Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
krovakus
Jsem z toho teda ponekud rozcarovan. Proc Alfa prechazi na slovni nazvy. Pomalu jako jedina mela v ciselnym oznaceni krasnej poradek a pekne se to pamatovalo, ale hlavne rikalo. Giulietta, Giulia... To se sice dobre pamatuje, ale pro vysloveni mi to zni jak kdyz se cikan snazi mluvit cesky.
Ja chci zpatky cislaaaaa... 😢
Ja chci zpatky cislaaaaa... 😢
Alfa nepřechází na slovní názvy, ale se k nim vrací. Ale to pamětník co dosud navštěvuje ZŠ prostě neví.... 😄
Tak porad lepsi bejt pametnik navstevujici ZS, nez senior pamatujici 1.sv valku. 😉 >😒]
Radši pamětník co něco víc, než žák, kterého "vzděláním" je jen klikat myší, nic si ani neumějící nevygooglit, natož třeba umět trojčlenku. Viz průzkumy vzdělanosti z poslední doby. Současní senioři se ještě naučí klikat myší, ale současná generace klikačů a čumilů na TV to pak stěží dohoní.
Myslel jsem, ze se tu preme ze srandy, ale koukam, ze ne. No nevadi. Nehlede na to, ze ZS uz mam nejakej ten patek za sebou a soudis-li, ze moje veskera cinnost na tomto svete spociva v pocitacovych a televiznich radovankach jenom podle toho, ze jsem si nezjistil historii Alfy 50 let dozadu, to bych te pomalu zacal oznacovat konkurentem detektiva Colomba. Ten taky vzdycky z vody uvaril obed pro krale.
Přít se s tebou nebudu..., ale řekl bych, že to je víceméně jen tvůj problém, že ti dělá potíže italština... Italština je moc moc pěkný jazyk.. a na názvy si zvyknem...
Nerekl bych, ze to bude jenom muj problem. V mym okoli si spousta lidi stezuje. Rozumna cisla (ne jako gulas s peti od peugeotu), ktera Alfa v posledni dobe pouzivala, byla proste praktictejsi. Uz vidim, jak na chodniku nekdo rekne: "Ty vole, Pepo, koukej na tu Giuliettu. 😁" Stejne se tomu bude rikat mala Julie a velka Julie. :-!
guláš s pěti od peugeotu? prober se, peugeot v tom má náhodou docela dost pořádek... co je na tom těžkyho k zapamatováni? prostě čim větši čislo na začátku, tim větši auto (8čka MPV, 6ka limuzina, 4ka nižši středni atd) a čislo na konci znači generaci...
Jo, tohle je pochopitelny, ale obycejnej smrtelnik o auta se vyraznejs nezajimajici je z oznaceni typu 3008,4007 a 5008 ponekud zmaten.
Chápem, čo naznačuješ, ale ak sa niekto o autá nezaujíma, tak je mu jedno, či sa jedná o slovné alebo číselné označenia modelov...bude mať v tom guláš tak či onak...
Já jsem za slovní názvy rád, protože čísel je v automobilismu už dost. O to více mě těší návrat tradičních jmen.
Presne tak, kdyz mi dneska nekdo rekne: " Potkal jsem hezkou sestku,"cloveku se vybavi bavor, audina, mazda...taky jsem pro nazvy a ne cisla
No, já su radši, když mi někdo řekne, že potkal hezkou dvacítku >😁
A nie si najradšej, ak ju stretneš sám...? 😉
u seba doma :-! >😒]
"stará" by Ti dala, ale asi potrebuješ naplno využiť kombi, žejo? >😒]
Sem mohl tusit, ze se to zas zvrhne k babam...nebo k tem hyundaium? 😄
kombík ještě není, ale stejně mám zákaz brát stopařky 😒
"stará" se už o využití jakéholiv objemu zavazadelníku i všech přehrádek v interiéru postará, ona je šikulka >😒]
"stará" se už o využití jakéholiv objemu zavazadelníku i všech přehrádek v interiéru postará, ona je šikulka >😒]
Člověče, to je nějaké mladé. Já tak pětadvacítku 😄 Klidně i u sebe doma, v té samotě by byla vítaným zpestřením.
V ieš, v čom má pre chlapa výhodu pribúdajúci vek? Postupne sa totiž rozširuje záber. 20-ročné ucho berie osemnástky, na dvadsiatku stačí tak-tak a všetko vyššie je pre neho staré. V tridsiatke berieš všetko od 18 do 35... >😁
To je jedno co Alfa vymýšlí, ten kdo jezdil 156ku si už na 95% alfu nekoupí pokud nejsi zrovna nudložerec. Vykulený Míťa a Julie se sotva zbaví image lepšího Una a Tipa. Takové ty kecy o zanedbaném servisu už bývalého majitele alfy neobalamutí, protože sám ví, že to bylo nejservisovanější auto co kdy měl, samozřejmě pokud neshořela jako otci. Alfa 156, 159, Brera jsou nádherné auta se sportovním srdcem, rád se vždy podívám, ale přes okno jiné značky.
neviem ako suvísí kvalita 13 ročného modelu AR 156 s kvalitou nových modelov, zase frázy bez akýchkolvek podložených faktov...AR 159 je na trhu 5 rokov a pokial viem je to normálne spolahlivé auto, žiadne udaje o nespolahlivosti vymykajúce sa bežnému štandartu som sa nikde nedozvedel...ak máš nejaké iné info o nespolahlivosti nových modeloch AR napríklad Mito, Brera či 159 ale aj 147 ky sem s nimi...neustále tu omielanie fráz o nespolahlivosti bez konkrétnych argumentov je už otrepané.....a tá vykulaná Julia v poslednom teste nemeckého !!autobildu porazila BMW1 (Ar 1.4t/170cv..versus BMW2.0/170cv /
Už ti řekli jiní.
Myslím, že na tebe platí totéž co sem psal na našeho milého střýčka Boba.
jako dobrý, ale začíná to fakt už dost nudit. 😉
Myslím, že na tebe platí totéž co sem psal na našeho milého střýčka Boba.
jako dobrý, ale začíná to fakt už dost nudit. 😉
Koukám, že když sem napíšeš negativní vlastní zkušenost, jsi označen hned za plácala. >😁 :yes😒br />
Co na tom, že ti výše reagující 156 nikdy neměli.
a čo ak máme nové Alfy a sme s nimi spokojní...?nie nejaké vylágrované 10 ročné e😜onáty z nemeckých bazárov, ktoré sú rovnako kvalitne-nekvalitné ako napríklad 10 ročný Passat? za to ty si určite 156ku resp. inú alfu mal vzhladom na tvoje "zasvätené" názory na ne 😉
Asi nevíš, o čem konkrétně píše Kankunen. Neznáš ho. 😉
čítať viem na to ho poznať nemusím a hlavne viem o čom píšem ja... 😉
Ja to vím taky, píšeš o tom, že 156 si nikdy neměl. :-!
zase nechápeš ...a ty si ju mal respektíve inú alfu?stačí mi jednoslovná odpoved 😄
Ty nechápeš od tvé první reakce na Kankunena. Seš tu mimo od začátku. Já se držím téma. :-!
A za pár let zase ty kecy, že 159ka byla poslední model co se kazil, ale teď je vše zaměřeno na kvalitu. Ať si to už zkouší někdo jiný. Podle prodejů, se už těžko hledá odvážlivec co si koupí Alfu.
Ano, jde to jasně vidět. A ani ona 159 není bůhvíjaký etalon spolehlivosti.
nie je? konkrétne napíš v čom?rád sa poučím nech sa alfe nabudúce na sto honov vyhnem pán odborník... >😁
Zkus třeba něco japonského, pak poznáš, co to je, nebrat ohledy na auto. :-!
To se u nás stalo, je to jako přejít ze záplav do Karibiku.
Hold to nepochopí ten, který nezkusil žádnou jinou značku. Já si taky myslel, že nejlepší auto na světě je Opel. Vystřízlivění přišlo až se změnou značky.
Každá značka má svoje muchy, ktoré do istej miery závisia i od jej zamerania. A samozrejme platí i to, že kto nič nerobí, ten nič nepokazí. AR sa tak trošku vypomstilo detinské "hranie sa" so zápalkami, t.j. Twin Sparkom.
Zajimavé...
Já to měl obráceně. A udělal sem dobře. Čekací lhůty u japonců na kdejakou pitomost v řádech týdnů mě opravdu nebavily. Ceny (kde snad byl zaúčtován i palubní lístek, jak kdyby ten díl cestoval první třídou samostatně) mě nebavily už tuplem. Fiat spolehlivější, hezčí a s duší než japonec. A to mám japonce (aspoń toho co sem měl zoom zoom) rád... A mám potřebu tady pod každým článekm o mazdě kidat kakance... Ani ne, že? 😉
Já to měl obráceně. A udělal sem dobře. Čekací lhůty u japonců na kdejakou pitomost v řádech týdnů mě opravdu nebavily. Ceny (kde snad byl zaúčtován i palubní lístek, jak kdyby ten díl cestoval první třídou samostatně) mě nebavily už tuplem. Fiat spolehlivější, hezčí a s duší než japonec. A to mám japonce (aspoń toho co sem měl zoom zoom) rád... A mám potřebu tady pod každým článekm o mazdě kidat kakance... Ani ne, že? 😉
Jo tak ty už si měl i japonce jo? A kde? Drahnou dobu si proháněl dědovu Bravu a pak sis po deseti letech koupil svou. :-!
Kdybych já psal o autech rodinných příslušníků, tak mi to tady asi nikdo nebude věřit.
Kdybych já psal o autech rodinných příslušníků, tak mi to tady asi nikdo nebude věřit.
Vidíš.. Opět víš úplné houno hlavně že píšeš... Ano měl. A dokonce sem s ním byl na x srazech. Hold už mám taky něco za sebou... nejsem nejmladší...
Kecy kecy.
Já bych to asi shrnul takto. tato odpověď naprosto přesně definuje nejen intelektuální kvalitu tvých diskuzních příspěvků. Dnes je to velmi zlé jossalito. Velmi.
Aspoň nemusím lhát jako ty. :-!
Práveže klameš sám seba. A tie brýle a cigáro to neporiešia.
Jasněže klamu sám sebe a raději jezdím s tím, co mi opravdu slouží. >😁
Tož mistr jossalito už se předvedl dávno, že? :-!
Á, mazánek, který jezdí s tatínkovým autem se ozval. >😁
Možná jsem cokoliv jiného, ale otcův mazánek určitě ne😁 To Ti mohu říci s klidným srdcem😊 Ale ty, jako mazánek někoho psychicky narušeného by ses měl nad sebou zamyslet
Nepíšu o tatínkovu mazánkovi. Nechytáš se. Tradičně. 😉
když se tě ptají na ty problemy se 159, tak jim odpověz ne 😉
Nemělo by to smysl. Ode mne by to težko rozdýchali. Najděte si recenze, třeba i tu na auto.cz a pročtěte. Pak bude snad jasno.
Ale mě by to zajímalo a třeba i s odkazem. tak se tady vždycky vyjadřuješ, jako ten s těma gulama, co všechno ví, je férový, všude byl a všechno viděl, tak myslím, že nebude problém sem hodit 2 - 3 odkazy, kde se aspoň částečně rozebírají technické problémy 159. Jistě by to všechny zajímalo. Děkuji. Sem zvědavý, úpřímně.
Tak si najdi třeba test spolehlivosti na 100 tkm v Autobildu.
Tam museli stopadesátdevítce vyměnit celý motor. Pro někoho přehlédnutelná drobnost, pro jiného potvrzení domněnky o italském střepu.
Dále zkušensoti místních diskutérů, jednomu odešly ve 40 tis. vstřikovací trysky. Opět se dá namítnout, co tam ten člověk lil za naftu, opět se na to dá pohlížet z několika stran.
Osobně velmi dobře vím, že jakýkoli negativní argument je zde "oliva klubem" zlehčován do takové míry, jako by ty Alfy za nic nemohly.
Tam museli stopadesátdevítce vyměnit celý motor. Pro někoho přehlédnutelná drobnost, pro jiného potvrzení domněnky o italském střepu.
Dále zkušensoti místních diskutérů, jednomu odešly ve 40 tis. vstřikovací trysky. Opět se dá namítnout, co tam ten člověk lil za naftu, opět se na to dá pohlížet z několika stran.
Osobně velmi dobře vím, že jakýkoli negativní argument je zde "oliva klubem" zlehčován do takové míry, jako by ty Alfy za nic nemohly.
teda...
čekal sem lepší snahu a výsledek. zklamal si mě. Myslím, že tímhle ses teď spíš ztrapnil, než že by sis připsal body... Škoda. Dneska sem ti věřil, že třeba jako dobrý, že zaboduješ... a ty. Nic. 😒
Víc naa to reagovat nebudu, protože je to samozřejmě celé hovadina co si napsal. Škoda. Čekal sem, že třeba o něčem fakt víš a ne že přijdeš s výměnou vstřiku v rámci záruky po načerpání blbé nafty. :😉
čekal sem lepší snahu a výsledek. zklamal si mě. Myslím, že tímhle ses teď spíš ztrapnil, než že by sis připsal body... Škoda. Dneska sem ti věřil, že třeba jako dobrý, že zaboduješ... a ty. Nic. 😒
Víc naa to reagovat nebudu, protože je to samozřejmě celé hovadina co si napsal. Škoda. Čekal sem, že třeba o něčem fakt víš a ne že přijdeš s výměnou vstřiku v rámci záruky po načerpání blbé nafty. :😉
Jak jsem předpověděl, tak se stalo. Opět obhajoba té ušlapnuté AR, že za nic nemůže. >😁
No vzhledem k tomu, že tu výměnu motoru ani nepočítali do mínusových bodů (na rozdíl od Passatu, který pak skončil poslední, nebo předposlední), tak bych řekl, že za to ta Alfa Romeo asi fakt nemohla. Naopak chválili, že to AR vyměnila promptně bez keců aniž by musela - celý motor. Ale hold už té prokleté značce začínají nadržovat i ti Němci.. Potvory jedny...
Vzhledem k tomu či onomu z toho jasně vyplývá, že auto, kterému museli vyměnit motor po najetých pár tisících km, je střep. Pro mne neomluvitelné. A ty si to omluv jak chceš. :-!
V rodině máme Supa 1 2.8V6, kterému museli taky měnit motor po pár kilometrech, papal víc oleje než benzinu
Mám ho nazvat střepem? 😉
Mám ho nazvat střepem? 😉
Papanie oleja je celkovo dosti slabinou istých VW koncernových motorov, ale všetci sa tvária, že je všetko v poriadku. Dnes je to hlavne o tom "tvárení sa" navonok a to VW zatiaľ ide.
Klidně si ho tak nazvi, pokud to tak cítíš, ja tě za ten osobní názor kamenovat nebudu.
hadáte se tu jak děcka. Japonec je japonec. S alfou mam zkušenosti, konkrétně s tou vaší spolehlivou 156. A řeknu vám, takovouhle chybu bych už nikdy neudělal. Přdtím sem měl nissana, konkrétně sunny N14. Měl najeto 260 tisíc a v motoru bylo vše PŮVODNÍ. kromě filtů samozřejmě. A to dostával docela sodu. Kamarád měl AR 145. Jezdil pomalu, motor tocil do 3 tisíc max. (1.6TS) a stejně šel motor do háje. Ale japonec už taky není co býval. Kvalita šla po primeře hodně dolů. Tedka taky není problém aby ti motor z nissanu odešel po 40 tisících.( Je to ověřené u automechanika nissan) Ted už bych z japonska bral jedině Subaru.
Vidíš a kamárádovi klekl motor právě v Subaru (Tribeca) po roce a půl a 20 tis. km...
Žádné obecné pravidla tu neplatí... 😉
Žádné obecné pravidla tu neplatí... 😉
Ono je to těžký. Někde níž si psal že se podělaly vstřiky.. ty vstřiky se se*rou i u CR u VW, a odchází kolikrát i u Suzuki a podobně.. A s těma recenzema..ono je to někdy těžký když vidíš, že redaktor je zatíženej na jednu značku 😉 navíc v těch recenzích nemáš nic o spolehlivosti, najedou tisíc kilometrů a dost...
tvoja odpoved je teda jasná..nemal si v živote alfu, zato vedomostí o nej máš habadej... >😁 počkaj akej témy? my sa nebavíme o kvalite-nekvalite alfy? 😄 akej inej témy sa konkrétne teraz držíš?
Je trapné, jak se tady snažíš do vlákna propašovat svůj názor na něco úplně jiného. Založ si vlastní vlákno a čekej na reakci. Netahej to sem, působí to fakt dost dětinsky. :-!
začínaš ako vždy sklzať do osobných invektív tak nebudem dalej zaberať "tvoje" vlákno..pokecaj si sám so sebou, to ti aj tak ide najlepšie 😉
strýček BOB
Chtělo by to trošku zapracovat na ceníku, 1.8 atmo za 600 tisíc, je hodně, ale opravdu hodně troufalá cena. Prodeje tomu odpovídají.
Oni u Alfy mají s těmi čísly opravdu problém už několik (mnoho) let.
Nejen, že se jim pořád nedaří odlepit ze dna, ale ještě drze vystavují nesmyslné cenovky. Realita je sice jiná, ale stejně do autosalonu asi nikoho nenalákají.
Nejen, že se jim pořád nedaří odlepit ze dna, ale ještě drze vystavují nesmyslné cenovky. Realita je sice jiná, ale stejně do autosalonu asi nikoho nenalákají.
niečo k tej "drzej cenovke" porovnatelne vybavená Julia, ktorá porazila v teste autobildu BMW1 "Alfa Giulietta schlägt BMW 1er" stála 22400 euro versus BMW 1 27150 euro... nemecký novinári vôbec nemajú problém testovat tieto dva vozy spolu a akceptovať technickú a dizajnovú vyspelost novej alfy na rozdiel od niektorých "odborníkov" tu..😉
Bla bla bla. Nevím o tom, že by BMW mělo problémy s prodejností byť jen jednoho jediného modelu.
To u Alfy neplatí a o to tu především jde. Tak to zkus pochopit. :-!
To u Alfy neplatí a o to tu především jde. Tak to zkus pochopit. :-!
nič som nepísal o predajnosti, len o tvojom argumente o premrštenej cene alfy....
Jenže ten s tou prodejností velmi úzce souvisí. Opět se mi potvrzuje fakt, že felčaři mají velmi daleko k pochopení základních ekonomických principů.
Ty jo, ty furt po někom řveš, že se nedrží tématu, ale při tom sám meleš páté přes deváté...na jednu stranu ses minule osočoval, jak ital na sebe nikdy nevzal vítězství a když ho převezme, tak to bereš, že to byl nějaký omyl a tvé rádoby odborné slovo platí..zajímavé a hlavně k zamyšlení...
Každý pochopil o co tu jde. Ty ne. Co dodat. :-!
Nj, hlavně, že ty jsi tu neustále v obraze😊
Čti příspěvky pode mnou. Ti pochopili. :-!
A co bych tam měl chápat? e? Tvé dementní narážky k italským vozům...diť si tady za celou dobu nepředvedl jedinou srozumitelnou větu, která by měla nějaký obsah...snažíš se zde neustále někoho napadat, urážet a nejvíce tě štve, že se tebe nikdo nezastane a je proti tobě spousta lidí..a jak jsem si tak všiml, tak i lidí, co doma nemají žádné italské auto, takže na tom asi něco bude. A tuto větu jsem ti hlavně řekl, aby si zde zase nevyplodil něco o fanclubu fiatu. Ale už jsi vážně trapný a já sám už nadále odmítám reagovat na tvé příspěvky...na druhou stranu, tebe je mi líto, poněvadž jsem byl tak do teď poslední, kdo byl ochotný reagovat na tvé "duchaplné příspěvky" čest :-! (a ten byl pro tvou radost)
Vůbec nechápeš a svým mimózním příspěvkem to jen dokazuješ, že máš v hlavě bramboračku.
Psal jsem jen o tom, že cena Alfy je velmi sebevědomá a rozhodně není nastavena tak, aby Alfu Giulietta vytáhla z těch sraček, kde je. Určitě víš, že automobilka generuje již několik let (desetiletí) po sobě ztrátu rok co rok cca půl miliardy Eur.
Alfa musí začít prodávat, pokud nezačne, tak ji zavřou. Kdo by chtěl dotovat neustále skomírající značku. Už to prohlásil i sám Sergio.
Tahat sem BMW, a jeho cenovou politiku je naprosto mimo. BMW generuje zisk, není a nebylo ztrátové a tudíž jakékoli odvolávky na nadsazené ceny jeho modelů, jsou absolutně mimo.
Pokud tvůj mladý mozeček pobral to, co jsem teď rozepsal a o čem jsme my všichni psali výše, můžeš se pokusit o smysluplnou reakci na obsah mého příspěvku, nikoli na mou osobu. :-!
Psal jsem jen o tom, že cena Alfy je velmi sebevědomá a rozhodně není nastavena tak, aby Alfu Giulietta vytáhla z těch sraček, kde je. Určitě víš, že automobilka generuje již několik let (desetiletí) po sobě ztrátu rok co rok cca půl miliardy Eur.
Alfa musí začít prodávat, pokud nezačne, tak ji zavřou. Kdo by chtěl dotovat neustále skomírající značku. Už to prohlásil i sám Sergio.
Tahat sem BMW, a jeho cenovou politiku je naprosto mimo. BMW generuje zisk, není a nebylo ztrátové a tudíž jakékoli odvolávky na nadsazené ceny jeho modelů, jsou absolutně mimo.
Pokud tvůj mladý mozeček pobral to, co jsem teď rozepsal a o čem jsme my všichni psali výše, můžeš se pokusit o smysluplnou reakci na obsah mého příspěvku, nikoli na mou osobu. :-!
Já si myslím, že to má smysl..když se z toho hnoja vyhrabal sám fiat, který je nyní vele úspěšný, tak nevidím důvod, proč by to nezvládla postupem času i alfa, která je rok od roku prodávanější..můj mladý mozeček to pobral a tohle téma už je vyřešeno již dávno..a pořád lepší mladý, než starý a blbý...A mě ani nešlo o nějaké srovnání ceníků, ale o to, zastat se těch lidí, které si urážel. Toť vše marketingový odborníku...
Opět, zkus se oprostit od osobní nenávisti, pokud jsi toho schopen a zkus se zaměřit na čistě racionální fakta. Člověk, který nemá co říct, je bezcený, což velmi brzy poznáš v reálném životě, kdy tě nikdo za mlácení prázdné slámy platit nebude a ni si tě nikdo nebude za to vážit.
Fiat je značka, která prodává ve statisících až milionech auta, která jsou levná. S rozjetím jejich prodejů není problém.
Alfa prodává fajnovky, který nikdo nechce. Za minulý rok prodala v Evropě (tedy na svém hlavním trhu) necelých 111 tis. kusů. To je velký NIC. SAABa za podobné čísla sbírali hrobníkovi z lopaty.
Alfa se to snaží zvládat již opravdu více než deset let v novodobé historii a stejně ji to nejde. Každý rok tu čtem jen velkohubé prohlášení, jak se dotáhli na Němce a ve výsledku to je na ručník.
FAKTA, FAKTA, FAKTA. Nic osobního.
Fiat je značka, která prodává ve statisících až milionech auta, která jsou levná. S rozjetím jejich prodejů není problém.
Alfa prodává fajnovky, který nikdo nechce. Za minulý rok prodala v Evropě (tedy na svém hlavním trhu) necelých 111 tis. kusů. To je velký NIC. SAABa za podobné čísla sbírali hrobníkovi z lopaty.
Alfa se to snaží zvládat již opravdu více než deset let v novodobé historii a stejně ji to nejde. Každý rok tu čtem jen velkohubé prohlášení, jak se dotáhli na Němce a ve výsledku to je na ručník.
FAKTA, FAKTA, FAKTA. Nic osobního.
Osobní nenávisti..tu jsi předváděl pouze ty..ale tak to je jedno..fiat zas tak levná auta neprodává v porovnání s jinými značkami. Třeba má levnější základovky, ale zase má celkem drahé příplatky i servis, takže zde platí pořekadlo: Nechci slevu zadarmo. A řekl bych, že jeho ceny jsou nastaveny přiměřeně, oproti vw, ale tak to je věc názoru spokojeného uživatele vozů značky fiat.
Opět se nezaměřuješ na podstatu.
Průměrná cena prodaného Fiatu je o dimenzi jinde, než průměrná cena prodaného BMW (drahé všechny modely)nebo i té české Škodovky (prodeje táhne Octavia) a potažmo Alfy (prodeje se pokouší táhnout nejlevnější Mito).
Servis, příplatky atd mají drahý/levný všichni.
PS: Já reaguji pouze na text příspěvku, nikoli na diskutéra. Velmi dobře si pamatuju, že tys tu GTImu napsal, že pokud se bude navážet do italských aut, tak ho budeš, cituji "nenávidět". Jak hloupé, tohle může omluvit jen tvůj věk, jinak vůbec nic.
Průměrná cena prodaného Fiatu je o dimenzi jinde, než průměrná cena prodaného BMW (drahé všechny modely)nebo i té české Škodovky (prodeje táhne Octavia) a potažmo Alfy (prodeje se pokouší táhnout nejlevnější Mito).
Servis, příplatky atd mají drahý/levný všichni.
PS: Já reaguji pouze na text příspěvku, nikoli na diskutéra. Velmi dobře si pamatuju, že tys tu GTImu napsal, že pokud se bude navážet do italských aut, tak ho budeš, cituji "nenávidět". Jak hloupé, tohle může omluvit jen tvůj věk, jinak vůbec nic.
No to pardon, ale tohle jsem teda GTImu rozhodně neřekl...Kdyžtak už jsem uvedl, ano pod nití gtiho, pokud se někdo bude navazovat a tím jsem myslel hloupě a urážlivě, tak já se do něj budu také navazovat. Jen tak pro vysvětlení situace
A možná mám v hlavě bramboračku, ale aspoň tam nemám pouze nakúříno od fajfky se kterou se zde neustále prezentuješ...OOO,jak dospělé😊
Nic není tak, jak se zdá. Na to přijdeš taky časem. 😉 ( :-! )
PS: On ten smajlík tam není proto, aby vyjádřil pisatelovu náruživost pro tabák, ale znázorňuje emoce. V tomto případě - Pohoda, klídek a ...tabáček. 😉
PS: On ten smajlík tam není proto, aby vyjádřil pisatelovu náruživost pro tabák, ale znázorňuje emoce. V tomto případě - Pohoda, klídek a ...tabáček. 😉
No, když jsi tak klidný jak říkáš, tak mi prosím vysvětli, proč jsi byl ve většině diskuzních příspěvků tak agresivní? P.S. vím, co ten smil znamená. Jinak mezi náma, ty jsi mi naprosto ukradený, pokud zde nebudeš někoho, či mě urážet.
Prostoduché urážky a nenávist je vlastní jiným diskutérům. Já s nikým osobní problémy nemám, nikdy sem nikoho neurazil jako první, jen se každý nedovede povznést nad své nesmysly, kterými někdy obohacuje diskuze a není pak schopen přijmout moji kritiku.
PS: Asi by ses divil, ale devatenáctiletý ucho je ukradený asi úplně každýmu.
PS: Asi by ses divil, ale devatenáctiletý ucho je ukradený asi úplně každýmu.
No nevím. Ve většině případech si tu prostoduše začal urážet ty a na to nejsem srovna blbý, abych si toho nevšiml, jinak bych se těch lidí nezastával.
P.S. Já se tomu nedivím. Mě jsou taky celkem ukradený stejně jako já jim. A rozhodně nemusím být lyž***kou.
P.S. Já se tomu nedivím. Mě jsou taky celkem ukradený stejně jako já jim. A rozhodně nemusím být lyž***kou.
No jo, jenomže Alfa musí hlavně přesvědčit kupce, kteří mají na základě minulé pověsti oprávněný strach, ikdyž je AR dnes s kvalitou někde jinde. Důvěra se musí těžce odpracovat a něco stojí.
Jenže BMW, která je dražší a s AR v testu prohrálo nemá problém s prodejem, kdežto ta levnější a lepší AR na tom není tak dobře jako to BMW.
Tak bacha, nastupuje doba, že klasikou bude turbo, za atmosférický skvost si musíš priplatiť... >😒]
Mr.Murphy_
[odkaz]
😄 :yes😒br />
Když uvážíte, že to psali přece ti nejlepší motonovináři na světě.... 😉
😄 :yes😒br />
Když uvážíte, že to psali přece ti nejlepší motonovináři na světě.... 😉
Překvapivé...
Ale, nikdy nikdo neřekl, že je AR159 špatné auto, přesto se nikdy neprodávala a do konce svého cyklu už prodávat nebude. Jak to tak čtu, tak prodejci AR v Německu také dělají bokem botanickou zahradu. Nejsem si jist, jestli při pošramocené pověsti Alfy najde Giu každým rokem 100.000 kupců, jak fabrika doufá.
Ale, nikdy nikdo neřekl, že je AR159 špatné auto, přesto se nikdy neprodávala a do konce svého cyklu už prodávat nebude. Jak to tak čtu, tak prodejci AR v Německu také dělají bokem botanickou zahradu. Nejsem si jist, jestli při pošramocené pověsti Alfy najde Giu každým rokem 100.000 kupců, jak fabrika doufá.
Za tu nastavenou cenovku o tom silně pochybuju. A né, že bych jim to nepřál.
Podle mě by měli u Guiulietty nastavit základní cenu těsně pod 400k, nějakých 395. Takhle moc lidí do salónů nedostanou.
Přesně.
Teď jsou na tom tak, že když vezmeš základní Giuliettu a postavíš ji na pořádný kola, seš na půl milionu. Tohle je cena pro fandy, nikoli pro bežné lidi, kteří právě dělají prodeje.
Teď jsou na tom tak, že když vezmeš základní Giuliettu a postavíš ji na pořádný kola, seš na půl milionu. Tohle je cena pro fandy, nikoli pro bežné lidi, kteří právě dělají prodeje.
159 byla zpočátku hodně drahá a asi ani ta kampaň na téma vysoká hmotnost a vycouvání z motosportu jí nepomohlo... ;-\ Teď už s tím nic nenadělají, to je jasné.... Giulietta se určitě uchytí líp, ale těch 100tks je podle mě taky utopie...
Tak je potřeba si uvědomit, že reálně AR pošramocenou pověst už nemá. Prostě k tomu není důvod. Na AR 159 se v té době snesla kritika vzhledem ke hmotnosti a novináři dostali v podstatě za úkol to auto zhanit (alespoň v tomto smyslu). k tomu se moc nepovedla cenová politika a aby těch osudových ran nebylo málo.. stala se nástupkyní prodejně úspěšné, ale vzhledem k použití motorů TS nešťastné 156. Poslední ranou pro 159 (dnes už se to asi nepamatuje) byl příchod s prodlouženou standardní zárukou a servisem zdarma na x let s tím, že zůstal jen servis zdarma a o tom se běžně ani nevědělo, ale ten bombastický článek.. "Alfa Romeo ruší prodlouženou záruku" si pamatuju dosud. Těch marketingově nešťastných kroků bylo hodně. To na úvod.
2. nesouhlasím s tím, že by se už 159 neprodávala. osobně vím o dost lidech (ano jsou to jednotlivci,ale jsou), kteří by 159 rádi vlastnili. V době před krizí na ni prostě nebylo a teď se stala dostupnější a přitom i dle testů je stále minimálně tak dobrá jako konkurence. Mimoto nevím (skutečně nevím, pokud někdo víte napište to klidně) o nějakých obecných bolestech, které by ty auta měly. Zatím co vím já se projevují jako velmi velmi spolehlivé a bezproblémové a v tomto ohledu bych jim věřil víc než obligátnímu Passatu. Co Alfy u nás (a asi ne jen u nás) prozatím zabíjí je servisní síť.. kdy prostě např. po dobu prodeje 159 v podstatě nefungoval prodej AR v Brně a jediný rozumný prodejce byl ve finále AF centrum v Ostravě. Když to vemeš kolem a kolem na počet dealerů jsou prodeje AR v rámci území ČR v podstatě uspokojivé a v rámci obecného standardu.
3. Nicméně to co sem uvedl se myslím mění. Snad se lepší servisní zázemí, AR má úspěchy spokojenosti v rámci J.D. power (víte to vůbec, že je na čelních místech?) a její poslední předchůdci jsou co se spolehlivosti a techniky týče naprosto bezproblémoví... není důvod (pokud se to auto líbí - stejně jako UMA) nejít do jejího nákupu. 😉 :yes:
2. nesouhlasím s tím, že by se už 159 neprodávala. osobně vím o dost lidech (ano jsou to jednotlivci,ale jsou), kteří by 159 rádi vlastnili. V době před krizí na ni prostě nebylo a teď se stala dostupnější a přitom i dle testů je stále minimálně tak dobrá jako konkurence. Mimoto nevím (skutečně nevím, pokud někdo víte napište to klidně) o nějakých obecných bolestech, které by ty auta měly. Zatím co vím já se projevují jako velmi velmi spolehlivé a bezproblémové a v tomto ohledu bych jim věřil víc než obligátnímu Passatu. Co Alfy u nás (a asi ne jen u nás) prozatím zabíjí je servisní síť.. kdy prostě např. po dobu prodeje 159 v podstatě nefungoval prodej AR v Brně a jediný rozumný prodejce byl ve finále AF centrum v Ostravě. Když to vemeš kolem a kolem na počet dealerů jsou prodeje AR v rámci území ČR v podstatě uspokojivé a v rámci obecného standardu.
3. Nicméně to co sem uvedl se myslím mění. Snad se lepší servisní zázemí, AR má úspěchy spokojenosti v rámci J.D. power (víte to vůbec, že je na čelních místech?) a její poslední předchůdci jsou co se spolehlivosti a techniky týče naprosto bezproblémoví... není důvod (pokud se to auto líbí - stejně jako UMA) nejít do jejího nákupu. 😉 :yes:
To je zase slohovka, která obsahuje více přání a pojmů myslím si a doufám, že to má k realitě prostě daleko.
AR pošramocoenou pověst má. Bez diskuze. Kdyby neměla, prodávala by se podstatně lépe. Realitu známe všichni.
To, že AR se každému líbí a chtěl by ji, je známý fakt, problém Alfy je ale ten, že mááálokdo si ji opravdu koupí. Což je kamenem úrazu.
Servis ani nekomentuju, to je problém samotné neschopné Alfy potažmo Fiatu. Stačí kouknout na Korejce, jak to vzali do ruk...
AR pošramocoenou pověst má. Bez diskuze. Kdyby neměla, prodávala by se podstatně lépe. Realitu známe všichni.
To, že AR se každému líbí a chtěl by ji, je známý fakt, problém Alfy je ale ten, že mááálokdo si ji opravdu koupí. Což je kamenem úrazu.
Servis ani nekomentuju, to je problém samotné neschopné Alfy potažmo Fiatu. Stačí kouknout na Korejce, jak to vzali do ruk...
Vyjímečně musim napsat, že dle mého má wolff pravdu. Výtku mám ale k prvnímu odstavci, kde je stále mezi lidmi Alfa Romeo sice prestižní ale přesto po italsku méně kvalitní značka.
všechno italské a francouzské už bude asi navždy nekvalitní. Zjevně to souvisí se zažitými stereotype ve společnosti ohledně těchto zemí (potažmu celého jihu Evropy).
Takže i kdyby Alfa, nedejbože Rencek byly třeba 10let nonstop vítězí všech ADAC, TUV, Autobildů a nevím čeho všeho, furt to budou křápy.
A platí to i opačně...
Takže co s tím? Věřit jen statistikám, které si člověk sfalšuje sám >😒]
Takže i kdyby Alfa, nedejbože Rencek byly třeba 10let nonstop vítězí všech ADAC, TUV, Autobildů a nevím čeho všeho, furt to budou křápy.
A platí to i opačně...
Takže co s tím? Věřit jen statistikám, které si člověk sfalšuje sám >😒]
To víš, cigánům na jihu Evropy se nechce pořádně makat. Ve sračkách je Řecko, v těsném závěsu jsou Portugalci, Španělé, Italové...
To je prostě o mentalitě národa a tu jen tak nezměníš.
To je prostě o mentalitě národa a tu jen tak nezměníš.
Taliansko by som do toho "spolku" zatiaľ príliš neťahal, i keď problémy samozrejme môžu byť i v iných krajinách, Slovensko a Česko nevynímajúc. Ak sa prevalia problémy v ďalších a ďalších krajinách, tak pôjde do kytičiek celá Európa...jednoduchý domino efekt, a že naše krajiny sú na e😜orte vyslovene závislé určite chápeš. Gréci nemajú takmer žiadny priemysel, čo sa o Taliansku povedať nedá. Španielsko naopak "spriemyselňovali" i Taliani, ale to už nepíšeme priamo k téme. Súhlasím s wolffom i kukom, svojho času som niečo k predajnosti 159-ky napísal, ale nechcem sa tu opakovať. Skrátene ide o to, že ak by 159-ina bola i o triedu lepšia ako nemecká prémiová trojka v tejto triede, tak sa predávať lepšie nebude. Európania sú priliš konzervatívny a pomery sa v Európe zaužívali už tak, že "Nemec" je "Nemec"...
Ale sledujem u nás (aspoň v mojom regióne) silnejúcu tendenciu výskytu AR, Mitom počínajúc a 159-ku nevynímajúc. Takže dúfam, že Giulietta bude nasledovať minimálne to Mito...držím AR palce, lebo autá sú to famózne :yes: :yes:
Ale sledujem u nás (aspoň v mojom regióne) silnejúcu tendenciu výskytu AR, Mitom počínajúc a 159-ku nevynímajúc. Takže dúfam, že Giulietta bude nasledovať minimálne to Mito...držím AR palce, lebo autá sú to famózne :yes: :yes:
Má osobní zkušenost s italskými výrobky je tristní.
Co je ale ještě horší je jejich přístup. Tím myslím průmyslovou úroveň. Servisní zázemí a vůbec schopnost pružné reakce se limitně blíží nule. :-!
Co je ale ještě horší je jejich přístup. Tím myslím průmyslovou úroveň. Servisní zázemí a vůbec schopnost pružné reakce se limitně blíží nule. :-!
Moja osobná skúsenosť s talianskymi výrobkami nie je o nič horšia ako s tými, ktoré majú visačku Made in Germany. Skôr si myslím, že donedávna vyčnievajúce prednosti nemčúrov sú tak nejak potierané. Maximalizácia zisku stoj čo stoj a za každú cenu je sviňa...
Koupit si třeba ledničku Liebherr nebo Miele je setsakra něco jiného, než jakýkoli italský střep. :-!
bože. 8-s
To nemluvím o tom, že pressovač DeLonghi sem jim nedávno hodil na hlavu a jeho místo zaujala kvalitní Jura. :-!
Lidi by tady zcela zjevně ocenili, kdyby si nemluvil vůbec...
Tu radost ti neudělám.
Mnozí by zajsité ocenili, kdbys nejen zde, ze sebe nedělal šaška, který je na všech fórech označován jako zaslepený fanatik, který nedovede rozlišit dojmy a pojmy. :-!
Mnozí by zajsité ocenili, kdbys nejen zde, ze sebe nedělal šaška, který je na všech fórech označován jako zaslepený fanatik, který nedovede rozlišit dojmy a pojmy. :-!
ako tak sledujem diskusiu tak zase mas dnes svoje dni ze? ked tak sledujem dlhsie diskusie tu takv kazdej diskusii sa s niekym pohadas a niekoho urazas. Chudacik, inak sa nevies vyjadrovat co? Wolff nechaj ho tak, jeho rodicia su surodenci a tak to dopadne.. Ciganka jossalita netreba brat vazne, on je mudry jak motyka a vie o autach vsetko , dokonca aj o modeloch ktore este neboli ani predstavene..😊 Jossi :no:
Já tady píšu jen o tom, co jezdí a jezdilo. Fantazírování je obor jiných diskutérů. :-!
Píšeš bludy...jazdia i staré Favority, hoc kvitnú jak vlčí mak. Takisto jazdia i 20-ročné Cromy, Lancie a podobní "veteráni", akurát v tej korózii zaostávajú za starými Škodovkami, či Oplami.
Nepotřebuju psát bludy, na to jsem příliš velký realista.
Kdyby ti italové měli odjeto na našich solených cestách to samé co ty Fafeny a Stozvracítky, tak na tom budou ještě hůř. Že rezly starý Oply, to jsem tu psal několikrát. Z osobní zkušenosti. :-!
Kdyby ti italové měli odjeto na našich solených cestách to samé co ty Fafeny a Stozvracítky, tak na tom budou ještě hůř. Že rezly starý Oply, to jsem tu psal několikrát. Z osobní zkušenosti. :-!
teď se dozvídám že Itálie nemá Alpy >😁
Nekecej, on jim je někdo ukrad?
Isto nie, len chcel povedať, že cesty sa solia veselo i tam, ibaže ide o to, že taký šmejďák Fiat zinkuje karosérie od 1988 roku, k čomu Opel (a mnohé iné automobilky) dospel(i) snáď po uplynutí ďalších 10 rokov...takže tá tvoja teória o nesolení padá na držku.
Jasně, a Itálie jsou jenom Alpy a všude se tam solí - co na tom, že v půlce Itálie ani neví, co je to sníh. Výborně, větší hovadinu aby člověk pohledal. >😁
jelimane, "Itáliu" si do toho vtiahol jedine ty, ak som písal o Cromách, Lanciách, Favoritoch a iných, tak porovnávam v prvom rade porovnateľné, takže som písal o autách jazdiacich v našich podmienkach. To, že si do toho vtiahol pitomosti, za to nemôžem. Vráť sa o pár príspevkov vyššie a budeš doma! :no: Ja som napísal o pozinkovaní karosérií a ty budeš do mrte rozoberať aké sú podmienky v "Itálii", si fakt pako :no: :no:
>😁
Nauč se číst. Alpy a tedy asi i Itálii (páč my Alpy fakt nemáme) sem zatáhnul ReznikCZE, nikoli já. Utvrzuješ mne v názoru, jako má Lejbl. Že vkládáš do úst člověku to, co nikdy nikde nepsal. Není kde brát, co? :-!
Nauč se číst. Alpy a tedy asi i Itálii (páč my Alpy fakt nemáme) sem zatáhnul ReznikCZE, nikoli já. Utvrzuješ mne v názoru, jako má Lejbl. Že vkládáš do úst člověku to, co nikdy nikde nepsal. Není kde brát, co? :-!
Je to zbytočná diskusia, ale predsa: "Kdyby ti italové měli odjeto na našich solených cestách to samé co ty Fafeny a Stozvracítky, tak na tom budou ještě hůř." A ja hovorím, že ak porovnávam, tak porovnávam porovnateľné, teda vozy jazdiace v rovnakých podmienkach a teda u nás, lebo dosť aj pochybujem, že nejaké Favority jazdili trvale v Taliansku, natož v Alpách. A o tebou citovaných "stozvracítkách" nepochybujem vôbec, tie nemali príliš šance dostať sa tam. Radíš sa k white_label(ovi), to je pravda, ale jeho by som do tejto diskusie už neťahal, pretože na rozdiel od teba sa aspoň vyjadrí k veci, i keď tiež nepochopil, čo som v inom vlákne naznačil, ale to nie je problém, každý máme svoje vnímanie a ponímanie vecí. A tú poslednú otázku polož sám sebe...je to už úbohosť nad úbohosť, čo predvádzaš, osobne by som sa hanbil, ale tebe to asi zvyšuje ego a to je na tom to najúbohejšie.
>😁 >😁 >😁 :yes:
Áno, viem a vidím, slová dochádzajú! Smiať sa vlastnej hlúposti len potvrdzuje moje slová.
Já se smeju tvojí blbosti. To je asi jasné. >😁
"asi" je hypotetické slovo. Žiaľ nie je ti jasná vlastná hlúposť a tam je problém. Ale nemožno ťa ani k....om nazvať, lebo sa nevieš riadne postaviť ani k vlastným slovám. Typy, ktoré zaprú i svoju matku mám "veľmi v obľube".
Ano, dodneška se mi vybavuje, jak si nebyl a doposavaď nejsi, schopen pochopit význam slova "prvoplánovitý". atd atp. >😁 :yes:
No, až na to ty génie, že v Italii je soli každoročně až moc..aby ne, když je všude kolem slané moře, že? Kdyby tam přijela "felina" jak ty říkáš, tak by nedojela ani do Říma...
jak ti do téhle tvojí rasové teorie zapadá hroutící se Velká Británie?
Velká Británie má pořád poměrně silné ekonomické základy a odpovědější obyvatele.
Nikde jsem nečetl, že by GB měla nějaké existenční problémy.
Nikde jsem nečetl, že by GB měla nějaké existenční problémy.
málo čteš... Moc málo (asi). 😉
Tak sem dej link, ať se aspoň trochu blejskneš. :-!
a tuším hned za jižany je Belgie (ale to jsou z poloviny žabáci, takže vlastně taky cigoši) >😒]
že se jim nechce makat s tím souhlasím (mně taky ne >😁 ) Mentalita je tam historicky jiná, a když se to nezměnilo za 2000 let kresťanské civilizace, težko čekat změny teď. Prostě šedá ekonomiky v kombinaci s přebujelou státní správou, klientelizmus a pod. tě ani moc nemotivují makat. V každém případě bych to neviděl absolutně černobíle - občas se jim něco povede. A když chtějí, tak umějí.
že se jim nechce makat s tím souhlasím (mně taky ne >😁 ) Mentalita je tam historicky jiná, a když se to nezměnilo za 2000 let kresťanské civilizace, težko čekat změny teď. Prostě šedá ekonomiky v kombinaci s přebujelou státní správou, klientelizmus a pod. tě ani moc nemotivují makat. V každém případě bych to neviděl absolutně černobíle - občas se jim něco povede. A když chtějí, tak umějí.
Čest výjimkám.
samozrejmě, výjimky se najdou
ono záleží i na pohledu zvenčí (na těch jižanech se shodne asi celá evropa) - třeba domácí výrobky bereme jako kvalitativně na úrovni německa, za lepší cenu. A přitom možná Rakušáci si o nás stále myslí že "der ganze tsechische Volk is eine simulantenbande" >😁
nekamenovat za deutsche gramatiku, prostě se jí nejsem schopen naučit! 😉
ono záleží i na pohledu zvenčí (na těch jižanech se shodne asi celá evropa) - třeba domácí výrobky bereme jako kvalitativně na úrovni německa, za lepší cenu. A přitom možná Rakušáci si o nás stále myslí že "der ganze tsechische Volk is eine simulantenbande" >😁
nekamenovat za deutsche gramatiku, prostě se jí nejsem schopen naučit! 😉
Ono je taky v dnešní době už dost těžký definovat u auta pojem "nekvalitní". 😉
Právěže to problém není. 😉
Já bych to jako překvapivé neviděl. Kdyby nová Alfa nedokázala porazit šest let starý model od BMW, bylo by to tristní.
šest let starý model od BMW, který však nedávno prošel zásadní modernizací... 😉
Bohužel to podstatné na něm zůstalo nezměněno. 😉
Jendička čeká na svého nástupce, pokud bude stejně dobrý, jako je po E60 Ef desítka, tak o další budoucnost nemám nejmenší obavy.
Jendička čeká na svého nástupce, pokud bude stejně dobrý, jako je po E60 Ef desítka, tak o další budoucnost nemám nejmenší obavy.
vidíš sám priznávaš. že je stávajúca BMW1 vynikajúca...ja tým testom tiež prílliš nedôverujem, ale ak dokáže alfa romeo porazit v nemeckom teste etalon jazdných vlastností BMW1 svedčí to tiež o niečom....ja si auto nevyberám podla počtu predaných kusov, ale na základe uplne iných kritérii.
Podobne 159-ka porazila 3er. AR vie urobiť slušné autá, len pre kupcov je to zrejme nedostatočný argument.
Kupcům, rozuměj těm, kteří dělají prodeje, je úplně jedno, že 159 rozdrtí 3er. Ptej se na jejich argumenty.
Ich argumentom je v tomto prípade čistá "snobarina" 😉 😉
:yes: 😉
Viz několik vláken, kde se vybíralo mezi trojkou a 159 (nejen tady, ale i na autorevue.cz a i jinde). Vyhrálo to nakonec BMW (ne vždy samo), protože? BMW. Doufám, že u nových modelů tomu tak nakonec nebude. Objektivní příčina tam co sem ty vlákna četl nebyla snad ani jedna. Maximálně.. chuť zkusit zadokolku.. s tím, že ale většina uznávala že při provozu v zimě by asi ta 159 byla lepší. A nikde není psáno, že tihle pravděpodobně přístě do nové AR nepudou...
Viz několik vláken, kde se vybíralo mezi trojkou a 159 (nejen tady, ale i na autorevue.cz a i jinde). Vyhrálo to nakonec BMW (ne vždy samo), protože? BMW. Doufám, že u nových modelů tomu tak nakonec nebude. Objektivní příčina tam co sem ty vlákna četl nebyla snad ani jedna. Maximálně.. chuť zkusit zadokolku.. s tím, že ale většina uznávala že při provozu v zimě by asi ta 159 byla lepší. A nikde není psáno, že tihle pravděpodobně přístě do nové AR nepudou...
Mno ano, ale samotne spojeni BMW jaksi automaticky rika, ze to auto je spolehlive coz je samo o sobe mocny argument. Takze? BMW... :yes:
a dokázal porazit ešte niekto z nižšej strednej napríklad Golf,Oktavia, A3, Astra, 308, Megane, CEED okrem Giulietty ,BMW 1 a ešte k tomu aj v nemeckom periodiku...?
Testů je fakt hodně a pokaždé s jiným výsledkem. Jsou testy na okruzích, testy pro běžné lidi, testy spolehlivosti atd atp...
Samozřejmě, třeba Golf porazil ve srovnávacích testech BMW1 nejednou.
Nedávno i v přímém duelu BMW 120d vs GOLF GTD..., kde byl dokonce motor GTD označen jako celkově kultivovanější...
V nižší střední je koncepce BMW zároveň i velký handicap, co se týče prostornosti/variability a s tím spojené praktičnosti při každodením použití...
Nedávno i v přímém duelu BMW 120d vs GOLF GTD..., kde byl dokonce motor GTD označen jako celkově kultivovanější...
V nižší střední je koncepce BMW zároveň i velký handicap, co se týče prostornosti/variability a s tím spojené praktičnosti při každodením použití...
Treba vsak uznat, ze ked sa nová Alfa vyrovnáva tým najlepsím, t.j. 1er a v mainstreame Golfu a je dokonca schopná presvedcit nemeckého novinára, znamená to, ze je asi dost vydarená. Lebo mnohí by chceli, sebavedome vyzývali najlepsích, potom prisla porovnávacka a boli uprataní do priemeru.
Len pre úplnost, mne sa nová Alfa nepáci a nekúpil by som si ju, to ale neznamená, ze budem jej kvality potvrdené skúsenejsími nez som ja spochybnovat.
Len pre úplnost, mne sa nová Alfa nepáci a nekúpil by som si ju, to ale neznamená, ze budem jej kvality potvrdené skúsenejsími nez som ja spochybnovat.
Osobně kvality této Alfy vůbec nezpochybňuju, mrzí mě jen absence 3dv. varianty (vzhledem k tomu jaký důraz klade Alfa na auru "sportovnosti"). Naopak jsem velmi zvědavý na přímé srovnání se současným Golfem, zejména na srovnání čtyřlístku s GTI. Zatím jsem se od angl. novinářů dočetl, že se za tuto verzi příliš nevyplatí připlácet, což u je GGTI hodnoceno právě naopak...
Srovnání BMW1 s klasickým HB (vše vpředu) vidím obecně dost problematicky...
Srovnání BMW1 s klasickým HB (vše vpředu) vidím obecně dost problematicky...
Asi tak to bude; ja to u Júlie vidím optimálne na tú 1,4 Multiair turbo so 125 kW, to by mohol byt silnejsí tromf ako tá quadrifoglio verde. Aj ked bez sance v rámci HH úplne nebude.
dop. test AR QV na www.sme.sk...ale upozorňujem, že škodovkárom sa príliš páčit nebude... 😉
Cítal som. Ale nejaké kydanie na Skodu som tam nevidel. Inak Rasto Chvála má najazdené (aj odpretekané) a jeho názor má váhu, chýba mu mozno troska vytríbenejsí stýl písania.
žiadne kydanie tam nie tak som to nemyslel, ale konštatovanie autora, že už Giulietta 1.4/170cv je športovejšia ako pseudošportová Oktávia RS by tu asi niektorí ťažko strávili 😄
ťažko to može stráviť len ten, kdo nevidí realitu - Oktávka má bližšie k cestovnému GT než k HH. Relatívne malý rozvor a dlhé previsy asi nebudú plusom na vymetanie okresiek.
Na druhú stranu, vo svojej kategórii Oktávka RS prakticky nemá konkurenciu (až teraz se rysuje v kombíku Megane Grandtour GT) a ako dialničný rýchlik je myslím ideálna :yes😒br />
Chválove články mám inak tiež velmi rád. Je celkom objektívny a zároveň taký ""ľudský" >😒] :yes:
Na druhú stranu, vo svojej kategórii Oktávka RS prakticky nemá konkurenciu (až teraz se rysuje v kombíku Megane Grandtour GT) a ako dialničný rýchlik je myslím ideálna :yes😒br />
Chválove články mám inak tiež velmi rád. Je celkom objektívny a zároveň taký ""ľudský" >😒] :yes:
Takze aj v (pri) Prahe sá cíta slovenská stvavá protivládna tlac? >😒]
musím monitorovať tých slizských hadov, platených nadnárodnými monopolmi, ktorý broja proti súdruhovi premiérovi a chcú nabúrať vysoký sociálny štandard :-!
12.júna si samozrejme prídem splniť občiansku povinnosť. Pravičákov vyženieme, súdruh premiér dostane 110%! Minimálne! >😒]
12.júna si samozrejme prídem splniť občiansku povinnosť. Pravičákov vyženieme, súdruh premiér dostane 110%! Minimálne! >😒]
Hm, musel si mi zbytocne zobrat náladu nasou neveselou politickou realitou? 8-s
Ale Tvoj obciansky postoj k volebnému právu ocenujem.
Ale Tvoj obciansky postoj k volebnému právu ocenujem.
myslím si, že ani Giulietta 1.4/170cv sa na nejaký HH tiež netvári... a verzia QV detto.
No, tak znám němčoura, co si onu slavnou ocrs koupil a hned se toho zbavil, poněvadž žrala více oleje jako benzínu a zatékalo mu do auta, když pršelo..ehm, mluvil tu někdo o kvalitě?
"Zatím jsem se od angl. novinářů dočetl, že se za tuto verzi příliš nevyplatí připlácet, což u je GGTI hodnoceno právě naopak..."
Asi preto, že Golf, pokým sa nejedná o verziu GTI, je čo sa športovosti týka, iba "šunt" (ber s nadhľadom, inak povedané Golf je univerzál, taký nemecký ovčiak medzi autami), kdežto u AR je verzia QFV iba o malý stupienok nad variantami pod touto verziou. Aspoň mne to tak vyplynulo z toho, čo som mal doposiaľ možnosť prečítať. Takže skutočne môže byť rozdiel v priplácaní si a priplácaní si, niekde sa holt bez toho nezaobídeš a niekde áno (vzťahujúc na športový akcent vozidla).
Asi preto, že Golf, pokým sa nejedná o verziu GTI, je čo sa športovosti týka, iba "šunt" (ber s nadhľadom, inak povedané Golf je univerzál, taký nemecký ovčiak medzi autami), kdežto u AR je verzia QFV iba o malý stupienok nad variantami pod touto verziou. Aspoň mne to tak vyplynulo z toho, čo som mal doposiaľ možnosť prečítať. Takže skutočne môže byť rozdiel v priplácaní si a priplácaní si, niekde sa holt bez toho nezaobídeš a niekde áno (vzťahujúc na športový akcent vozidla).
Zrejme i takto sa to dá vyjadrit. Práve preto som i ja písal, ze pri Júlii za optimum vidím 1,4 Multiair.
P.S. Más SZ.
P.S. Más SZ.
Souhlasím, "analogii" k AR Gu 1,4 MA (170PS) bych viděl spíš třeba v pětkovém Golfu GT s 1,4TSI (také 170PS), který byl sportovnější než běžné Golfy, ale ne tolik jako GTI...
Samozřejmě, že běžný Golf musí být "univerzálnější" (má oslovit mnohem početnější skupinu zákazníků), než běžná Giulietta, ovšem cena není určitě to, čím by běžná Giulietta předem "porážela" běžného Golfa...
Samozřejmě, že běžný Golf musí být "univerzálnější" (má oslovit mnohem početnější skupinu zákazníků), než běžná Giulietta, ovšem cena není určitě to, čím by běžná Giulietta předem "porážela" běžného Golfa...
Tvoja "logika" hovorí a očakáva, že ten vyšší priemer (tie "pozlátka") u AR v štandarde očakávaš vlastne zadarmo... 8-s ;-\
To je tak, v prípade Golfa je prijateľná nemecká kvalita za nemeckú cenu, ale v prípade iných by všetci chceli "nadnemeckú" kvalitu za rumunské ceny. 😐
To je tak, v prípade Golfa je prijateľná nemecká kvalita za nemeckú cenu, ale v prípade iných by všetci chceli "nadnemeckú" kvalitu za rumunské ceny. 😐
Nikde jsem nenapsal, že cena Giulietty je přehnaná, přemrštěná, nebo neadekvátní, stejně tak jsem nikde nenapsal, že je Giulietta nekvalitní, nebo "méně" kvalitní, takže tvůj argument, že by jsme všichni chtěli (tedy i já) "nadněmeckou kvalitu za rumunské ceny" je naprosto "mimo"...a místy až lehce paranoidní...
Tak si ešte raz prečítaj druhý odstavec tvojho predošlého príspevku...samozrejme, že som to "pritiahol za vlasy"...
Ale jednoducho nejde príliš porovnávať cenu dvoch základov (bežných modelov ako píšeš), ak jeden z tých základov ponúka niečo naviac. A o tom to je. Giulietta musí samozrejme v základnej cene ťahať za kratší koniec. Takže tú paranoju si si mohol odpustiť, ale OK.
Ale jednoducho nejde príliš porovnávať cenu dvoch základov (bežných modelov ako píšeš), ak jeden z tých základov ponúka niečo naviac. A o tom to je. Giulietta musí samozrejme v základnej cene ťahať za kratší koniec. Takže tú paranoju si si mohol odpustiť, ale OK.
Jaký problém vidíš ve druhém odstavci? Chceš říct, že si někdo vyloženě jen po přečtení ceníku řekne, tak o tom Golfu nemá cenu
(k vůli ceně) vůbec uvažovat, za to ta Giulietta je (se svou výbavou) skoro zadarmo...?
Asi těžko..., projeď si všechny tři stupně výbavy Golfu i Giulietty a žádné propastné rozdíly tam nenajdeš, doby kdy byl Golf (bez příplatků za "extras") jen "holobyt" bez rádia a klimy jsou minulostí... a to nemluvím o běžných, cenově velmi zajímavých, akčních paketech ke Golfu na našem trhu...
(k vůli ceně) vůbec uvažovat, za to ta Giulietta je (se svou výbavou) skoro zadarmo...?
Asi těžko..., projeď si všechny tři stupně výbavy Golfu i Giulietty a žádné propastné rozdíly tam nenajdeš, doby kdy byl Golf (bez příplatků za "extras") jen "holobyt" bez rádia a klimy jsou minulostí... a to nemluvím o běžných, cenově velmi zajímavých, akčních paketech ke Golfu na našem trhu...
Toto nemám rád...si už ako politik, ktorý si veci vyobracia tak, ako mu kedy vyhovujú... Neviem o tom, že by Golf mal v základe samosvor typu Q2, pritom ceny sú porovnateľné s Golfom, ale tak ako už ethicon napísal nižšie, spokojnosť by zrejme zavládla až vtedy, keď by bola Giulietta za cenu Punta, ale jazdné vlastnosti by mala ako F430-ka. To ostatné mi do úst nevkladaj, ja netvrdím, že Giulietta dáva niečo zadarmo a zároveň netvrdím, že by mala cenovo porážať Golfa, ale pravdou je, že o Golfe by som osobne už ani neuvažoval, je to, pre mňa, oproti Giuliette taká šedá myš.
Jestli tu někdo někomu stále něco vkládá do úst (co neřekl), tak jsi to především ty...
Temtokrát sis zase neodpustil: "...spokojnosť by zrejme zavládla až vtedy, keď by bola Giulietta za cenu Punta, ale jazdné vlastnosti by mala ako F430-ka."
Můžeš mi říct proč něco podobného píšeš stále dokola zrovna mně? Já tu snad něco v tomto duchu napsal?
Jinak Giulietta nemá "samosvor" (to si jen jako jeden z mnoha podlehl síle marketingu), ale (stejně jako MITO) pouze jeho "elektronickou" simulaci!, pomocí přibrždění (přes brzdy) protáčejícího se kola, tedy vlastně staré známé EDS s tím rozdílem, že působí i ve vyšších rychlostech, než např. jen do 40km/h...
Jeho obdobou je u VW 😁S, které má sériově třeba G6 GTD/GTI...
P.S. S tím, čemu bys dal případně osobně přednost a před čím, pochopitelně nemám nejmenší problém...
Temtokrát sis zase neodpustil: "...spokojnosť by zrejme zavládla až vtedy, keď by bola Giulietta za cenu Punta, ale jazdné vlastnosti by mala ako F430-ka."
Můžeš mi říct proč něco podobného píšeš stále dokola zrovna mně? Já tu snad něco v tomto duchu napsal?
Jinak Giulietta nemá "samosvor" (to si jen jako jeden z mnoha podlehl síle marketingu), ale (stejně jako MITO) pouze jeho "elektronickou" simulaci!, pomocí přibrždění (přes brzdy) protáčejícího se kola, tedy vlastně staré známé EDS s tím rozdílem, že působí i ve vyšších rychlostech, než např. jen do 40km/h...
Jeho obdobou je u VW 😁S, které má sériově třeba G6 GTD/GTI...
P.S. S tím, čemu bys dal případně osobně přednost a před čím, pochopitelně nemám nejmenší problém...
Netvrdíš to, ale netrvdíš ani ono. Jak plautusovské. Raději bez vyhraněného názoru, tam ten vzadu. Pak si to zkusíš kompenzovat vyzývavým autem, tím řekneš úplně vše. >😁
V tvojom prípade by som radšej mlčal, trapko, ktorý si potrebuje virtuálne kompenzovať komplexy.
Toho svého doporučení se drž především ty, už i Lejbl tě tady nachytal se staženýma kalhotama a to je pak - trapné. 😉
Nemám sa za čo hanbiť, aj keď mi niekto stiahne nohavice, som chlap, a čo?! 😉 Hlavne, že ty plodíš samé "nepřizdisráčské" reči, to pak nejdou stiahnuť tie kalhoty, lebo ich držíš zarputile jak svoje choré myšlienky...
A vlastne hrdiť sa tým, ako mi ich niekto druhý stiahol je fakt dôkazom tvojho "nepřizdisráčstva". Prečítaj si niečo o systéme Q2 od AR, to, že sa teraz stal súčasťou DNA na tom príliš nemení. Ako ten tvoj "Lejbl" (pre ostatných white_label) píše, Golf má podobný systém akurát pri GTI/D verziách, AR Giulietta ho má v základe a to je podstatné a o to ide, i keď spolok "tunajších dokonalých" si to vždy obráti na svoju reč a o tom tu hovorím ja. Ale s podaktorými je fakt zbytočné viesť debatu...ty si jedným z nich.
A vlastne hrdiť sa tým, ako mi ich niekto druhý stiahol je fakt dôkazom tvojho "nepřizdisráčstva". Prečítaj si niečo o systéme Q2 od AR, to, že sa teraz stal súčasťou DNA na tom príliš nemení. Ako ten tvoj "Lejbl" (pre ostatných white_label) píše, Golf má podobný systém akurát pri GTI/D verziách, AR Giulietta ho má v základe a to je podstatné a o to ide, i keď spolok "tunajších dokonalých" si to vždy obráti na svoju reč a o tom tu hovorím ja. Ale s podaktorými je fakt zbytočné viesť debatu...ty si jedným z nich.
Tvůj problém je především ten, že já mám oproti tobě podstatně větší přehled. Tvoje Faux pas, které předvádíš prakticky každou vyhraněnou diskuzi o tobě řekne víc, než si myslíš a dovedeš připustit. A ten tvůj útěk samosvorům je tu proč? Asi proto, že jsem o něm nikde nepsal. Tak mě o tom zkoušíš tradičně přesvědčovat. 😉 >😁
teba neskúšam presviedčať o ničom, to len ty sa snažiš presvedčiť vždy ostatných, aký si dokonalý a bezchybný. Zasmial som sa nad tvojím prehľadom, človek, ktorý drží stranu istému koncernu a nevedel o existencii motoru 1,8 TFSI/TSI. Tvoj problém je, že si nevieš zrátať ani jedna a jedna, a preto ani nechápeš spojitosť v objasnení Q2, s tým, že netvrdím, že nie som bez chyby a v tom je medzi nami skutočne obrovský rozdiel. Darmo, nie som čávo ako ty, a vôbec mi to neprekáža. 😐 😐
Jasně, pro tebe jsou katalogy a ceníky biblí, což prakticky předvádíš.
A mě je docela jedno, že neznám nazpaměť všechny katalogy od všech značek.
Tuto děckou roličku přenechám těm, co nejsou schopni pochopit ty složitější zákonitosti. 😉
A mě je docela jedno, že neznám nazpaměť všechny katalogy od všech značek.
Tuto děckou roličku přenechám těm, co nejsou schopni pochopit ty složitější zákonitosti. 😉
ty si sama studnica múdrosti, veď to celý čas píšem, len nechápem, prečo strácaš čas s "hlupákmi", a to ti nepíšem ako prvý. Keby si mal aspoň nejaké pedagogické/výchovné schopnosti, tak by som sa nečudoval, lebo by si svoje "vedomosti" mohol rozosievať a všetkých prítomných obohatiť. Ale ty si tu "robíš" niečo podobné, ako naznačil jeden tiežprispievateľ a pre mňa tiežkrajan.
Nechodím tu nikoho poučovat a nikomu nic zakazovat, maximálně si tak z jejich mozkovny udělat bžundu. 😉
Ale zase dajme cisárovi, co je cisárovo... Netreba znizovat úspech kompaktnej Alfy tým, ze porazila "starý výbehový" model. Je to stále prémiové BMW, etalón jazdných vlastností medzi kompaktmi, priebezne inovovaný a predávaný za hodne mastné ceny. Preto vítazstvo v priamej porovnávacke, notabene v nemeckom médiu za uznanie stojí.
Já osobně nevidím jako etalon jízdních vlastností BMW1. Ani zdaleka ne. Je to spíš dáno jeho koncepcí. A já tam tu výhodu u takto malého auta nevidím.
Giulietta předvedla to, co od ní všichni čekali. Takže žádné velké překvapení aspoň pro mne se nekonná. Nicméně palec nahoru ji za to klidně dám :yes:. Sráží to jen její cena. Což je jiná kapitola.
Giulietta předvedla to, co od ní všichni čekali. Takže žádné velké překvapení aspoň pro mne se nekonná. Nicméně palec nahoru ji za to klidně dám :yes:. Sráží to jen její cena. Což je jiná kapitola.
Ano, s tou cenou sa zhodneme. Inak co je podla Tvojho názoru etalónom jazdných vlastností medzi kompaktmi, ak nie BMW 1?
Osobně za etalon beru auto, které je schopné podávat perfektní výkony na jakémkoli povrchu při jakýchkoli podmínkách. Takže mi osobně okruhový podvozek 1er nijak neimponuje.
Asi nepřekvapím, ale např. Focus, Golf, některé variace Meganu a přibzude k nim určitě i Giulietta. Toť můj názor.
Asi nepřekvapím, ale např. Focus, Golf, některé variace Meganu a přibzude k nim určitě i Giulietta. Toť můj názor.
Zdielam Tvoj názor. I ked sa v poslednej dobe zvykne do Focusu kopat (plasty, interiér, motory), faktom je, ze jazdnými vlastnostami je stále referencným vozidlom v nizsej strednej a ked sa chce nejaká novinka pýsit svojím podvozkom, do úst si berie práve Focus. Golf je mu tesne za patami, mozno o chlp lepsí co do komfortu, o rovnaký chlp ale slabsí co do istoty vedenia stopy a "nadsenia" pri zmene smeru. Rozdiely sú ale skutocne minimálne, iste mensie, ako odstup ostatných kompaktov od nich. Na jednotke BMW som jazdil na uzavretom letisku, teda na hrane a za etalón ho povazujem. Opat vsak oproti spomínanému Focusu nevidím podstatne lepsie vlastnosti, ten rozdiel je práve v koncepcii zadného pohonu, ktorý pri vypnutom ESP a tvrdej jazde ide zadkom dopredu, inak je tiez najprv skor nedotácavý. Tá hranica straty adhézie je vsak u 1er a Focusu hodne blízko. Focus potom vedie co do komfortu odpruzenia (to ale závisí najma od pneumatík - RFT a pod.).
"Osobně za etalon beru auto, které je schopné podávat perfektní výkony na jakémkoli povrchu při jakýchkoli podmínkách."
V tomto případě je etalon jedině Impreza >😁
V tomto případě je etalon jedině Impreza >😁
premrštené ceny??
porovnajme napríklad s Golfom
Giulietta Progression 1.4T/120cv....16990 euro
Distinctive 1.4T/120cv.....18790 euro
Golf 1,4TSI/122 cv Trendline....17050 euro
1,4 TSI/122 cv Comfortline....19400 euro
1,4 TSI/122 cv Hoghline....21700 euro
Giulietta 1,4T/170 cv Distinctive...21 490 euro
Golf 1,4 TSI/160cv...Trendline 20710 euro
Highline 21700 euro
Giulietta QV 1,8/235cv 26450 euro
Golf GTI 2/210 cv 26880 euro
už v základbnej výbave Progression je napríklad klimatizácia, rádio s CD/MP3, systém Q2, VDC, palubný počítač, okná a spätné zrkadlá v eletrike....
nerozumiem, spokojnost by tu asi zavládla, keby sa Giulietta pohybovala v cenových reláciach Punta...
porovnajme napríklad s Golfom
Giulietta Progression 1.4T/120cv....16990 euro
Distinctive 1.4T/120cv.....18790 euro
Golf 1,4TSI/122 cv Trendline....17050 euro
1,4 TSI/122 cv Comfortline....19400 euro
1,4 TSI/122 cv Hoghline....21700 euro
Giulietta 1,4T/170 cv Distinctive...21 490 euro
Golf 1,4 TSI/160cv...Trendline 20710 euro
Highline 21700 euro
Giulietta QV 1,8/235cv 26450 euro
Golf GTI 2/210 cv 26880 euro
už v základbnej výbave Progression je napríklad klimatizácia, rádio s CD/MP3, systém Q2, VDC, palubný počítač, okná a spätné zrkadlá v eletrike....
nerozumiem, spokojnost by tu asi zavládla, keby sa Giulietta pohybovala v cenových reláciach Punta...
A zase ty ceníky.
Zkus porovnat realitu. :-!
Zkus porovnat realitu. :-!
V tomto podání je realita přesně taková, jak ty si ji představuješ, jak tobě vyhovuje. Veme - li ceník a vyjde Alfa levneji, řekneš (napíšeš) nemužeš brát ceník. Vemeš-li neoficiální slevu a vyjde zase Alfa líp napíšeš..., že se podbízí.. Nevyjde - li líp.. Golf je super, protože je levnější. Bohužel neoficální slevy prostě nemůžeš relevantně srovnávat, protože ty individuální slevy se opravdu liší. Já seženu folksiše daleko levněji než ty (za nákupku)..., ale není to věc, co bych tady rozepisoval a nebo detailněji prezentoval. Chci-li na internetu veřejně srovnávat, musím srovnávat jablka s jablky a ne jablka s hruškama.. Ale asi je to ztráta času ti něco podobného psát. Vím. Ty si letadlo a všichni kolem jsou blbci.
tiež nerozumiem...aká iná realita sa dá porovnať ak nie reálny cenník??
z akej reality potom vychádzajú tí, ktorí sa tu oháňajú argumentom o premrštených cenách Giulietty? Majú k dispozícii nejaké iné nám smrtelníkom neznáme cenníky??toto prekrúcanie faktov niektorými diskutérmy a prispôsobovanie si reality je naozaj už len na smiech... >😁
z akej reality potom vychádzajú tí, ktorí sa tu oháňajú argumentom o premrštených cenách Giulietty? Majú k dispozícii nejaké iné nám smrtelníkom neznáme cenníky??toto prekrúcanie faktov niektorými diskutérmy a prispôsobovanie si reality je naozaj už len na smiech... >😁
se zasměj a neřeš to... to nemá cenu. Pokud je někdo blbý tak je blbý. Nemám potřebu rozepisovat se někomu za kolik sem měl auto já (asi by mu spadla brada) a za kolik můžu mít jakéhokoliv folksiše. Jsou to zase vymýšlené argumenty, aby jako působil za světáka a člověka co ví všechno nejlíp a má to na háku. A zatím tady obstojně ze sebe dělá šášulu, tupce, blbce a kašpara. to vidí všichni.. Myslím, že se tady dneska několikrát vyskrečoval. Na tom se tady asi shodnem. Kdo je pro ať dá palec nahoru. :yes:
Nevím, kde dostaneš slevu na Giuliettu. Na Golfa v každém salonu a to u některých verzí klidně i 100 tis. :-!
A ty tvoje kecy o nákpuce, no to je tedy gól. Hlavně, že svý Bravo si zaplatil aji s chlupama. >😁
A ty tvoje kecy o nákpuce, no to je tedy gól. Hlavně, že svý Bravo si zaplatil aji s chlupama. >😁
Tu sa dostávame k inému paradoxu...posmievaj sa ako chceš, ale wolff si aspoň kúpil auto v plnej paľbe, namiesto toho, aby kupoval etalón v základe s mizernou 1,4-kou či 1,6-kou (v tom čase). A ver, že takéto zmýšľanie je mne osobne oveľa bližšie a má pravdu, že istý fanklub si tu isté fakty vždy vyobracia tak ako sa mu to hodí.
Je to dosť vypovedajúce o charakteroch istých ľudí, ale nie som sudcom, takže to nechám tak.
Radšej si si mohol urobiť super presso na Jure a vytiahnuť jogurt od Müller-a z chladničky Miele. Fakt nechápem pohnútky niektorých ľudí v snahe ponižovať iných svojimi "nadnázormi". Potupuješ tým však hlavne sám seba a racionálne zmýšľajúcemu človeku si iba na smiech... ;-\
Je to dosť vypovedajúce o charakteroch istých ľudí, ale nie som sudcom, takže to nechám tak.
Radšej si si mohol urobiť super presso na Jure a vytiahnuť jogurt od Müller-a z chladničky Miele. Fakt nechápem pohnútky niektorých ľudí v snahe ponižovať iných svojimi "nadnázormi". Potupuješ tým však hlavne sám seba a racionálne zmýšľajúcemu človeku si iba na smiech... ;-\
neries jossalita, to je dieta surodencov, on je drb.nuty od malicka.. ma vysnivanu momentalne fabiu RS a vecer si honi vtacika pinzetou nad nou.. 😄 nerieste ho ani ty ani wolff proste na neho nereagujte lebo je to c0c0t najvyssieho zrna..
Já, "moudrý" Peter10, vám radím, nereagujte na něj... a při tom mu nenápadně a hlavně "moudře" "oznámím", že je to "cOcOt najvyssieho zrna" a dětinsky poradím, jak "si honit vtacika pinzetou"... 8-s
Tak tomu říkám kázat vodu a chlastat vodku... :😉 >😒]
Tak tomu říkám kázat vodu a chlastat vodku... :😉 >😒]
na čo pre boha ,na neho reaguješ? Ja by som to tipol tak na 9. ročník ZŠ, max 1.ročník nejaké učilište. Na strednú proste nemá šancu... 😉
čo ty vieš, možno už je na univerzite! Trenčín/Plzeň, všade sú dobré školy >😒]
Ceny nie sú zrovna ludové, to uznás. A poukazovat na porovnatelné ceny Golfa nie je tiez úplne vhodné, nakolko Golf si dá za svoj image etalónu nizsej strednej draho zaplatit.
a s kým to mám porovnávať? ak by som to porovnal s A3 či BMW1 vyšlo by ešte viac v prospech Alfy-myslím cenovo.... čo je ludová cena pre auto s takouto výbavou modernou technikou a zdá sa aj kvalitnými jazdnými vlastnosťami? a osobne si myslím, že alfa romeo ludové auto nie je a je postavené minimálne technicky vyššie ako napríklad Bravo, Megane či 308...
Iste Alfu nemozno stavat na cenovú úroven Renaultu ci Fiatu a myslím, ze to (az na pár nereálne zmýslajúcich ludí) ani nikto necaká. Len stále nie som presvedcený, ze vysoké ceny VW sú tým správnym referencným ukazovatelom a ak nejaké auto nie je drahsie ako Golf, neznamená to súcasne, ze je lacné. BMW so svojou zadokolkovou technikou si svoju vyssiu cenu obháji. Samozrejme ceny obstaroznej A3 sú uz úplne mimo realitu (a sám by som za "prémiovú" A3 nedal o 100 - 150 tisíc viac, ako za "mainstreamového" Golfa s identickou technikou).
nepíšem, že je Giulietta lacná, je to talianskymi inžiniermi prakticky novo vyvinuté auto s novou platformou vynikajúcimi motormi s ktorých multiair je podla mna kandidátom na motor roka, vynikajúcimi jazdnými vlastnosťami a krásnym dizajnom....tak s čím iným mám tie ceny porovnať? Keď si spomeniem kolko stála napríklad 147ka ešte pred niekolkými rokmy,ked za cenu nejakej 1.6/120cv teraz dostaneš napríklad vrcholovú verziu QV... jasné predajné rekordy lámať nebude, ale svojich zakázníkov si najde...podobne ako Mito
Ale ja jej tie predaje prajem, ked uz pre nic iné, tak aspon z dovodu pestrosti na nasich cestách. A tiez si myslím, ze Multiair bude silne bodovat v Engine of the Year.
S tím souhlasím, ale ani VW Golf není typicky "lidové auto".
Název "Volkswagen" vypovídá především o okolnostem vzniku automobilky a jejího prvního masově úspěšného produktu..., nikoli o současné produkci, jak spousta lidí stále tvrdí (přičemž netvrdím, že k nim patříš taky)...
Název "Volkswagen" vypovídá především o okolnostem vzniku automobilky a jejího prvního masově úspěšného produktu..., nikoli o současné produkci, jak spousta lidí stále tvrdí (přičemž netvrdím, že k nim patříš taky)...
samozrejme, že nie je ludový...VW resp. konkrétne volkswagen pokrýva prakticky všetky triedy počnúc malým, možno ludovým Polom až po luxusný Tuareg či Passat vo vyšších výbavách, ktorý by som za ludový tiež neoznačil...ale to sú známe fakty 😉
Tímto testem bych se moc neoháněl, Bild je bulvár jako u nás Blesk. A těmto periodikám jde hlavně o co největší prodejnost, kterou dosahují vyhledáváním nejrůznějších senzací. Kdyby napsali test např. s titulkem "BWM1 strčilo do kapsy Giuliettu", tak to žádnýho Němce nepřekvapí a noviny nekoupí. Kdežto když se značky prohodí a udělá se z toho senzace, tak prodeje jen kvetou 😉
Přirovnávat AutoBild k Blesku je trochu přitažené za vlasy.
Pořád je pro mě serioznější, než třeba náš Svět motorů, nebo 4x4 apod. Jisté kvality Giulietty přiznává třeba i Autocar. Pro mě je to spíš takové srovnávání nesrovnatelného. Zaléží totiž hodně i na úhlu pohledu, která koncepce (s jejími plusy i mínusy) bude hodnocena celkově přijatelněji/výhodněji...
Pořád je pro mě serioznější, než třeba náš Svět motorů, nebo 4x4 apod. Jisté kvality Giulietty přiznává třeba i Autocar. Pro mě je to spíš takové srovnávání nesrovnatelného. Zaléží totiž hodně i na úhlu pohledu, která koncepce (s jejími plusy i mínusy) bude hodnocena celkově přijatelněji/výhodněji...
iudex
Ako sa zdá, nielen Nemci potvrdzujú kvality kompaktnej Alfy; aj autocar sa vyslovil obdobne: Alfa seems to be moving back to its best. The Mito showed that it can do styling and marketing. The Giulietta is a much more thorough, ground-up effort at making a car owners will love to drive. And it shows.
[odkaz]
[odkaz]
wolff
po reakci na ethicona...
S kým se tady budeš za chvíli bavit s takovýmto přístupem? 😄 Chápu.. samomluva to jistí a napsat sem tam nějakou tu špínu nakohokoliv zvládneš leckde a lehce...,ale stejně... měl by sis tyhle soudy rozmyslet... 😉, aby sis pak nenaběhl... a přiznej si.. ta Alfa je (nejen pro tebe) takovou srdeční záležitostí. Nemoct si rozvykládat a zanadávat nějaké ty tvoje názory pod italským autem.. to by ti chybělo, ne? 😉
S kým se tady budeš za chvíli bavit s takovýmto přístupem? 😄 Chápu.. samomluva to jistí a napsat sem tam nějakou tu špínu nakohokoliv zvládneš leckde a lehce...,ale stejně... měl by sis tyhle soudy rozmyslet... 😉, aby sis pak nenaběhl... a přiznej si.. ta Alfa je (nejen pro tebe) takovou srdeční záležitostí. Nemoct si rozvykládat a zanadávat nějaké ty tvoje názory pod italským autem.. to by ti chybělo, ne? 😉
To si piš. 😉
si myslím..., resp. sem o tom přesvěden... A náhodou ethicon si s tebou povídal hezky... to já bych už na to neměl nervy... 😉
Felčar bohužel netrefil vlákno. Pořád tam cpal něco, o čem se nikdo nebavil. 😉
no tak to já nevím...já se Vám do toho plést nebudu. jen pokud někdo udělá vlákno s 20 násobným větvením, tak je pak těžký jen tak říct, že je to vlastně diskuze o ničem a s nikým. Ale enchme to být. prostě Alfa je tvoje srdcovka... >😁 >😒]
možná šel házet hrách na stěnu.... furt by to bylo smysluplnější, než v diskusi pod italským autem reagovat na tebe...
Nejsem slepě věřící, nemám problém označit auto za křáp. To je ten problém, který těžko mnozí snesou.
No nejlíp ti to de od monitoru a vlastních zkušeností (a nejen u aut). To víme všichni... V tom si kabrńák. :yes:
hlavně nemáš problém označit jižní národy za cikány, lékaře za felčary apod. To o tobě říká mnohem víc, než třeba tvůj názor na Alfu.... OMG.... 8-s
Aspoň nejsem nemastnej,neslanej, úlisnej přidzisráč. :-!
>😒] >😒] >😒] >😁
>😒] toť pravda, nie je nad vlastné zhodnotenie seba samého, sebadôvera je veľmi dôležitá vec.
Pořád lepší, než být bezpáteřní a beznázorový Plautus. :-!
A že som sa tu od teba zase nedozvedel nič zaujímavé, iba zbytočné invektívy (častokrát skryté), retrospektívy a iné ničnehovoriace blbiny...to mi je fakt chrbtica a názorovosť...ale úbožiaka! Už nebudem reagovať na chuja ako si ty, kuko tipoval 400 príspevkov, ale majú byť takéto, tak radšej žiadne...
ty nemas problem vyhlasit za hrap len ine auta ako VW koncern. KOncern je pre teba svaty a tie blaboly a kydy co davas pod koncernovymi clankami su fakt ze na smiech. Fabia Rules😉
Bla bla bla. Nic jiného neumíš? Jestli jsi tak prostoduchý i v osobním životě, asi moc respektu od ostatních nepožíváš. >😁
to neni bla bla bla.. staci si precitat tvoje prispevky 😉
Všichni se ti tu jen smějou, jako v normálním životě. Hold ses narodil duchem chudý a to ničím nezamaskuješ. 😉
Píšeš hlavne o sebe a svojich povahových a rozumových danostiach! V posledných reakciách si to plne potvrdil. Žiaľ, to nie je ani na smiech, ale k plaču.
O mne se neboj, já se tu o sebe dokážu postarat.
Ale vidím, našel sis slovenského kamaráda se kterým si budeš rozumět. 😉 :yes:
Ale vidím, našel sis slovenského kamaráda se kterým si budeš rozumět. 😉 :yes:
Nepoznáš význam slova "kamarát". Ale na druhej strane, sprosťácke reči a vulgarizmy sú menej nebezpečné ako zákernosť, ktorá je vlastná tebe. V reálnom svete musíš byť riadne deprimovaný.
Děkuji za erudovaný psychologický rozbor. >😁
Je úplně směšné, jak lehce se s tebou dá manipulovat.
Hop na hrazdu! >😁
Je úplně směšné, jak lehce se s tebou dá manipulovat.
Hop na hrazdu! >😁
Vravím, je to len o ponímaní vecí a dejov. Neviem, čím by ma tvor ako ty mohol asi tak zmanipulovať, veď ty manipuluješ sám sebou. Za opicu si tu ty, tak si kľudne skoč ;-\
Vlezl si do diskuze, s nikým sis moc nepokecal a reaguješ jen na mě. A to jsi se tu několikrát dušoval, že to nemá smysl.
A já si tě vychutnávám. 😉
A já si tě vychutnávám. 😉
Si naozaj až taký hlúpy alebo ti robí dobre, že si niečo neustále potrebuješ nahovárať?! Na rozdiel od teba som si vychutnal obed...chuť magorov je trpká, teda nič pre mňa. Ale zliezam na tvoju úroveň, takže dovi dopo magore. Možno nie si schopný si to uvedomiť, ale ostatným sme akurát tak na smiech. To už dávno nie je o autách...
vidim ze aj ty sa z neho smejes.. AKurat ze nestiham reagovat na jeho rpispevky, ten chlapec je furt na nete, holt ked nema kamaratov tak len pred netom sedi..
Chlapi, to nemá cenu ani odpovídat na ty jeho příspěvky...nejspíš bude mít nějaké postihy z dětství
Předpokládal jsem, že by ti mohlo dojít, ze jsou mi názory zdejších diskutérů na mou osobu u zádele. Ani jeden z nich neovlivňuje můj život. Cením si myšlenky příspěvku a pokud je kvalitní, nemám problém zvednout palec komukoli.
Nenávistí, kterou zde předvádí mnoho duševních mrzáků, opovrhuji. Stejně jako reakcím na nick a nikoli na podstatu příspěvku.
To je podstatný rozdíl, který nejsi sto pochopit a rozlišit! 😉
Nenávistí, kterou zde předvádí mnoho duševních mrzáků, opovrhuji. Stejně jako reakcím na nick a nikoli na podstatu příspěvku.
To je podstatný rozdíl, který nejsi sto pochopit a rozlišit! 😉
tym "vsichni" myslis sebe a sebe? Ty sa uz povazujes za viac ludi naraz? lebo ako tak pozorujem tak sa tu smejeme viaceri z teba prave... >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Člověče, pokaždé co sem něco napíšeš, tak se ti všichni jen smějí. Nejde o mě. V hlavě prázdno, krom sprostých slov, což z tebe dělá obyčejného duševního mrzáka. Tak si to užij, i když pochybuju, že by ti to mohlo docvaknout. 😉
pozri sa o dva prispevky vyssie nech sa ti zlepsi pamat kto je komu a kolkym na smiech... TRAPASSSS >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Jo a ještě jedna věc, když nedovedeš napsat ani krátký příspěvěk bez gramatických chyb, žádnej génius asi nebudeš a opravdu se ti zde budou jen smát.
PS: Koukni si do svý historie, kdo na tebe (krom mne) regoval a co ti napsal. 😉
Jsi tu každýmu, kdo disponuje mozkem, k smíchu. Ale i "obecních blbů" je tu třeba. Zpestřují jinak nudnou diskuzi. 😉
PS: Koukni si do svý historie, kdo na tebe (krom mne) regoval a co ti napsal. 😉
Jsi tu každýmu, kdo disponuje mozkem, k smíchu. Ale i "obecních blbů" je tu třeba. Zpestřují jinak nudnou diskuzi. 😉
neviem kde vidis tie gramaticke chyby ale budis, asi mas ine chapanie reci. A este raz ti vravim pozri sa vyssie do diskusii ako na teba ludia REAGUJU.. To ze sa do mna pustis ty a tvoji dvaja smradoskovia zo skoda klubu nic neznamena.. Lenze ty tu mas na kazdom fore niekolko jedincov ktori sa z teba smeju... A pomaly icgh zacina byt viac a viac looser >😒] >😒] >😒] >😒]
GeekStar
Dočítám se ze všech stran rozporuplné informace ohledně platformy Giulie. Někdo píše, že C-Evo, někdo, že Chrysler (tj. zadokolka). Neví nějaký místní guru, jak to je ve skutečnosti?
kuko
Tak pánové, jak to vidíte, bude 400 příspěvků pod Alfou (opět) ještě dnes? >😒]
Nevím, mimo tradičního oliva klubu se nikdo moc nechytá. >😒] 😄
já myslím, že se to večer ještě rozjede 😉
To už na to asi hodím bobek. Myslím, že jsem udělal slušný základ. 😉 😄
A to azse jo.
škdoa jen, že už jsou to většinou čím dál větší plky. Ale co naplat. Komu není z hůry dáno v apatice nekoupí... >😁
Takže :yes: za snahu, nicméně prostě to vem tak, že nikdo po tobě tady nechce aby si prvoplánovitě ze sebe dělal vola jen kvůli čtyrem stům...
škdoa jen, že už jsou to většinou čím dál větší plky. Ale co naplat. Komu není z hůry dáno v apatice nekoupí... >😁
Takže :yes: za snahu, nicméně prostě to vem tak, že nikdo po tobě tady nechce aby si prvoplánovitě ze sebe dělal vola jen kvůli čtyrem stům...
GTI
Tak je to tady opět. Konečně už zase víme, kdo bude mít v následujících pěti letech evropskej třídní vrch. Nebo vrh?
Ať je to jak je to, asi by se mezi námi nenašel diskutér, který by alfě nepřál to, co vypouští sama o sobě do éteru. Vím, vím, skutečnost se od virtuálu značně odlišuje, přesto snad máme ještě každý alfu tam, kde ji máme mít. Fuj, sprosťáku, myslím - u srdce. Ano, Alfu Romeo má u srdce každý... nostalgik. Jo, to byly doby. Rudá alfa, zaprášená prachem ze všech klikatejch cest...
Dneska abys zaplakal. Pubertální Míťa, nadržená Gita a velmi vizuálně obstarožní paní domu. Všechno to končí ve střední třídě, na víc už nezbylo sil... Popravdě v současné době nevnímám ani jeden model, který by dokázal chytit za srdce. Jistě, vím, je tu (je tu?) 8C... avšak to, čím by alfa chtěla a měla být, to jest cenově přístupným, přesto výjimečným sportovním produktem neshledávám v žádné třídě.
Přitom právě ve větších třídách se to nyní hemží sportovně vypadajícími deriváty klasických sedanů, když současně styl coupé, a to čtyřdveřový je přece dokonalou vodou na alfa-mlýn. Kde nic, tu nic. A že bych si nějaký ten střednětřídní alfa "sportback cls" představit uměl.
Nic, nic, nic... to je oč tu běží.
Tak holt tu zůstanem u adorací dětskejch autíček a o zašlé slávě si necháme zdát. Jak, že to říká klasik? Kdo chvíli ve slepé stál, stojí... o plot dál?
Ať je to jak je to, asi by se mezi námi nenašel diskutér, který by alfě nepřál to, co vypouští sama o sobě do éteru. Vím, vím, skutečnost se od virtuálu značně odlišuje, přesto snad máme ještě každý alfu tam, kde ji máme mít. Fuj, sprosťáku, myslím - u srdce. Ano, Alfu Romeo má u srdce každý... nostalgik. Jo, to byly doby. Rudá alfa, zaprášená prachem ze všech klikatejch cest...
Dneska abys zaplakal. Pubertální Míťa, nadržená Gita a velmi vizuálně obstarožní paní domu. Všechno to končí ve střední třídě, na víc už nezbylo sil... Popravdě v současné době nevnímám ani jeden model, který by dokázal chytit za srdce. Jistě, vím, je tu (je tu?) 8C... avšak to, čím by alfa chtěla a měla být, to jest cenově přístupným, přesto výjimečným sportovním produktem neshledávám v žádné třídě.
Přitom právě ve větších třídách se to nyní hemží sportovně vypadajícími deriváty klasických sedanů, když současně styl coupé, a to čtyřdveřový je přece dokonalou vodou na alfa-mlýn. Kde nic, tu nic. A že bych si nějaký ten střednětřídní alfa "sportback cls" představit uměl.
Nic, nic, nic... to je oč tu běží.
Tak holt tu zůstanem u adorací dětskejch autíček a o zašlé slávě si necháme zdát. Jak, že to říká klasik? Kdo chvíli ve slepé stál, stojí... o plot dál?
Já ti dám obstarožní paní domu ...
😉
😉
Nic ve zlém, každopádně až fatálně stárne. Byť bych kombíka vnímal stále velmi silně... tak nějak se to vytrácí...
možná stárne ale v testech je srovnatelný s VW Passat 😉
>😁 No, za tohle ti tu metál asi oliva-klub neudělí... 😄 :yes:
Přesto, že považuji Passat za velmi dobré auto, tak si myslím že není srovnatelné se 159 tzn. beru ho jako horší. Jezdil jsem teď s novým CC a neměnil bych ani za nic. Jediné co bych si vypůjčil jsou parádní sedačky.
Čo tak požičať si ich radšej z TI verzie 159-ky? 😉
Ku*va a já si celý den říkám, že té diskusi něco chybí >😁
No nic, no...
PS: "avšak to, čím by alfa chtěla a měla být, to jest cenově přístupným, přesto výjimečným sportovním produktem neshledávám v žádné třídě." Nahoře jsem dával odkaz na test Giulietty, která i podle německých novinářů strčí do kapsy BMW1, které je o pěkných 4.000-5.000 EUR dražší, takže....?
A mimochodem, mám trošku strach o tvoji krční páteř, protože ty názorové kotrmelce už vážně přeháníš.... V diskusi o Giuliettě se ptáš, komu se její tvář líbí víc než ta ala 159 a ejhle, máme tu diskusi o 159 a najednou je vizuálně obstarožní.... No nic, jsou na světě důležitější věci, než konzistentní názory.... hodně zdaru!
No nic, no...
PS: "avšak to, čím by alfa chtěla a měla být, to jest cenově přístupným, přesto výjimečným sportovním produktem neshledávám v žádné třídě." Nahoře jsem dával odkaz na test Giulietty, která i podle německých novinářů strčí do kapsy BMW1, které je o pěkných 4.000-5.000 EUR dražší, takže....?
A mimochodem, mám trošku strach o tvoji krční páteř, protože ty názorové kotrmelce už vážně přeháníš.... V diskusi o Giuliettě se ptáš, komu se její tvář líbí víc než ta ala 159 a ejhle, máme tu diskusi o 159 a najednou je vizuálně obstarožní.... No nic, jsou na světě důležitější věci, než konzistentní názory.... hodně zdaru!
Názorově jsem pevnej jak bavorská pětka, nemusíš mít starost, vysvětlím - ano, výborná ostříží příď Alfy 159 je přesně to, co se mělo dále rozvíjet na nových modelech, a ne přijít s vočima á la míťa. To však neznamená že jako celek ta stopadesátdevítka nestárne a nestárne a nestárne.
K tomu, že by snad někdo mohl dospět k názoru, že Giulietta stzrčí do kapsy BMW 1 se snad v tvém zájmu raději ani nebudu vyjadřovat. Bože bože...
P.S. Zeptej se někde po nové hlavě. Nemyslím na Alfu, myslím hlavu na tvůj krk... :-!
K tomu, že by snad někdo mohl dospět k názoru, že Giulietta stzrčí do kapsy BMW 1 se snad v tvém zájmu raději ani nebudu vyjadřovat. Bože bože...
P.S. Zeptej se někde po nové hlavě. Nemyslím na Alfu, myslím hlavu na tvůj krk... :-!
Jediná věc co mě uklidňuje je fakt, že (a děkuji bohu) ty stárneš taky, takže při vší úctě existuje naděje, že tady nebudeš zaclánět věčně. Myslím, že tato boží spravedlnost nám všem dává naději. :yes:
Vsadím cokoliv, že GTI tady rozhodně bude zaclánět dýl než Fiat se svými "auty" >😁
Kdybych měl houno jako ty, taky bych ho vsadil... Ale jaksi o nic se nehodlám vsázet... 😉
Wolffe, když použiju tvoje přirovnání, který jsi použil u kol co máš na Bravu, tak můj motor na autě stál tolik co celý tvoje auto 😉
BTW. Jestli nemáš jiný houno, tak můžeš vsadit to, co máš v hlavě 😄
BTW. Jestli nemáš jiný houno, tak můžeš vsadit to, co máš v hlavě 😄
Hmm, ty jsi mu to nandal😁 a víš kolik stojí bravo v jeho výbavě? To by si musel ku*va motor😁
Děláš jako by bylo Bravo nejdražší auto na světě. 😉 Pro tebe jistě je, nicméně po světě chodí i ti, co si za cenu nadupanýho Brava objednali doplňkovou výbavu do svého vozu. 😉
No vidím, že jsi to nepochopil😁 Nečekaně...kurnik(když už se mám bavit na tvé úrovni), tak to by snad musel mít motor od ferrari, aby to stálo jako bravo v plné výbavě😊 A prosím Tě už to neřeš, já se zde s ostatními chci bavit normálně na nějaké úrovni a ne tu hledat neustále nějaký konflikt 😉 arrive derchi soudruhu
Jo, tys nepochopil ani co psal Provocateur. Hold si žiješ ve svém pubertálním uhrovitém světě, ale z toho snad jednou vyrosteš. :-!
>😁 pubertálním😁 věř mi příteli, že toto období mám již dávno za sebou a že jsem uhrovitý..ehm, mám dotaz? Ty jsi mě někdy viděl, že tak hloupě mluvíš? Myslím, teda jsem si jistý, že neviděl, tak prosím zklidni hormonek, dej si pilulku na uklidnění(co čtu tvé dnešní příspěvky, tak ji vážně potřebuješ) a hoď se do klidu, jak by řekl správný puberťák😁 A mezi námi, velice rád bych se vrátil do pubertálních let..byl to velice bezstarostný život..😊
Já si v tvých letech taky připadal strašně dospělý, takže tě chápu a omlouvám tě. 😉
Paradoxem je to, že takoví mladíci jako seš ty, mi vykají.
Paradoxem je to, že takoví mladíci jako seš ty, mi vykají.
Myslím, že kdyby si většina lidí prožila to, co já, tak si myslím, že by byli dospělí dříve, než by dosáhli osmnácti. a tím sew srovna opravdu chlubit nechci..já normálně starším lidem vykám, to je má povinnost. Jenže na diskuzy se to nedělá. Ale klidně budu vykat, mě to určitě problém nedělá
Jé, takových jako si ty, je tady fůůůra. No vlastně plnej interent. 😉
Když nevíte, co jsem si prožil, tak prosím neříkejte takové věci...jistě narážíte na sociální sítě kde se snaží všichni ze sebe dělat strašné chudáky a tím chcou být hrozně litováni od kamarádů..k této skupině lidí mě prosím nepřirovnávejte. K nim určitě nepatřím. Ano užívám sociální sítě, ale určitě ne tak, jak si myslíte
Každý si něco prožil, nejsi na světě jediný. A jelikož si teprv na začátku, tak si nemysli, že už tě nic většího nečeká.
Sociální sítě jsou morem společnosti, ty bych sem vůbec netahal.
Sociální sítě jsou morem společnosti, ty bych sem vůbec netahal.
Tak to je samozřejmé. Já neuvedl, že chci tím chci být nějak litován. A svou dospělost jsem myslel v porovnání se svými "druhy". Samozřejmě na dospělost jako takovou, nejsem určitě ještě dosti věkově vyzrálý😊 Ale už bohužel musím řešit spoustu věcí, které jiní kluci v mém věku(co znám) nemusí řešit
Tohle bych za normálních okolností na nikoho nevytahoval. Jen u Wolffa jsem musel udělat výjímku, když tady nedávno nad někým machroval, že má na autě kola dražší než něčí auto 😉
A "ku.va motor" mám, to se neboj... jinak bych to nepřirovnával 😄
A "ku.va motor" mám, to se neboj... jinak bych to nepřirovnával 😄
Jo, já to bral ve srandě..tím se nechci zase dotknout wollfa, já ho neznám, tak jej nemohu soudit. Tož přeji hodně šťastných kilometrů😊
Hele k tomu, že Giulietta 1.4T strčí do kapsy BMW 120i dospěli novináři v autobildu, ne já 😉 Odkaz máš výše....
Kdyžtak si ten test nech od někoho přeložit....
Kdyžtak si ten test nech od někoho přeložit....
Přelož si to pod polštářem, bude se ti hezky spát. Ten test má vypovídací hodnotu asi jako kdybys porovnával stíhačku s horkovzdušným balónem.
Teda test sem nevidel ale pokud je to pravda, tak pred tim nezavirej oci. I BMW muze byt nekdy horsi... Ale tebe asi stve ze je to zrovna alfa co ? 😄
Prosím tě...
Jde o něco jiného, jde přesně o to, co tu nahoře píše kolega Label - nedávno to zase vyhrál nový Golf... než kratochvíle.
Jde o něco jiného, jde přesně o to, co tu nahoře píše kolega Label - nedávno to zase vyhrál nový Golf... než kratochvíle.
Jaj, mě se líbí názory fanoušků koncernu vw: Jednou tu píšete, jak je vele podstatné, že golf či to slavné bmw vyhává testy a když to vyhraje alfa, tak je to najednou přelud, který se nepočítá😁 Zajímavé a trochu k zamyšlení...mnohdy si řečníte sami proti sobě😊 To jen tak do éteru
Nie som s istý, či máš tak úplne pravdu, ale v globále je možné sa vo veľkej miere s tvojim názorom stotožniť.
Kde chýba Alfa mne, tak to je šport. Športové autá so slávnym menom s nárokom na predajný úspech bez víťazstiev v prestížnych súťažiach? Nezmysel.
Kde chýba Alfa mne, tak to je šport. Športové autá so slávnym menom s nárokom na predajný úspech bez víťazstiev v prestížnych súťažiach? Nezmysel.
To nahoře se dá vytesaat do kamene. Za deset let to bude stále adresně aktuální.
Ano, souhlasím, profilovat se jako prioritně sportovní značka vyžaduje i úspěchy na závodním poli. Je to dnes fakt jen zašlá sláva. A bohužel nedošlo ani k zachycení aktuálních sportovních trendů - čtyřdveřová coupé, velká getečka, střední getečka. Jak píši nahoře - nic, nic, nic.
P.S. Úplně před sebou vidím nějakou tu "alfopanameru"... byl by to určitě potenciální klenot. No... nic, nic, nic.
Ano, souhlasím, profilovat se jako prioritně sportovní značka vyžaduje i úspěchy na závodním poli. Je to dnes fakt jen zašlá sláva. A bohužel nedošlo ani k zachycení aktuálních sportovních trendů - čtyřdveřová coupé, velká getečka, střední getečka. Jak píši nahoře - nic, nic, nic.
P.S. Úplně před sebou vidím nějakou tu "alfopanameru"... byl by to určitě potenciální klenot. No... nic, nic, nic.
nebuď zbytečně skromný, na tvé myšlénky je kámen málo :yes: Já bych to nechal vyrýt do největšího diamantu na zemi a pak bych to vystřelil do vesmíru, aby si to mohli přečíst i jiné civilizace :yes:
Vhodnější by bylo vystřelit do toho vesmíru tebe. Jako dokonalá kometa-popleta bys zářil ještě za milión let :yes:
Tak to máš zase pravdu..mohli by se trochu více rozšoupnout v tomhle ohledu, než se snažit proniknout malými auty..těžko říct
uz vim, odkud se bere ten fanatismus vw-koncernaku😒br />
[odkaz]
;-\ :-! :-!
;-\ :-! :-!
Tak tím zase urážíš jiné, naprosto normální nekonfliktní lidi vlastnící volkswagen. Jinak k místnímu fn clubu to sedí :yes:
Tohle je zralý na žalobu. Hold někdo má pěknej mindrák.
No, tak ty srovna pomlč
Hele, já tady propagaci nacizmu neprovádím. Pokud tě zajímá tato stránka, pak tě odkazuji na §260 odst. 1, 2 písm. a) tr. zákona.
Nikdy jsem to nedělal a styděl bych se to sem vylepit!
Nikdy jsem to nedělal a styděl bych se to sem vylepit!
a označovat Řeky a Italy šmahem za cikány se nestydíš??
Co to má co společného s nacizmem? Cigán je spisovný název obsažený v každém slovníku, který nijak nevybočuje ze standardů české a vlastně celé evropské kultury.
Tak si tady přestaň hrát na pokrytce a zkus pochopit, že ne každý musí k vyjadřování užívat uhlazené nicneříkající slovíčka.
PS: Italové atd patří k románským národům, slyšíš tam to slovo? To je ale pararela, co?
Tak si tady přestaň hrát na pokrytce a zkus pochopit, že ne každý musí k vyjadřování užívat uhlazené nicneříkající slovíčka.
PS: Italové atd patří k románským národům, slyšíš tam to slovo? To je ale pararela, co?
románské národy nemají s Romy samozřejmě nic společného.... (vzhledem k tomu, že Romové se v Evropě začali objevovat údajně kolem 11-13.st.n.l, kdy už samozřejmě jižní Evropa byla jaksi národnostně zformovaná....). Prostě další blábol.... 8-s Jestli ono to označní "románské" spíš nepochází od "romani", tedy "římané". Ale to je asi vážně jedno....
Jo, a co tak se podívat trošku dál? Před Římem asi nic nebylo, co? A Římani asi urostli na hnoji, co?
Románi patří k indoevropské větvi národů. Stejně jako ti klasiční cigáni, kteří přišli sice později, ale ze stejného hnízda.
Takže se pouštíš do něčeho, čemu moc nerozumíš. :-!
PS: Mluvit o národnostě zformované Evropě v 11.-13. stol, je něco setsakra ošidného. Koukni do mapy Evropy z té doby a drahnou půlku národností tam ani nenajdeš, druhou polovinu vychodní evropy ovládaji Arabové a Tataři (kde jsou teď?). Evropa, jako multikuturní kontinent měla vždy k nějakému ustálenému zformování pěkně daleko. K studiu doporučuji podrobné Dějiny světa, v tomto případě díl třetí.
Románi patří k indoevropské větvi národů. Stejně jako ti klasiční cigáni, kteří přišli sice později, ale ze stejného hnízda.
Takže se pouštíš do něčeho, čemu moc nerozumíš. :-!
PS: Mluvit o národnostě zformované Evropě v 11.-13. stol, je něco setsakra ošidného. Koukni do mapy Evropy z té doby a drahnou půlku národností tam ani nenajdeš, druhou polovinu vychodní evropy ovládaji Arabové a Tataři (kde jsou teď?). Evropa, jako multikuturní kontinent měla vždy k nějakému ustálenému zformování pěkně daleko. K studiu doporučuji podrobné Dějiny světa, v tomto případě díl třetí.
FUj! pryč s nacizmem, tohle, stejně jako lidi vyznávající tenhle humus nemám rád!!!
Myslíš tohle😒br />
§ 260 Poškození finančních zájmů Evropských společenství
(1) Kdo vyhotoví, použije nebo předloží nepravdivé, nesprávné nebo neúplné doklady nebo v takových dokladech uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslující údaje vztahující se k příjmům nebo výdajům souhrnného rozpočtu Evropských společenství nebo rozpočtů spravovaných Evropskými společenstvími nebo jejich jménem anebo takové doklady nebo údaje zatají, a tím umožní nesprávné použití nebo zadržování finančních prostředků z některého takového rozpočtu nebo zmenšení zdrojů některého takového rozpočtu, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Stejně bude potrestán, kdo neoprávněně zkrátí nebo použije finanční prostředky, které tvoří příjmy nebo výdaje souhrnného rozpočtu Evropských společenství nebo rozpočtů spravovaných Evropskými společenstvími nebo jejich jménem.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,
b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy Evropských společenství, nebo
c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu.
>😁
§ 260 Poškození finančních zájmů Evropských společenství
(1) Kdo vyhotoví, použije nebo předloží nepravdivé, nesprávné nebo neúplné doklady nebo v takových dokladech uvede nepravdivé nebo hrubě zkreslující údaje vztahující se k příjmům nebo výdajům souhrnného rozpočtu Evropských společenství nebo rozpočtů spravovaných Evropskými společenstvími nebo jejich jménem anebo takové doklady nebo údaje zatají, a tím umožní nesprávné použití nebo zadržování finančních prostředků z některého takového rozpočtu nebo zmenšení zdrojů některého takového rozpočtu, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Stejně bude potrestán, kdo neoprávněně zkrátí nebo použije finanční prostředky, které tvoří příjmy nebo výdaje souhrnného rozpočtu Evropských společenství nebo rozpočtů spravovaných Evropskými společenstvími nebo jejich jménem.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 nebo 2 jako člen organizované skupiny,
b) spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy Evropských společenství, nebo
c) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 nebo 2 škodu velkého rozsahu.
>😁
Ne chlapče, myslím Trestní zákoník, hlavu deset a § 260 Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka.
[odkaz]
Dovzdělej se. :-!
[odkaz]
Dovzdělej se. :-!
:yes:
Kdo že se má dovzdělat? Nápověda: zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon (nikoli zákoník), na který odkazuješ, byl derogován zákonem č. 40/2009 Sb., trestní zákoník, s účinností ke dni 1.1.2010.
To, že si najdeš na gůglu nějaký paragraf, ještě neznamená že ho můžeš a umíš použít, "chlapče" 😉
To, že si najdeš na gůglu nějaký paragraf, ještě neznamená že ho můžeš a umíš použít, "chlapče" 😉
Nový zákoník platí pár měsíců, jak vidím. Je to tedy hlava XIII, §403, ods. 1,2, písm. a). Znění i tresty jsou stejné.
O to snad šlo.
Za uvedení starého znění se ti omlouvám. A díky za upozornění, vidím, že jsem zapomněl nainstalovat poslední aktualizaci aplikace zákonů.
O to snad šlo.
Za uvedení starého znění se ti omlouvám. A díky za upozornění, vidím, že jsem zapomněl nainstalovat poslední aktualizaci aplikace zákonů.
>😁 >😁 >😁 To jsem rad, ze nedko si uvedomil svoji obcansko-pravni povinnost a podava zalobu na koncern za propagaci ideologie, ktera smerujue k potlaceni prav a svobod cloveka :yes:- a to jeste tou nejhorsi ; nejefektivnejsi formou-podprahovym vnimanim-ktere je podle nejn. studii 10 krat efektivnejsi,hodne zdaru-doporucuju podat zalobu ve Spolupraci s nickem jmenem"GTI "-zvetsi se snace na uspech -rovnou u soudu v Haagu pro lidska prava>😒]
Problém je ten, že ať budeš točit znakem jakkoli rychle a jakýmkoli směrem, tak z toho káknkrajc nikdy neuděláš. Pokud si myslíš, že ano, pak tě mohu pouze politovat.
Tohle je totiž ubohé předvedení obyčejného mindráku. :-!
Tohle je totiž ubohé předvedení obyčejného mindráku. :-!
A novinka? to bude mazec...
S tím pohonem bych si zatím taky nebyl ještě tak jistý. Furt mám takový pocit, že je to ve fázi počítání nákladů. Zadokolka by mohla být ve finále až od vyšší střední a ne od střední třídy. Ale to ukáže až čas.
Na druhou stranu se zdá podle prvních testů podvozek Gitty velmi povedený a i celkem lehký, takže ani v tomto případě žádný zle.