Ekonomika
no ní on nádhernej pane vachmajstr? A to Vám povídám - je. To já Vám jednou potkal...... Ne - zanechme parafrází na klasiku a řekněme si něco o téhle klasice - povedl se jim a je to kousek. Rozvádět to nemá smysl. Vrtule zase jednou válí.......
Není tajemstvím, že tady na diskuzi zastávám názor, že nejhezčí kombi světa dělá Audi. Nemyslím v rámci prémie. Myslím vůbec. Mercedes a BMW nám ale v posledních pár měsících naservírovali tyhle dva skvosty a nezbývá, než jen zalapat po dechu. E-klasse i 5er v kombi jsou jednoduše dokonalý. Každej má svůj styl, každej má svýho kupce.
Po těžký zádi předchozí pětky je tohle opravdu silný a dobrý kafe. Ve světlejší barvě, s třílitrovým benzínem a vnitřkem v Individualu a ty už jen skrz panoramatickou střechu můžeš pozorovat toho svýho anděla.
Po těžký zádi předchozí pětky je tohle opravdu silný a dobrý kafe. Ve světlejší barvě, s třílitrovým benzínem a vnitřkem v Individualu a ty už jen skrz panoramatickou střechu můžeš pozorovat toho svýho anděla.
Zrovna na zadku Ečka v kombíku, je třeba pro mě "nejhezčí" hlavně velikost jeho kufru... ;-\
...i když je pravda, že bývalo "hůř"... 😉
...i když je pravda, že bývalo "hůř"... 😉
Ackoli nezdilim Tvuj nazor ohledne Audi, s druhou casti musim bezvyhradne souhlasit - E-klasse i 5er se v kombiku opravdu naramne povedli. BMW se mi zda jeste vic povedene a vyvazene nez MB :yes:
Souhlas, kombíky umí AUDI mistrovsky (antracitová A6 Avant... to je vrchol estetiky) a souhlas s BMW i MB. Horní bavoráček má nebeskej drajv. A souhlas i se světlou barvou. Osobně jsem BMW moc naděje nedával, ovšem tenhle kombík, to je opravdu koncentrovaná chlapská touha. Nic pro kastráty.
Viděl bych to v nějakém stříbrném odstínu, s navtechovsky černým vnitřkem a s drásaným hliníkem na zpestření přístrojovky. Nebe za cca jedna a půl mega. Ráj trvá... :yes:
Viděl bych to v nějakém stříbrném odstínu, s navtechovsky černým vnitřkem a s drásaným hliníkem na zpestření přístrojovky. Nebe za cca jedna a půl mega. Ráj trvá... :yes:
Ono je krásné i v té tmavě modré, i v... no to je vlastně fuk, tohle je prostě nádhera :yes:
Skalni znalci BMW mne asi ukrizuji obzvlaste Ti co prosazuji cely zivot manual.
Naopak se tesim na porovnani 8-stupnoveho automatu a s konkurenci vs ostatni nemecka trojka.
Bylo zajimave sledovat nazory vzhledem k nedavnemu clanku k 8smistupnovych automatu a jejich rozsireni do spodni dolni tridy z luxusni tridy.
Naopak se tesim na porovnani 8-stupnoveho automatu a s konkurenci vs ostatni nemecka trojka.
Bylo zajimave sledovat nazory vzhledem k nedavnemu clanku k 8smistupnovych automatu a jejich rozsireni do spodni dolni tridy z luxusni tridy.
Na mě je současná verze pětky moc uhlazená. Jsem zvědavej na M ko. Původně jsem novou pětku chtěl ale teď jsem rád že jsem na ní nečekal
Zbyva jednina otazka, jaky motor? Moji favoriti: 528i a 530d, blby dilema.. 😄
Superb porovnavej s Passatem a Mondeem, ale nepokousej se ho stavet na uroven E-klasse a 5er. Diky.
Héj, může mi někdo odpovědět na prostou otázku, co se to dnes rodí za neználky? Kde se v lidech bere ta zabedněnost, ta neznalost, ta dokonalá naivita? Vím, schází osobní zkušenost, schází sečtělost, schází... mozek. Pak ovšem nezbývá než doporučit pouhé čtení, neb tisíce let to na světě chodilo tak, že čtou ti, co umí číst a píší ti, co umí psát. Tohle (doufám) internet nezmění... :-!
Nechapu proc ta potreba si do nej jeste za kazdou cenu kopnout. Ale tuhle potrebu vidim u vice vidlaku ze severnich cech. Zrejme nejaky pocit menecenosti a koncentruje se to hlavne kolem kolotocarskeho predsedy.
Navic ti zjevne mekne mozek - doporucuji ty tve mokre hadry a neskrabat.
Az se zmuzes na neco konstruktivniho, tak se ozvi.
Dobrá rada pro tebe - koukej, zatím jen koukej 8-s >😁
K tematu jsi nenapsal nic, ale "natrel" jsi to 16letymu klukovi. Vskutku dokonala znamka vyspelosti. A nekdo takovej tu ma odvahu rozdavat rady. ;-\ :no:
2. mas pravdu ani v BMW ani v SUperbu II Combi jsem nesedel je mi totiz 16
3. ja nerekl ze ja bych bral SUperb rptoze to je lepsi volba ale ja napsal ze casopis AutoBuild napsal ze Skoda Superb je nejlepsim combikem a ze by ho porazilo E T-model jen je moc drahe ale to ja nerikam ja jen rikam co psali v nejakem casopisu to neni muj nazor. ano mas pravdu rkel jsem ze Superb by nebyla spata volba ale nerekl jsem ze je lepis nez E-Class ani 5er, to jsem vlastne citoval nejaky casopis to neni muj nazor. Muj nazor je ten ze ja bych bral 5er 35d coz sem psal i vyse takze s ebez GTI vycpat 😉
Ty zatím nemůžeš brát nic, neb bys nevěděl co s tím. Sestup na zem, odpoutej se od kolektivu obdobných e😜ertů, čti zde hlavně testy, čti časopisy a sbírej zkušenosti. Jiná cesta není.