Novinky
No neviem ako vy, no všimli ste si tých nie veľmi vydarených detailov napr. na páčke radenia pod volantom, kľučka na otváranie dverí je nejak nakrivo a plasty sa mi tiež nezdajú na úrovni cenovky... ;-\ ALE INAK :yes:
Jestli to není tím, že to jsou kovy. >😁
Plasty, kovy... to je fuk, za takú cenu by to malo lícovať a byť dotiahnuté do posledného detailu. Ešte aj to šitie a nápis RAPID na operadle je jak z čínskeho trička. Sorry, ale napr. v Porsche, Ferrari, Lamborghini som mal pocit dokonalosti, tu to vyzerá ako auto z nejakej nultej série.... Nechcem tým Aston zhadzovať, DB7-9 považujem za najkrajšie autá s obrovským sexappealom, skrátka auto osobnosť ale toto ma trošku zarazilo, hádam je realita lepšia. 😄
Tak neviem, v akom Ferrari si sedel, zrovna u neho by som lícovanie dielov za dokonalé nepovažoval. Je to daň malosériovej výroby, keď sa veľa vecí robí ručne a hodne záleží na zričnosti a "oku" dotyčného montéra. Raz som mal možnosť obzrieť si fungl nový Rolls-Royce, a musím povedať, že vo VW by z takých pasungov na výstupe z linky rovno ošediveli. 😉
Sedel som v Californii a všetko tam krásne sedelo, lícovalo až som bol (milo) prekvapený lebo počul som, že Taliani si na takéto drobnosti nepotrpia a California je predsa len najlacnejšie Ferrari >😁 ... Nechcel som to schválne menovať no skutočne kvalita detailov vo VW alebo Audi (pracoval som vo VW - Audi) je niekde inde a to nielen pri top modeloch. Tvoja skúsenosť s RR ma teda dosť zaráža, ja neviem, dnes to všetko stojí a padá iba na image-i? 😲
Ručná a malosériová výroba nikdy nebude tak presná a dokonalá ako strojová - ale to nie je známka nižšej kvality, iba špecifikum. 😉
Tak mi z tejto rovnice vychádza, že tým čím sa chvália (ručná výroba) je vlastne hendikep oproti veľkosériovej výrobe... >😁 Osobne mi je jedno či mi auto poskladal robot od Hitachi alebo XY robotník ktorý mal po nedeli poriadnu opicu a posledné čo sa mu chcelo bolo montovať blbé auto. >😒] Rozhoduje výsledok. 😄
Ještě, než tu plejstejšnová krev započne zatracovat Rapida proto, že je jako když vypad´ menším bratříčkům z kufru si napišme, že tohle je realita, která může u takovýchto skvostů vadit jen velmi intelektuálně skromným jedincům.
Naštěstí tedy je to stále Aston. V kontrastu k panameře je ovšem pro mne příliš studený, příliš neproporční (malá výška) a příliš kompromisní. Zadní sedadla, ty vějíře, no... těžko to hodnotit kladně. Ona vůbec kabina, jakkoli ctí své tradice nevzbuzuje u mně takovou míru nadšení, jak bych čekal. Vytanuje mi kokpit Panamery... ta jistota, ten styl.
No... copak na to asi Bond, James Bond...
Naštěstí tedy je to stále Aston. V kontrastu k panameře je ovšem pro mne příliš studený, příliš neproporční (malá výška) a příliš kompromisní. Zadní sedadla, ty vějíře, no... těžko to hodnotit kladně. Ona vůbec kabina, jakkoli ctí své tradice nevzbuzuje u mně takovou míru nadšení, jak bych čekal. Vytanuje mi kokpit Panamery... ta jistota, ten styl.
No... copak na to asi Bond, James Bond...
Tak krasu Panamery nepopiram, ale tohle je Aston, Aston Martin, o tomhle aute se nepochybuje, vsechno jak ma byt. No, co si budeme nalhavat, kdepak se asi Panamera inspirovala, co?
Tak to těžko říct, protože Rapide není oteklý.
Zde poměrně časté téma: "Konspirace/inspirace"..., v tomto případě v tom ale vůbec nevidím racionální podklad..., Panamera se inspirovala především v 911ce a nedopadlo to designově! úplně nejlíp.
Podle mě designově celkově lépe než Cayenne I (hlavně před face), ale hůř než Cayenne II...
Podle mě designově celkově lépe než Cayenne I (hlavně před face), ale hůř než Cayenne II...
Skús pohľad z druhej strany - Porsche vzalo 911 a chcelo z neho veľkú limuzínu - kde sa inšpirovalo?
(inak sa s chrudošom v tomto pohľade nezhodnem, len filozofujem)
(inak sa s chrudošom v tomto pohľade nezhodnem, len filozofujem)
No, ja historii nezkoumal, ale selskym rozumem -
3 roky zpatky: Aston: "Co kdybychom udelali ze sporatku 4 dverovy sportak? Okej, dejte to do novin..."
2 roky zpatky: Porsche: "Ten novej Aston vypada dobre, coz takhle udelat to same z 911? Okej, sice si budem muset maknout, at to mame drive, ale pujde to,dejte to do novin...a jeste brnknete do Ingolstadtu, A7 by taky usla..."
...nebo se vsechny tyhle auta vyvijely nezavisle na sobe?
3 roky zpatky: Aston: "Co kdybychom udelali ze sporatku 4 dverovy sportak? Okej, dejte to do novin..."
2 roky zpatky: Porsche: "Ten novej Aston vypada dobre, coz takhle udelat to same z 911? Okej, sice si budem muset maknout, at to mame drive, ale pujde to,dejte to do novin...a jeste brnknete do Ingolstadtu, A7 by taky usla..."
...nebo se vsechny tyhle auta vyvijely nezavisle na sobe?
Jo, ty myslíš inspiraci v nápadu udělat takové auto, já to bral, že nárážíš na inspiraci konkrétním designem Astonu...
😄
Ale v tom případě ti v té historii novodobých "čtyřdveřových kupé" chybí dost podstatný/zásadní MB CLS... 😉
😄
Ale v tom případě ti v té historii novodobých "čtyřdveřových kupé" chybí dost podstatný/zásadní MB CLS... 😉
Nevidím na tom nic, co by každého při troše přemýšlení nenapadlo. Zkrátka jen uzrála doba, konečně různé nápady, jako shooting-brake, tu byly už dávno před tím. Ono to v tom Porsche mohli mít na prknech už dávno a teď jen přišel příkaz shora. A je i možné, že to v Porsche zvládli rychleji, protože mají v rámci koncernu větší zázemí.
Onehdá tady proběhlo hlasování o designech superluxusních limuzín nebo jak jim chcete říkat.A Aston Rapid prostě vedl. Já věřím, že bez jakýchkoliv změn udělá Aston s tímto modelem díru do světa. A pokud ne, stále to bude nejhezší supersportovní limuzína jakou znám. A to chodím kolem Panamery každý den do práce. Je bílá a tlustá😊 Co na plat. Aston prostě vítězí.Aspoň u mě ano😊
No já na to koukal z opačné strany. Aston a k tomu co... Ferrari má dokonce širší modelovou základnu, než Aston. 😄
Naopak třeba tahle barva mu sedí: [odkaz] :yes: 😉
Designově se mně Rapide celkově líbí víc, než Panamera a to píšu jako fanda Porsche, ale tvrzení, že by mu celkově! nesahala ani po kotníky, je nejen poněkud přehnané, ale i předčasné..., navíc u nás lze očekávat cenu někde až kolem pěti milionům korun...
😉
Červenou může být třeba na 458 It. (i když tam byh dal klidně i žlutou), ale na Astona, nota bene tak velkého a 4/5 dveřového?
8-s 😄
Navíc při tvých dvou oblíbených barvách, by ten "havran" seděl spíš k tobě... :😉 >😒]
P.S. Jeden známý si Rapide objednal (místo současné S8, střídá auta jak ponožky, přitom žádné ojetiny, info typu karbonový kardan ho "pochopitelně" vůbec nezajímají...), takže v něm budu možná sedět docela brzo...
A jsme zase u toho, "fans" prostě rádi ("objektivně") srovnávají skoro vše, tedy dokonce i: "Value for money, design, image,(zde v diskusích velmi různě a subjektivně vnímaná) "exklusivita" a téměř supersportovní technika...", ale jakmile někdo vzpomene prodeje, tak se takovému srovnání zásadně brání. Proč asi? Kdo ví kolik kusů se musí prodat, aby to bylo opravdu rentabilní? A přizná případně veřejně (třeba Aston, nebo Jag), když bude návratnost "díky" prodejům konkrétního modelu "slabá"..., nebo zase čase budou tyto exkluzivní automobilky na prodej?
Taky nevidím nijak zásadní problém v tom, srovnat prodeje
(v případě velmi podobné cenovky) třeba i Rapidu s Panamerou apod.
U aut s podobným zaměřením/"charakterem" a cenou, přece není zásadní problém ani při srovnání jejich prodejů... 😉
Jinak je to totiž zjednodušeně opravdu 1:1, jak si to sám trefně napsal..., pokud začnem za každou cenu srovnávat "nesrovnatelné", pak "musíme" ve všem, tedy i v těch prodejích...
😉
P.S Srovnání Astonu a Ferrari mi ovšem přijde "mimo" ještě o malinko víc, než případné srovnání Astonu a Porsche...
Prostě celkově mi "charakter" Ferrari a Astonu připadá relativně dost odlišný...
Není o tom, kdo je "víc", ale o určité evidentní "jinakosti"...
K Ferrari bych dal třeba mnohem spíš Lambo, než Aston..., ten by mě hned rozhodně nenapadl...
[odkaz]
[odkaz]
Ta červená je Fire Red, zelená Emerald se nabízí taky a nejvíc tmavě modrá na Rapide je Mariana Blue...
Jestli nemáš, stáhni si tam nejdřív "playersoft" k tomu konfigurátoru...
[odkaz]