Novinky
připlatit si za o tolik slabší diesel to může fakt jenom magor, o dvě kila se soudruzi sekli
"příplatek za turbodiesel je ve srovnání se zážehovým šestiválcem jen 2.600,- Kč"
Mně to tak velkej příplatek teda nepřijde 😉
Mně to tak velkej příplatek teda nepřijde 😉
Kto chce hrať v európe rozumné čísla potrebuje naftu..za kvalitu sa oplatí prihodiť a infiniti nepatrí medzi značky ktoré by sa "podbízeli" diskontnými cenami..netreba im to :-!
Mně to přijde fér, když chce někdo šetřit na spotřebě paliva, tak ať si za ten slabší diesel klidně 60tisíc připlatí 😄
mě teda přijde fér těch 60 klacků projet v benzínu a mít lepší auto >😁
...kdyby ten motor podával poměrně srovnatelný výkon, byl bych ochotný se s automobilkou "podělit" o skutečné úspory na TCO za 3 roky, a to slušně 50:50, tohle je tak 90:10 pro automobilku
...kdyby ten motor podával poměrně srovnatelný výkon, byl bych ochotný se s automobilkou "podělit" o skutečné úspory na TCO za 3 roky, a to slušně 50:50, tohle je tak 90:10 pro automobilku
Právě... a kdo nemůže žít bez pořádného zaklepání každé zimní ráno, ten ať si za ten diesel hezky připlatí >😒]
Mně přijde, že Infiniti nabízí s FX37 lepší motor za menší cenu, a to každého fandu pálení benzínu potěší. Samozřejmě zatím je to jen můj dojem nebo spíš předsudek, jaký je FX30d ve skutečnosti se dozvím v pátek... tuším, že ten diesel bude objektivně hodně dobrý (nic jiného jim ani nezbývá, jestli to myslí vážně), ale zase 3,7 V6 od Nissanu je jeden z nejlepších motorů vůbec
Mně přijde, že Infiniti nabízí s FX37 lepší motor za menší cenu, a to každého fandu pálení benzínu potěší. Samozřejmě zatím je to jen můj dojem nebo spíš předsudek, jaký je FX30d ve skutečnosti se dozvím v pátek... tuším, že ten diesel bude objektivně hodně dobrý (nic jiného jim ani nezbývá, jestli to myslí vážně), ale zase 3,7 V6 od Nissanu je jeden z nejlepších motorů vůbec
Pánové,domnívám se, že ta cena není konkurence schopná, je nesmyslná. Cena měla být maximálně stejná jako u benzínu! Vždyť ten motor výkonově není nic moc a je o 80 koní slabší než benzín!
Chtěl bych je porovnat vedle sebe, určitě to bude jiná třída. Prostě to nehorázně nadsadili. Kdyby to mělo 2 turba a výkon 280 - 300 koní, neřekl bych nic!
Chtěl bych je porovnat vedle sebe, určitě to bude jiná třída. Prostě to nehorázně nadsadili. Kdyby to mělo 2 turba a výkon 280 - 300 koní, neřekl bych nic!
možná se muselo rozbít i další prasátko, třeba si chtěl doplnit výbavu o rádio >😒]