Novinky
"Tom Ford přitom nevyužíval extrémních způsobů šetření paliva, jako je sjíždění kopců na neutrál" ... to je v dnešní době vtip ne?
Jinak krásný výsledek, co bych za to dal ujet 1600km na nádrž >😁 :yes:
Jinak krásný výsledek, co bych za to dal ujet 1600km na nádrž >😁 :yes:
759417,- Kč + DPH
presne tak , co toto psalo za blba novinare???!!! vsak prave, ze pri neutralu ma auto nejakou spotrebu, ale pri zarazene rychlosti je spotreba 0!! teda u dnesnich motoru s primymvstrikem..
co toto psalo za blbce novinare??? dnes a uz par let dozadu, auta co maji primyvstrik jezdi pri zarazenem rychlostnim stupni bez nohy na plynu za 0 litru na 100km a prave, ze s neutralem je nejaka spotreba!!!
Ty co si mal z fyziky ? Zo zaradenym stupňom bude vždy vecsia spotreba ako s neutralom to že ti palubny počitač ukazuje 0 nič neznamena lebo ten motor ťa brzdi večšou energiou ako je potrebné na beh motora na neutrale. Plati to len keby si isiel dole takym kopcom že by si musel brzdiť brzdami. Mam 320d a žere mimo mesta minimalne 5,7 neviem či oni neišli cely čas za kamionom.
tak mimo město se dá jezdit i pod tebou zmiňovaných 5.7, ale v průměru ne.... Když využíváš tempomat, předjíždíš jen když jede někdo výrazně pomaleji než ty a ještě k tomu plynule, žádné za 3 a plný tak se dá jet něco kolem 5 litrů. Ale to je tak kolem té 90-100Km/h...Dálnice si vezme víc a město taky.
Já ti nevím...tohle mi bylo řečeno také, ale pak je tu test SM, kde se stejnými fábiemi (či stejnou, teď nevím) zkoušeli jet stejnou trasu v +- podobných podmínkách.
V jednom případě dojížděli na světlech s neutrálem a s neutrálem sjížděli kopce.
Rozdíl byl tuším přes 1L/100Km ve prospěch neutrálu...to se mi zdá dost na náhodu a SM působí jako regulérní médium. Jiná věc je, že je šílenství normálně sjíždět kopce na neutrál, ale to je snad jasné...
V jednom případě dojížděli na světlech s neutrálem a s neutrálem sjížděli kopce.
Rozdíl byl tuším přes 1L/100Km ve prospěch neutrálu...to se mi zdá dost na náhodu a SM působí jako regulérní médium. Jiná věc je, že je šílenství normálně sjíždět kopce na neutrál, ale to je snad jasné...
..bola dosiahnuta, ale podla mna sa mesto moc nejazdilo, takze predsalen ta skutocna priemerna bude o nieco vyssie
Ty jsi to asi moc nečetl co?
průměrná rychlost 95km/h naznačuje skutečně absenci výrazného podílu městského provozu.
Krom toho, v civilizovaném světě je běžné mít kolem velkých aglomerací dálniční okruhy, kde kromě ranních/večerních š***k se dá jezdit velice plynule.
Ale to je fuk, i kdyby byla městská spotřeba 6l, stejně by to bylo supr.
Krom toho, v civilizovaném světě je běžné mít kolem velkých aglomerací dálniční okruhy, kde kromě ranních/večerních š***k se dá jezdit velice plynule.
Ale to je fuk, i kdyby byla městská spotřeba 6l, stejně by to bylo supr.
Tohleto je krásný vozík a šmrncovní....a v kombíku - mňam.... Líbí se mi více než A4 nová.... Prostě fakt paráda a ta spotřeba je super...
Jedno jsem měl prům. spotřebu s Vel Satisem 3,8lt/100km.....při cestě z prahy na moravu.....motor 3.0dCi 6válec. .... k Humpolci to jelo super, od Humpolce ještě líp - na odtahovce. 8-s 8-s 8-s
BraWo.... tak se to píše? 😉
Jedno jsem měl prům. spotřebu s Vel Satisem 3,8lt/100km.....při cestě z prahy na moravu.....motor 3.0dCi 6válec. .... k Humpolci to jelo super, od Humpolce ještě líp - na odtahovce. 8-s 8-s 8-s
BraWo.... tak se to píše? 😉
>😁 já mám těch 10kW navíc a dojezdy mám skoro poloviční, kde bude chyba? >😁
tak to neviem, tiež nemam dojazdy na "20" viac ako 850-900 pri slušnej jazde >😁
jj, když chci potěšit své oko na "jednu" nádrž 1000km tak tam musím stříknout ještě jednou za 300 >😁
Jinak se tomu nebráním, že bude asi problém ve mně, ale takhle bych jezdit nedokázal.
Jinak se tomu nebráním, že bude asi problém ve mně, ale takhle bych jezdit nedokázal.
Reálně jsem běžně dával s 320d mezi 800-900km na nádrž. Že ty jezdíš jen na první 3 kvalty? 😉
Já ti poradím - najeď na D1, dej tempomat na 100 km/h a vyraž na západ. A nezapomeň si to naplánovat, abys Prahou projížděl v noci >😁
D1 je moc kopcovitá 😉
Podle předpisů s lehkou nohou - na nádrž /70lt/ dojezd 1475km.... při normální jízdě cca. kolem 1100km...je dvadvojka benzin.... to mi přijde celkem rozumné a směle označím jako P607 Efficient Dynamics.... 😉
Zas ale musím se trošku Priuse zastat - když pomineme efektivitu/neefektivitu výroby pluginhybridu, stále se musíme dívat na jaký typ provozu byl navržen. A myslím že ve velkých městech US nebo Džapanu svoje přednosti prokáže. Detto když tam naftu tankují jen náklaďáky.
Uvidíme, jak na spotřebu 4.1l zareagují hard-core Oktávkáři TDI 😄
hybrid je asi skutečně jen mezistupeň, ale byla to asi jediná možnost než se přejde komplet na elektro
jak je to vlastně třeba s vodíkem? v této oblasti BMW taky něco nabízelo ne?
Ale vazne - od BMW je to skvely vysledek, blahopreju.
Jinak, mě ta auta nevadí, jen v nich nevidím spásu světa. Jeden můj známý má priusy tři, jeden pro sebe, druhý pro ženu, oba doplněné o extra baterie, auta jezdí prakticky jen po městě a prakticky jen na elektriku. Třetí je ovšem na náhradní díly, údajně je celkem potřeba. Znám ho, vím že je to mnohem více projevem jeho hračičkovství, než nějakou zelenou pseudouvědomělostí, je to prostě ten typ, který si pochvaluje, jak jezdí po městě za nula nula nic na kilometr, aby ti další den řekl, že si koupil za pár set tisíc nějakou naprostou zbytečnost. Prostě každý jsme nějaký, stejně tak, jako neplatí "pravdy" o jediných možných cestách, pro něž je prius v tomto případě používán jako nástroj. 😉
Obecne jsou na tom Priusy se spolehlivosti dost dobre, ale jestli je ma kamarad silne upravovane, tak to mozna bude ten duvod.
Mimochodem, pokud nema auto predelane na plug-in, tak je v principu nesmysl, aby jezdil "prakticky jen na elektriku". To by ho mohli zavrit za porusovani fyzikalnich zakonu 😉