Novinky
LEGOPARK
0
Ta verzia s celociernymi naraznikmi sa u nas nepredava. To bude asi nieco ako Fabia Junior.
F127
0
To je ten základ za 259 900.
LEGOPARK
0
No na Slovensku je aj uplny zaklad s lakovanymi naraznikmi.
3_diamanty
0
presne tak, viac info na www.dacia.sk
F127
0
Verze Access a Ambiance má plecháče a černé nárazníky i na Slovensku.
Ricardo
0
No podle těch stránek www.dacia.sk ano
F127
0
Na www.dacia.sk pdf brožurka str. 10 a pdf ceník str. 2. A nebo jsem něco přehlédl 😄 .
Ricardo
0
Já koukal do ceníku a tam je to taky tak. A akce "lak na nárazníky zdarma" taky na www.dacia.sk nikde není...
Ricardo
0
Navtech tady strašil s tím, jak to bude vypadat nevzhledně. Já bych řekl, že výsledek je slušný.
Tyrrell
0
A co scout či další auta od wv např. transporter atd. :-!
Ten duster vobec nevypada zle, ale keby som si mal kupit tak jednie vo full vybave .
nejnabušenější verze má kromě komfortní výbavy v podobě otáčkoměru a předpínačů bezpečnostních pásů, které jsou dostupné dokonce již v základních verzích, také celokoženkové sedačky, mmmmmm jaký luxus 😄
Duster nie je auto pre pipky co robia v solarkach a ocko im kupi X6tku na vozenie po meste 😉
Duster je auto pre chlapa a to je ten rozdiel, X6tka je tak pre Gayov a lesby
Duster je auto pre chlapa a to je ten rozdiel, X6tka je tak pre Gayov a lesby
X6 je auto pro lidi, kteří chtějí, aby okolí vidělo že na to mají, typická "pozérská" kára, něco jako Cadillac Escalade s 22" chromovýma kolama, ve kterém jezdí těžcí negři ověšení 10kg zlatých řetězů kolem krku.
Ale Duster nemůže být auto pro pořádný chlapy, páč kdyby nějakej udělanej chlap vzal za kliku od dveří, tak mu zůstane v ruce.
Ale Duster nemůže být auto pro pořádný chlapy, páč kdyby nějakej udělanej chlap vzal za kliku od dveří, tak mu zůstane v ruce.
Jak dlouho a kolikrat.....tu jeste uvidime galerie fotografii vozu, na kterem neni nic ke koukani?
A taaak, pan ma vyberany vkus, ze? Radsej by sa pozeral od rana do vecera na Roomster alebo aspon Fabiu...
To taky nejsou žádní krasavci, ale alespoň nevypadají jak hračka pro děti.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.