmitnuto, jelikoz jak se nakonec ukazalo, nikdo z techto 75 lidi nebyl v te dobe v miste katastrofy a nemuze mit timto padem zadne trvale nasledky.
hey there officer, my prius keeps gaining speed..hit the brake asshole..
Aby to nebylo kompletně OT. Já si myslím, že EU má přísnější pravidla prakticky ve všem než USA, a přesto takové problémy na starém kontinentě nejsou. Já osobně jsem zastánce přístupu, že všechno je řidičova chyba. Pokud auto projde homologací a bylo vyrobeno dle specifikace, chyba vozu to být nemůže.
Samozřejmě s přibývající elektronikou lezou do tohoto tvrzení díry, ale pořád, je to řidič, kdo je zodpovědný, ne počítač. A pokud má auto nějakou vlastnost, například že se při určité rychlosti vypne posilovač řízení, musím tomu přizpůsobit svůj styl jízdy. Mohu se domáhat zlepšení tohoto stavu, ale pořád je případná nehoda moje chyba.
Jako řidič z toho nejsem zrovna šťastný, ale přijde mi to jako zodpovědný přístup. A tohle je myšlenka, kterou by Američani měli adoptovat.