Novinky
Giorgio
0
Ve skutečnosti už se dočkali. Tuším to bylo v pondělí odpoledne, šel jsem (v Londýně) z Brick Lane na Buxton St. a proti mě ze dvora vyjely hned 3 (2 bílé, 1 zelený). Asi nějaké předváděčky. Naživo to působí vcelku civilně, lépe než na fotkách (i když sám bych to nechtěl).
Přejít do diskuze
Je to zajimave, Cube se podle te reklamy nabizi v USA od 14 000 dollaru, zatimco v UK bude od 14 000 liber... 😄
Toto rozhodne JE škaredé, na druhú stranu je to ale praktické a neskutočne originálne auto, takže by som sa ani trochu nehanbil mať ho v garáži, práve naopak. 😉
(aj keď XJ220 je XJ220...)
(aj keď XJ220 je XJ220...)
No to jo, ale tam to vždycky i podloží nějakým "neprůstřelným" argumentem, takže to zní jako seriózní závěr
No ale málokde mají tu odvahu o špatným auě říct, že je opravdu mizerný (případně o ošklivým že je opravdu hnusný). Jasně... když se rozjedou, tak to omylem odnese i auto, co si to úplně nezaslouží.
Ale Cube je fakt auto, který by na žádným trhu snad kromě Japonska nemuselo být.
Ale Cube je fakt auto, který by na žádným trhu snad kromě Japonska nemuselo být.
Nedavno jsem videl starsi dil TopGearu a zrovna tam testovali toto vozitko... jako jedno z aut, jenz se "zaplatpanbuh" nedovazi do Anglie... a ejhle, nakonec se dockaji 😉
V Čechách se s ním nejspíš ani nesetkáme. Uvidíme, zda Nissan uvede i evropskou verzi, jak sliboval - viz článek. Osobní názor - mně se tohle auto moc líbí. Kompaktní, přitom prostorné a hlavně stylové.