Prave jsem ztratil 57 sekund sveho zivota uplne zbytecne. Chci je zpet! Hned! :-!
Ronault.
0
Pro tvých 25 let života bylo zbytečně vyplýtváno nespočetné množství surovin a energií, které by si mělo lidstvo vzít zpět! Hned! 8-s
Klaudius
0
>😁 :yes:
Bruno Ferari aliaz Mike Gaucher
0
:-! :yes:
acALIEN
0
Ty se do toho ne_er 😄 .
acALIEN
0
Zradce >😁 .
acALIEN
0
Hlavne ze mam skoro vsechno 😉 , je to trosku sobecke, ja vim, ale me to vyhovuje. :-! 😄
Ronault.
0
Zapomněl jsi na inteligenci, ale pravda, i bez ní se dá žít.
acALIEN
0
Vzdyt jo, 2nsobne titulovanej ekonom je vzdycky hloupejsi, nez automechanik, nebo co to delas..Tak a ted rekni, ze tituly nic neznamenaji atd..jak maji neschopni ve zvyku. 😉 . Nechces zamestnat? Dam ti trojnasobek tveho platu, jen abych te mohl po mesici propustit 😄.
Ronault.
0
>😒] >😁 Jo, mechanik jsem, klidně si to myslil, někdy ti příjdu vyměnit olej >😁 >😁 Ostatní prosím pššt >😒] >😁 Dvojnásobně titulovaný ekonom... U nás na škole se vždy říkalo... víš proč máme tak krátké prázdniny? Protože bychom si během nich udělat ekonomku >😁
acALIEN
0
Prijd prijd, zrovna by se mi to hodilo.
Ronault.
0
Stav se někdy, ale pokud nejsi pojištěný, výjde tě to setsakramentsky draho 😉
acALIEN
0
Takze medik? Uz jsi nekdy vydel nepojistenou hokejku...? To nejde dohromady..
Ronault.
0
Nebo právník, instalatér, malíř pokojů, hasič... pojistit se dá dneska všechno... od "A"uta po "Z"draví
PS: V životě jsem nikdy nic nevYděl. Proboha, co tě to na té vyšší ekonomické naučili?c 8-s 8-s
T613
0
ekonom.. to je vzdělání? to se spíš fasuje, ne? >😁
kuko
0
u nás se říkalo, že ekonomku dokončí každý, stačí se vyhýbat tramvajím. Jestli studuješ ve městě kde tramvaje nejezdí, je to tutáč :-!
acALIEN
0
Ze jste vsichni taci uspesni...
Ronault.
0
No jo, kdo ti za to můžeš, že jsi tady za outsidera? 😒
acALIEN
0
Ha, protoze se nikomu nepodbizim? Outsideri jsou ti, co jdou s davem..pak ti co davu nestihaji, ja jsem ten treti...ten, kterej je pred davem, kterej se ho snazi dohnat..nebo alespon zpomalit. 😉 .
Ronault.
0
Takže jsi něco jako jako Benny Hill a my se tě snažíme dohnat nebo jsi jako Avie jedoucí v čele kolony? >😁
acALIEN
0
Jsem neco, co nikdy nepochopis. (smecuj >😁 )
acALIEN
0
Jj, stejne, jako prachy a vercajk. >😒]
Ronault.
0
Škoda, že jsi se ty nepostavil k okýnku, kde se fasoval rozum 8-s
acALIEN
0
Ja ho fasovat nemusel, ja ho mam na rozdavani uz od prirody 😉 .
Ronault.
0
Tak si ho pak musel rozdat. Byl jsi štědrý a teď nemáš nic. Ale jak se píše v Bibli: Blahoslavení chudí duchem nebť jejich je království nebeské.
acALIEN
0
Kdepak, ja jsem sobec, to by jsi uz mohl vedet.
kuko
0
nic ve zlým, ale v Plzni si člověk mohl udělat dva tituli i v průběhu jedněch prázdnin >😒]
Tys študíroval na Islandu že? Jak to tam teď vypadá? Doufám, že nejsi jeden z těch jejich "ekonomů" kteří si umí napůjčovat miliardy, a pak je nechtějí splácet ;-\
T613
0
on bude jeden z těch ekonomů co dělají prognozu růstu cen paliv 😉
acALIEN
0
Me nastesti rust cen paliv vubec nemusi zajimat, kdyz bude natural za 40CZk, tak bude za 40CZk, me to nepolozi 😉
Ronault.
0
No tak kdybych jezdil jako ty na Olpranu, tak bych to určitě neřešil.
acALIEN
0
>😁 ten byl dobrej >😁
acALIEN
0
S Plzni nemam nic spolecnyho, ale prava jsem si koupit chtel, to mas pravdu, no neda se nic delat..
A k Islandu..nevis, o cem mluvis..
vrkuboy
0
Psaním této zprávy jsi přišel o dalších 10 >😁
acALIEN
0
to uz je dohromady vic, nez minuta..za jak dlouho ten wind sjede hotovej z linky? Za 5 minut? Tak to si jeste parkrat napisem a chci ho zadara, dam ho Ronaultovi k narozeninam. 😄
PS: V životě jsem nikdy nic nevYděl. Proboha, co tě to na té vyšší ekonomické naučili?c 8-s 8-s
Tys študíroval na Islandu že? Jak to tam teď vypadá? Doufám, že nejsi jeden z těch jejich "ekonomů" kteří si umí napůjčovat miliardy, a pak je nechtějí splácet ;-\
A k Islandu..nevis, o cem mluvis..