Novinky
Streetak
0
Navíc k čemu jim je na těch rovinkách tužší stabilizátor, vylepšený podvozek. Chjo, třeba se jí dočkáme.
Přejít do diskuze
design je fakt peckovej. Ale taky myslim, že by se čilé prodávali obě. Hatchback by oslovoval nové zákazníky a zviklal by lidi, který vybírají Golfa R nebo Focus RS. A sedan by nadchl pravověrné fandy
Se divíš ? Tam kupují, tak mají přednost a o modelech pro domácí trh ani nemluvím. Evropa jede na ropě a ,,luxusním´´ interiéru.
mě by jen zajímalo jeslti OPRAVDU na evropském trhu o tuhle verzi není zájem...nebo jeslti je to jen příprava k tomu natěšit evropský zájemce než to sem pustí v příštím modelu...
ale dost mě prudí že tady ta 2011tka nebude..konečně se vrátí k tomu co všem chybělo a místo toho nám sdělí..nechte si zajít chuť, amíci nás zajímaj víc... 😒
ale ten design je parádní. kdyby aspoň jeden kousek do každýho salonu na očumování dodali... >😁
ale dost mě prudí že tady ta 2011tka nebude..konečně se vrátí k tomu co všem chybělo a místo toho nám sdělí..nechte si zajít chuť, amíci nás zajímaj víc... 😒
ale ten design je parádní. kdyby aspoň jeden kousek do každýho salonu na očumování dodali... >😁
Pokud vypadá EVO X naštvaně až rozlobeně, tak takhle BeSTIe vypadá jako ztělesnění zla, které se ještě k tomu hodně blbě vyspalo >😒] :yes: :yes: :yes😒br />
Škoda toho sedanu jen pro USA - zadní partie je na poměry Subaru velmi pěkně zpracovaná 😄 :yes😒br />
Předpokládám, že kupce hatchbackům STI by asi moc nebrala (inu Evropa), kradla by spíše zákazníky EVům a konkurenčním HH (tj. oběma RS.
Ale ještě je tu jedna větší libůstka - normální WRX dostane superzlej rozšířenej bodykit z STI >😒] ... takže brutalita STI za 850k :yes:
Škoda toho sedanu jen pro USA - zadní partie je na poměry Subaru velmi pěkně zpracovaná 😄 :yes😒br />
Předpokládám, že kupce hatchbackům STI by asi moc nebrala (inu Evropa), kradla by spíše zákazníky EVům a konkurenčním HH (tj. oběma RS.
Ale ještě je tu jedna větší libůstka - normální WRX dostane superzlej rozšířenej bodykit z STI >😒] ... takže brutalita STI za 850k :yes: