Ale vážně, u nás to nejezdí, ale už jsem ze severu Moravy slyšel poměrně negativní reakce na tuto značku, ale nevím...
Třeba se tu někdo podělí o zkušenosti?
T613
0
otec více nadává na Irisbusy než na Solarisy
0
Na městské Irisbusy nadávají i řidiči u nás (v Brně) a nadávám na ně i já jako pasažér, tak zmrvený vnitřní prostor a nepohodlná sedadla aby pohledal 😒
Velmi se mi líbí řešení vnitřního prostoru u SORu, kterými jsem měl možnost jezdit. Jak jsou na tom po technické stránce, nevím.
Slavek-TDM
0
To bude mit tchan radost, ze se cestujicim dobre jezdi v SORu :yes:
Klaudius
0
SOR sú pre cestujúcich pohodové autobusy, rozhodne príjemnejšie ako talianski nástupcovia starej dobrej Karosy...
0
Zlatý dobrý Karosy 9xx, na ně s láskou vzpomínají i řidiči, ještě jich sice dost jezdí, ale pomalu už končí jejich čas... 😢
Klaudius
0
Najpohodlnejšia bola ŠD11....
Nicco
0
To bude asi rovnaka skupina co hovori, ze Itala neber, Fordom tam..., Japonec nakonec,... a jedine VW je ta spravna znacka. Tato skupina ma analogiu, jedine Karosa! pardon Irisbus ostatni su srackari. Tipujem, ze Karose sa ani nesniva o hybridoch a uz vobec nie v roku 2006.
RS
0
Když mají sýr bez mléka a šunku bez masa, trochu se děsím z čeho je ten autobus 😉
Ale vážně, u nás to nejezdí, ale už jsem ze severu Moravy slyšel poměrně negativní reakce na tuto značku, ale nevím...
Třeba se tu někdo podělí o zkušenosti?
Velmi se mi líbí řešení vnitřního prostoru u SORu, kterými jsem měl možnost jezdit. Jak jsou na tom po technické stránce, nevím.