Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
GTI
Tohle je ta pravá trojitě destilovaná. Absolutní elegance, absolutní styl. V té světlemodré ovšem nebrat. Naštěstí je na výběr moře jiných barev. Největší problém bude, přesvědčit silniční kontrolu, žes to nikde neukrad´... 😉
Nemá to chybu, dokonale to odráží svůj status. Tak nezapomeň, dýško v myčce zásadně v surovejch diamantech :yes:
Nemá to chybu, dokonale to odráží svůj status. Tak nezapomeň, dýško v myčce zásadně v surovejch diamantech :yes:
dýško v myčce? To jako že by sis k tomuhle krasavci nepořídil zaměstnance (alespoň na půl úvazek) který to bude mýt ručně hedvábnými hadrami, leštit a vysávat každý den? 😉
Ježišmarjá, zahradník, kartáčovač koní, kuchařka, němej sluha a do toho ještě umejvač aut? Tak to radši zůstanu u starýho dobrýho moskviče >😁
P.S. Tohle by se do myčky stejně asi nevešlo... 😄
P.S. Tohle by se do myčky stejně asi nevešlo... 😄
Bentley patří pod BAWO? Zaujala mě ta osmistupňová převodovka, Bawo to tuším nově nabízí do 7-er a nové 5-er jestli se nepletu. Jestli ano, prosím opravte mě dík
Jinak je to více než důstojný nástupce a osobně se mi moc líbí. Velmi povedené. :yes: