Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: IRC Geko Ypres Rally 2010: Double pro faceliftované Fabie S2000

Po Sardinii zamířil seriál IRC do Belgie, kde se tento víkend konala Geko Ypres Rally, která obsahovala 19 rychlostních zkoušek, šest v pátek a třináct v sobotu. Celkem absolvovali závodníci 280 ostrých kilometrů.
Zpět na článek
27. 6. 2010 15:57
Sbalit vlákno
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
10
27. 6. 2010 19:11
Re: ze to toho Kopeckyho
To je fakt, měl by radši jezdit čtvrtou ligu s Fiestou.
27. 6. 2010 21:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
29. 6. 2010 12:26
Re: ze to toho Kopeckyho
:yes: :yes: :yes:
27. 6. 2010 23:19
Re: ze to toho Kopeckyho
Ono se lehce mluví, ale co tu máme - WRC, které stojí dost peněz a ač jde o nejatraktivnější šampionát, tak jen dožívá díky bitvě dvou značek (a v pár závodech zůstala až snad příliš velká pachuť po divadle díky týmové režii).
Myslím, že po WRCčkách tu máme již s2000 (klidně mě opravte) a konkurence v rámci SWRC není nejlepší, tuplem když klidně dojede méně aut, než může bodovat...to už se vedle téhle kategorie IRC nemá vůbec za co stydět...
Takže jestli narážíš na SWRC, to už bych v rámci MS raději sledoval klasická enka a juniory (kde to mi také nepřijde zrovna nejslavnější, ale je fakt, že odchodem Prokopa to pro mě ztratilo náboj...ale nebyl sám, ze špičky, kdo odešel z JWRC)
27. 6. 2010 23:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
28. 6. 2010 00:52
Re: ze to toho Kopeckyho
Nebo taky proto, ze je to levnejsi, IRC ma perspektivu, proda hodne zakaznickych aut........ WRC je nuda,predrazena zabava pro par lidi. Irc je zajimavejsi a muzes si i zafandit ceskymu autu.
28. 6. 2010 01:44
Re: ze to toho Kopeckyho
A proč ne? :-) Škodovka to vlastně udělala nejlépe jak mohla. Kdyby se opět cpala do WRC, tak by jí to stálo mnohem více výdajů a stejně by neměla takové možnosti jako Ford a Citroen, nehledě na fakt, že by se to příliš nevyplatilo, vzhledem k tomu, jaké změny čekají WRC.
Naopak - díky práci se speciály S2000 je na budoucí WRC lépe připravena...žel, tak jako tak to vypadá, že se asi přímo jako tovární tým ve WRC neobjeví. Ale i tak se může předvést v rukou soukromníků...a myslím, že rozhodně lépe, než v současné podobě WRC.

Nevím jak ostatní, ale já jsem za krále mezi jednookými raději, než za outsidera mezi WRC. Bohužel, je to i o pěnezích. :-(
28. 6. 2010 19:44
Re: ze to toho Kopeckyho
Ale není jediná jako tovární značka a i přesto to tam vede ;-) Že by prostě postavily tuto specifikaci lépe než Ford atd?
29. 6. 2010 13:25
Re: ze to toho Kopeckyho
Tovarni znacka a tovarni team neni to same. Tovarni stabilni team ma v IRC jen Skodovka, o tom nema cenu polemizovat.

Cosworth ma zcela pravdu, kterou skodovkari samozrejme slyset moc nechteji, IRC slo kvalitou hodne dolu diky "ceske" Skode nebo v minulosti Fiatu, kteri uspesne ignorovaly nazor promotera IRC, ze IRC by melo byt pro soukromniky o proti treba WRC.

Jen vycuranost Skody nic vic, okecavat to Eurosportem a naklady, narodnimi zajmy dovozcu a buch vi jeste cim, je ohrana a falesna pisen jak okecat to, ze se dela marketingem z druhe nebo treti ligy ta prvni, na kterou Skodovka nema.

Ale co, prejme jim to. >:D Mistr IRC bude znit krasne, co na tom, ze trochu falesne. ;-)
29. 6. 2010 13:24
Re: ze to toho Kopeckyho
WRC, SWRC... jasne konkurence je vsude spatna tam, kde nevyhrava Skoda, to je jasne, o tom zadna. >:D :yes: :yes:

Pokud clovek nekdy prepne ze zeleneho mozku tak jasne vidi, ze na nekterych S-WRC podnicich byla konkurence daleko vetsi nez na nekterych IRC. Naposledy lidr IRC Hänninen dostal v S-WRC napraskano, to mluvi za vse. >:D

Tak Skodovkari, vazte si, ze mate alespon to sve IRC, a dal klidne machrujte proti soukromnikum, ale MS je a bude jina liga. ;-)