Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Qashqai po faceliftu: První fotografie

32 komentářů

radhro
konečně se mi ten předek u kvašky líbí , ta minulá nebyla mé gusto nicméně gratuluji k těm prodejním úspěchům. Je vidno , že přes všechny rádobyochránce přírody jejich loby a protiSUV kampaně si stále nachází tato kategorie vozidel své kupce , a je to dobře :yes:
pelikoš
kamarádka ho má s 1.5 dCi a průměrná spotřeba 5,4 což mě přijde na takovou velikost auta hodně zelený 😉 jo a nikterak ho nešetří.jezdí hk-pha 160 km/h
radhro
no to je právě to co jsem měl na mysli - nesmyslný boj proti SUV typu Yeti,kvaška atd.. a to bohužel zaznívá i z odborných kruhů a pak se toho někteří "ochranci" chytají a je vymalováno :no: přitom by si některý z nich mohl dát alespoň tu práci a porovnat tyto vozy z některým typickým vozem třeba nižší střední
Klaudius
Kde vidíš aký boj? 😲
Čo som si všimol, tak "zelené" protesty smerujú obvykle k "mastodontom" Typu Cayenne, Q7 a podobne...
puko
predok jednoznacne krajsi, ale podla mna zadok o dost horsi. Volako sa rozkysol az mi to pripomina ten taky hnusny velky SsangYong😞
salamoon
nadhera! :yes:
pelikoš
opravdu,ta příď postupila o 2 levely :yes: moc se mě zamlouvá.
Loptos
:yes:
pelikoš
znovu jsem si prohlížel ty obrázky a je fakt,že qasqai dostal velkou injekci mužskýho hormonu >😁 :yes:
manusk
Skor ako facelift mi to pripada novu generaciu, aspon na fotkach zadna cast je dost prerobene.
Nemuzu si pomoci, ale proste tohle je super design profi Yetakovi. To je krabice, ale tohle bych si snad i koupil misto Skodovky. 😄
pelikoš
dobrá volba :yes:
Yeti je sice krabica, ale jazdne vlastnosti su lepsie - vyskusaj sa previest v 1.8 TSI 4x4 vs. dvojlitrovy benzin 4x4 od Nissanu a pochopis. Osobne som skusil obe a siel do Yetiho - design ma neuraza, interier je na dany segment vyborny (akurat zadne sedadla su v najkolmejsej polohe skor o nicom - no 98% som v aute sam a kufor mam poloprazdny).
pelikoš
vloni jsem o něm taky uvažoval,ale odradilo mě,že v N1 to bylo jenom čtyřmístný 😒 tak jsem zabral a šel do x-trailu...jo,ale tenhle facelift se opravdu povedl :yes:
BeranK
Jak se mi nemůže vybavit facelift, který by autu pomohl, tak tady nezbývá než gratulovat. Shodou okolností QQ je pěkný a rozumný auto (za trošku méně rozumné peníze - beru-li v úvahu 4x4) a jediné, co se mi na něm nelíbilo byla čelní maska. A světe div se, na rozdíl od faceliftů, které neuškodili, ale ani nepomohly (Cee´d, Oktávie II) nebo daleko většího množství totálních propadáků (včera jsem neveřícně naživo zíral na facelift i původně tak trochu směšného Punta...) jako třeba Clio, tady facelift vzhledu rozhodně pomohl. Mám takový pocit, že QQ ještě jednou zkouknu... :yes:
Well-being
100% souhlas! Vidím to také tak, velmi příjemné překvapení.
twistedTSD
libil se mi i predtim ale toto vypada dost dobre...stejne bych ale s tim hodnocenim jeste pockal...
hopsalas
Coby bývalému majiteli x-trailu mi značka Nissan k srdci nijak nepřirostla, nicméně toto se jim povedlo. Stačilo dát na předek světla z XC60 a hned to má šmrnc 😉 Ale ne, vážně se mi to líbí :yes:
ryman
asi tady budu jediny, ale me ten facelift teda moc povedeny neprijde.. puvodni auto je krasne vyvazene a "usmevave", kdezto facelift pusobi dost tezkopadne, hlavne teda zadek..
Amerika
Přesně. Ten facelift je při nejmenším divný. Předek je hnus a zadek taky nic moc. Celkově to je jeden z nepovedených faceliftů. Narozdíl od takové Kii Cee´d.
twistedTSD
fakt zajimavy co nekdo dokaze vycist z jedne fotky...(na ktere je navic prodlouzena verze)
pelikoš
přesně 😉
Ada je zase tady
je to jen jinak zabaleny rendlik :no:
ryman
pravda.. co nedejmi z vejfuku neni hodno adovyho respektu.. :no:
pelikoš
elce,pelce,
láry,fáry,
kecy,prdy,beďary
:-!
ROBERTOO
Takto malo vyzerať Murano po facelifte.A nie ako zo sci-fi,kde sa na ňom preháňajú alieni v menšom prevedení 😐 Aj keď na druhej strane,100 ľudí,100 chutí :-!
ryman
murano je hnus 😒
pelikoš
no je pravda,že asi existují hezčí auta v dané kategorii[odkaz]
ale murano je kvalitní auto[odkaz]
Katikakus
Nic dalsiho neni potreba dodavat. :yes:
salamoon
:yes: :yes:
Vij67
Je to pekny a vkusny facelift, ktery jde s trendem doby. Uvazuji, ze ho koupim do rodiny. Puvodne jsem chtel RAV4, ale u Toyoty jsou nenazrani a nevedi, co by za to chteli - zas to az takovy zazrak neni, ale QQ se mi libi a je za mnohem rozumejsi penize.
pelikoš
:yes: doporučuji,skvělá volba :yes: