Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Toyota Avensis Business Navi: 1,8 Valvematic i 2,0 D-4D s bohatou výbavou za 639.900,- Kč

6 komentářů

Subaru.in
Vim, ze by ti zase neco vycitali a sami se nepodivaji do vlastni garaze.

Jiste a pomaloucku pracuj na sobe, a nedelej si z nicim vrasky, a ono to vse o cem snis prijde samo, krucek po krucku s dalsim narozenim z osklive larvy bude krasny motyl...

Oni se smat dlouho nebudou... nas jen tak neco neporazi.
N6600
ze mi design-om pripomina Lexus HS250 (predna maska) a interier IS 250 (riadiaca paka, volant). Nie je to na skodu veci, ale Avensis straca svoje caro 😒 Zaroven mi u toho dvojlitra chyba moznost automatu...

V kazdom pripade je to ale nadherne auticko a velmi podarena symbioza. O kvalitu sa tiez nebojim. Davam mu rozhodne jednicku.
_Teddy_
Nuz, Avensis nemoze stratit nieco, co nikdy nemal. A podla mna toto auto nikdy nemalo ziadne "caro". Je to kus dobreho vozu, s vybornymi motormi, skvelou reputaciou spolahlivosti, dobrou vybavou (typicky japonsky neflexibilnou).

Najazdil som na sluzobnom Avensise dakych 30 tisic. Ale caro? To som v tom aute zatial nikdy nenasiel...
dnpa
Ja nevim, ten soucasny Avensis se mi az tolik nelibi. Ale ten minuly pro mne tedy kouzlo mel.
Ze je to dobre auto, to samozrejme plati. 😄
mozgog
pro mě taky
N6600
Ono to dost zalezi od toho, ci to auto dostanes povinne a jazdis na nom, ci chces, alebo nie, ALEBO ci si ho kupis sam, pretoze sa Ti paci. Pretoze ak by som to vzal takto cierno-bielo, tak zase ja mozem povedat, ze Skodovky pre mna nemaju ziadne caro... Ale to by sa so mnou zase hadal nejaky Skodovkar 😄