Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
No zeby sa na jesen predctavil novy opel omega?? Nebolo by zle ;-)
gld
0
zle by nebolo, auti je to pekné
Tano
0
Rozměry jsem nezkoumal, ale tohle se v Evropě prodává jako Opel Insignia, né?
0
ne
0
To skor Opel insignia sa v USA predava Buick Regal. :-). Nj GM je vsade >:D
acALIEN
0
Nn Insignia odBuicku se jmenuje Regal.
Balkan
0
toto je o kategoriu vacsie, neviem presne,ale Insignia(Regal) ma dlzku 4,78m a LaCrosse okolo 5,05, to je asi velkost Chrysleru 300C alebo Cadillacu STS...a myslim si ze je to o dost lepsie nez 300C alebo Peugeot 607..staci miu dieslak..a rozhodne by aj mna to potesilo :-)
twistedTSD
0
:yes:
Pekelná Micinka
Připojuji se ke korejským pánům a dávám :yes: Tohle se vážně povedlo, snad jen škoda, že pokud vůbec, tak na našem trhu by se to zřejmě objevilo se značkou Daewoo nikoliv Buick.
No jelikož již před delším časem se Daewoo na některých trzích včetně našeho přejmenovalo na Chevrolet tak se to u nás jako Daewoo objeví velmi těžko.
Keby to malo prist do EU tak to vidim jedine na nazov opel omega
Proč ne, ale asi by pozměnili masku a to by se mi nelíbilo.
twistedTSD
uz se to prodava snad vsude, dovezte ho i k nam! :-)
suhlasim, ci uz ako Chevrolet alebo Opel..ale ppci..snad nejaky vykonnejsi diesel a ides!!!
skodov-kar
ze do teraz boli vsetky modeli z Kórei vlastne Daewoo so znackou chevrolet na maske a volante. Ale samozrejme sa to lepsie predava,ved je to Chevy nie??A nie korejec daewoo...
a to ti doslo kdy? >:-[]
neje o to kedy sledoval som modely daewoo tak viem...Ale ludia to stale nevedia a je mi smiesne,ze si kupuju Chevrolet miesto lacnejsej Kie,Hyundai a myslia si ,ze maju Ameriku... :-! a pritom to je uz v podstate zastaraly model.stary spark,Aveo,Lacetti,.Modely nie moc stare este vyvinute daewoo su Captiva a Epica...
Sdílení komentáře