Ekonomika
Obe moje oblubene znacky predavaju velmi pekne :yes😒br />
Venga ide jasne hore
Peugeot s 3008 a 5008 bude nezastavitelny
Venga ide jasne hore
Peugeot s 3008 a 5008 bude nezastavitelny
Motory TSI se začaly montovat až koncem dubna a HTP si dnes kupodivu ani do Fabie oproti minulosti zas tak moc lidí neobjednává. Takže se to zlepší, ale ne o moc.
:yes:
HIHI
HIHI
A co jsi čekal u tak starého auta u kterého je nástupce za rohem. Neškodilo by trochu objektivnosti
Je to velmi staré, ale pořád slušné auto. Překvapuje mě spíš, že Sharan stojí v showroomu a Alhambra je téměř nejprodávanější.
No a já že se nedávno všude objevily testy na VW Multivan a Sharan a dokonce srovnávací Multivan vs Grand Voyger. Samozřejmě z testu vyšel vítězně Multivan, je ale zajímavý srovávnat auto konkstrovaný jako dodávka a auto konstruovaný od základu jako MPV....
S poloviční výbavou a za vyšší cenu...
Jak vidno testy nepomáhaj 😄)
S poloviční výbavou a za vyšší cenu...
Jak vidno testy nepomáhaj 😄)
Stává se z něj prodejní král třídy, o kterém se nemluví, jako např. první příčky Octavie či Fabie, nebo to je nějak opomíjen už druhý měsíc po sobě, že je nejprodávanější? 😲
Je mi to celkem fuk, kolik se toho prodá, ale Scénic jede :yes:
Je mi to celkem fuk, kolik se toho prodá, ale Scénic jede :yes:
:yes: :yes: som zvedavy ako nam vysvetli Ada, ze na prvej priecke je francuzska kreatura bez poriadneho tdi >😁
božinku, veď to je jasné jak facka. Tí čo so Scénika kúpili pred 3 mesiacmi, si už museli kúpiť nového, lebo sa im rozpadol na atomy (cestou do servisu)
Takže interval rozpadu sa bude postupne skracovať, a niektorí si budú musieť Scénic kúpiť aj 3-5x do mesiaca, takže vlastne bude najpredávanejším modelom zo všetkých :-!
Takže interval rozpadu sa bude postupne skracovať, a niektorí si budú musieť Scénic kúpiť aj 3-5x do mesiaca, takže vlastne bude najpredávanejším modelom zo všetkých :-!
Zajímavé je podívat se třeba v kategorii středních MPV na podíl nafta vs. benzin
Zatímco u Scénica je to cca 40%, u 5008 už 70%. Lepší by bylo vidět podíl u Scénica vs. Grand Scénica, osobně si myslím, že první z nich je hodně objednáván s 1.6, ale i nový 1.4Tce je docela žádaný.
Podobně třeba C-Max je taky kolem 40% a S-Maxu už dominuje nafta
Zatímco u Scénica je to cca 40%, u 5008 už 70%. Lepší by bylo vidět podíl u Scénica vs. Grand Scénica, osobně si myslím, že první z nich je hodně objednáván s 1.6, ale i nový 1.4Tce je docela žádaný.
Podobně třeba C-Max je taky kolem 40% a S-Maxu už dominuje nafta
PS: Strycek bob nam objasni, preco by ludia nemali korejsky vozik
Venga :yes: