Novinky
Volkswagen Touareg: České ceny začínají na 1,228 milionu Kč, hybrid za 1,887 milionu Kč
14 komentářů
😲 No paráda to si koupí každá rodina aspoň dva a budem EKO! :yes: 😉
to ano :yes😒br />
urcite lepsie ako dve 15 rocne Omegy 😉
urcite lepsie ako dve 15 rocne Omegy 😉
No takhle ošklivou palubku jsem už dlouho neviděl. Ten monitor je tam dobře nabastlený. To se moc nepovedlo, i když přenesl bych to přes srdce.
Ale z venku pecka.
Ale z venku pecka.
Motorizace je jasná, pohon taktéž. Zbývá jen kontrola kont. No tak z tohoto pohledu nám VW dělá jistě radost. Takováhle kára bratru za jedna tři... to je opravdu sen.
Minule jsem udělal (zatím svou jedinou) diskuzní chybičku, to když jsem T 1 přijímal diskuzně s velkými rozpaky. Ano, i mistr se utne, VW mě přesvědčil, chyba byla na mé straně. Dnes už tu chybičku nezopakuji - Touareg je v daném segmentu absolutní trefa.
P.S. Ještě než tu začněš své kritické žalmy, skoč se napřed mrknout do garáže, nemyslím proto, jestli se ti tam Touareg vejde, myslím proto, abys na vlastní voči spatřil, v čem je také možné vyrazit na silnice. Až teprve potom piš.
Za cenu, za styl, a vlastně za... všechno - BRAVWO VOLKSWAGEN-PORSCHE :yes:
Proti touaregu se bude těžce argumentovat, ať říká kdo chce, co chce, nejterennější SUV dnešní doby za nejlepší peníze :yes: Koupíš 3 pakety, jsi něco přes 1.5 a spokojeně opouštíš lidovým vozem polem nepolem prodejce :yes: