Novinky
Já vám nevím. Sedan, když se povede tak je docela hezký, ale malý sedan? Vzpomeňte si jak dpadla Fabia Sedan. A nepředpokládám, že VW nasadí cenu jako Dacia nebo Renault za kterou má sedan v této třídě smysl.
je to hnus...snáď to do európy nebudú vláčiť
ale na niektorých trhoch sa bez malého sedanu automobilka nepohne, toť pravda
ale na niektorých trhoch sa bez malého sedanu automobilka nepohne, toť pravda
Sedan bude mať úspech tam, kde si ho zákazníci žiadajú, u nás bude skôr spestrením ponuky ako ťažiskovým modelom.
Mimochodom, Fabia sedan nevyzerala nijak zle. V našich zemepisných šírkach sa len proste tak nenosí, ale dobrá cena je čarodejka, inak by tu autá ako Fluence, Bora, Accent, Rio sedan a podobne nikdy neboli...
Mimochodom, Fabia sedan nevyzerala nijak zle. V našich zemepisných šírkach sa len proste tak nenosí, ale dobrá cena je čarodejka, inak by tu autá ako Fluence, Bora, Accent, Rio sedan a podobne nikdy neboli...
Myslím že na starom kontinente by tento malý sedan nezažiaril, ale uvidíme ako sa mu bude dariť v USA. O kombíku sa asi uvažovať ani nebude keď už je tu Fabia a pribudne vyváženejšia Ibiza. Škoda.
Malé sedany mi všeobecne moc nesedia a len málokedy sa proporčne podaria. Ktorý zo súčasných sa vám najviac pozdáva? Mne asi nová Honda City. Oproti min. generácií je to veľký skok k lepšiemu.
Malé sedany mi všeobecne moc nesedia a len málokedy sa proporčne podaria. Ktorý zo súčasných sa vám najviac pozdáva? Mne asi nová Honda City. Oproti min. generácií je to veľký skok k lepšiemu.
Ja si myslím, že Fabia by sa od Pola a Ibizy mala líšiť viac, mali by ju spraviť "medzitriednu" ako Octaviu, ktorá je rozmermi už takmer stredná trieda, technikou klasický zástupca triedy. Fabia ako malý lift (niečo jak Accent v predchádzajúcekj generácii) s dĺžkou výraznejšie cez 4 metre (povedzme 4300 mm), praktickým kufrom okolo 400 litrov, to by bol trhák.
Honda City je kus fajn auta, podobne ako Linea, ale cenovo rúbu vyššie ako by človek čakal.
Honda City je kus fajn auta, podobne ako Linea, ale cenovo rúbu vyššie ako by človek čakal.
No velebnosti, to je hnus... Ten zadek vůbec nesedí k proporcím toho zbytku...zbytečně násilné. Jasně, že to gti bude onanovat nad tím jak se dělá sedan a jak je to správné, ale když, tak už to měli celé předělat a udělat nový model, bohužel to chtějí prodávat pod nálepkou polo.
Fujtajbl! Toto je snad daky zly vtip! Ved to vypada jak Thalia skrizena s Wartburgom! Dufam ze to nebudu vozit do Europy, nerad by som to niekde na ceste stretol a poblil sa...
A reci o stahovaní sú trochu mimo; nepotrebujes sa samozrejme stahovat osobným autom, ale predstav si beznú zivotnú situáciu: kúpis si napr. nový TV (alebo akúkolvek inú neskladnú vec) a nedovezú ti ho domov, s hatchom alebo liftom je to podstatne jednoduchsie, zatial co do sedanu ho nenarves cez vstupný otvor (hoci do kufra by sa Ti vosiel).
ale na veľkú telku jedine iné auto..
Nábytek, bílou techniku i elektroniku mi přivezou až do domu. Všechno tohle měním dle potřeby, ne dle módy. Takže jsem nekonzumní typ. Televizi jsem nedávno koupil, po té co mi začala zlobit deset let stará, tak jsem zajel do Tesca a koupil.Vím, jen 82cm, ale v pohodě jsem ji uložil do kufru s dostatečnou rezervou, aj tu stovku bych tam dal.
Jediné co mi dělalo problémy bylo, když mi na podzim kamarádka dá pět velkých přepravek letních jablek, ale na těch patnáct minut jízdy mi nevadí dvě bedny frknout na zadní sedačky.
A co se týče dovolených je ten kufr doslova bezedný.
Jooo až budu mít děcko, tak to budu uvažovat jinak, ale takhle ne.
Ale máš pravdu, jednou jsem potřeboval vyvézt sedačku do sběrného dvora. Nu služební transit valník to vyřešil >😁
Jen pořád přesně nevím, jak vysvětlit manželce, že se na "nepotravinové" nákupy bude jezdit výhradně podle skutečně prokazatelné potřeby a nikoli podle současné módy... >😁
Toto splácané Polo na to nemá ani velkým omylem. To Polo může konkurovat tak Thalii nebo Fabii a podobným skvostům.
Stejne sebejiste pozadi ma i Mustang a u neho kazdy, kdo neni slepy, pozna vynikajici vizualni hodnotu.