Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Prodejnu Ferrari do Prahy přijede otevřít jezdec F1 Felipe Massa

28 komentářů

Pragovka
Doufám, že to nakonec nezabalí na Ruzyni. Kousek od autosalonu bydlím a mám tu ferárka jako na dalni.
Pekelná Micinka
No kdyby je uživil jen tvůj výhled... >😁
Navtech
Fiaty to kdysi neuživilo. 😉 Taky jde o to, jestli na ně kouká ze shora z paneláku, nebo ze spoda z kriminálu.
Pragovka
Z domečku !-)
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Subaru.in
Makas na sebe ci na nekoho?

V tom bude mozna ten rozdil! ;-\
webpaja
Všichni děláme na někoho. A i zaměstnanec může mít své F.
Klaudius
ako prívesok na retiazke
Subaru.in
Ale ne on ma namysli asi sveho strejce co je pan generalni reditel, ktery sedi pote v radach dalsich ne mene vyznamnych firem, ...atd.

Ale jo, souhlas 6-7 milionu ci kolik stoji Ferrari neni zase tak moc pokud jako bezny reditel mas kolem dejme tomu zaklad 3 mega rocne + bonusy, ...atd. Nekdo muze mit 25 milionovej barak a jezdit obycejnym sluzebakem a jiny zase ty prachy vrazi do aut, hodinek, milenek, dovolenych po svete co Ja vim...

Ja taky bohuzel zustanu u sveho Maybachu a Gulwing v meritku 1:24

Radeji at ty prachy kluci utrati za kocary alespon na silnicich nebude tak smutno.

😉
jossalito
Kdybys zatoužil po Ferrari, tak si klidně můžeš koupit ojeté. Jsou jich mraky a za poměrně slušné peníze, které dá dohromady kde kdo. 😉
Navtech
Stejně je to jen přetuněná panda. 😉
oIoo
:yes: za poslední odstavec
webpaja
O strejcovi vážně řeč nebyla. Ono i těch podnikatelů, co si F dopřejí není zase tolik. Každopádně souhrnem 5000 na celém světě ročně 😉
Pekelná Micinka
Těch co si mohou a nepořídí, bude ale řádově víc.
webpaja
A já jsem snad psal, že to je lidovka???
Pekelná Micinka
??
Navtech
Tak z toho musí mít Holubovský tam "nahoře" radost! Bravo! No a co si Kellner může přát ve svých chlívečkách za lepší nájemce s hračkama, než právě tyhle. 😉
oIoo
znáš to - otevře Massa, zavře Paroubek (už brzo, a né jen showroom) :-! 8-s
Pekelná Micinka
No jen aby to tady celý nezavřela EU. Jsme na nejlepší cestě...
oIoo
to byly jenom takový módní výstřelky co se těžko vysvětlujou relativně vůči bordelu z jedný islandský sopky.
Aktuální problém je, že zatímco nyní stojí Ferrari plácnu 250tis. Euro, za chvíli by ta cenovka mohla být třeba na Fiatu 500. Ať žije Scuderia Greece.
Pekelná Micinka
Jsem euroskeptik, mě to nevysvětlíš.. 😉
vrkuboy
Neví někdo jestli budou rozdávat plakáty? >😁
honzanun
Taky by mě to zajímalo, stavil bych se tam pro propisku a igelitku... >😁
manetino
ty se dají sehnat na netu za 10 éček.
[odkaz]
Navtech
Přijeď s tím svým do bauhausu, já to z toho udělám daytonu 😉
mrvolvo
Přispějte prosím do diskuze v Diskusním fóru - Škoda - Škoda Fabia - Alu kola 15" 16" 17" Fabia II. Potřebuji Vaše názory a připomínky. Děkuji!!!
Navtech
Jednak musíš dát odkaz a řekni Klaudiusovi, ten ti tam udělá čulibrka! 😉
Jsem velká fanynka Ferrari. Dostala jsem aspoň moc pěknou propisku [odkaz] - když se nemůžu svézt v F1.