Ekonomika
Tohle auto se mi líbilo a líbí pořád.
Dobrá nabídka. já jen nemohl rozdýchat ten interiér, který (na fotkách) ve vyšších verzích nevypadá vůbec zle,a le v tom co tady teď "reklamují" to je hrozné.
Jinak exteriér fajn... :yes:
Dobrá nabídka. já jen nemohl rozdýchat ten interiér, který (na fotkách) ve vyšších verzích nevypadá vůbec zle,a le v tom co tady teď "reklamují" to je hrozné.
Jinak exteriér fajn... :yes:
hnusný interiér, slabý motor. Kedysi som ho chcel, otestoval som aj 1,5 aj 1.8 - rozdiel medzi týmito motormi bol veľmi malý. Interiér vyzerá dosť otrasne. 1.8 má veľkú spotrebu ak sa vytáča a je dosť hlučná. Skúšal som vtedy aj Reanult Megane so 110 koňovým motorom a pocitovo ťahal o dosť lepšie ako Lancer 1.8.
Exteriér je ale parádny.
Exteriér je ale parádny.
Skoda absence 4x4 u zakladnich modelu (ne Evo). Mohla byto byt alternativa k Suzuki, Subaru nebo nizsi stredni od VW.
se sportovním flairem bez podélného nastavení volantu!!! Nebo jinak, auto za čtyřista bez podélného nastavení volantu!!! :-! :no:
je to ich filozofia...ale co uz. Mal som moznost v nom trochu pojazdit a nemal som problem najst polohu za volantom.
Inac na tento voz plati, ze ak ho milujes, nie je co riesit
Inac na tento voz plati, ze ak ho milujes, nie je co riesit
Hmm, filozofie možná tak ve stylu "většina lidí si najde polohu i tak, ostatní mají smůlu". Ale nakonec proč ne...
"Ak ho milujes..." neznám větší klišé, chápu, že vás matou ta společná písmenka "Lancer" jenže tam chybí to "EVO". Nahlížet na obyčejné, ve většině parametrů za konkurencí zaostávající, auto nižší střední prismatem EVa je o ničem, tohle auto prostě ani za čtyřista nenabídne podélně stavitelný volant, což je ostuda, ostuda umocněná právě tím, že v rámci daného modelu dělá značka i jednu ze sportovních ikon.
Súhlas. Obyc Lancer neponúka nic, za co by ho stálo uprednostnit pred Golfom, Focusom, Octaviou atd.
Inak byt hnidopichom, poviem, ze nazeranie na Lancer cez prizmu Eva je obdobné, ako vychvalovanie VW (napr. Passat) za to, ze ponúka 4x4, DSG, R36 atd., hoci si kupujem trebárs 1,9 TDI Trendline. 😉
Inak byt hnidopichom, poviem, ze nazeranie na Lancer cez prizmu Eva je obdobné, ako vychvalovanie VW (napr. Passat) za to, ze ponúka 4x4, DSG, R36 atd., hoci si kupujem trebárs 1,9 TDI Trendline. 😉
nezastavam sa tohoto vozidla a tiez je pre mna nepochopitelne preco vozidlo, ktore uz v najnizsiom stupni nie je holatko ma kadeco, len nie nastavitelny volant pozdlazne 😉 Tie pismenka nemam problem rozlustit....to co som hore pisal je suche konstatovanie
I ta cena je celkem přijatelná, když tak koukám na ty fotky... najednou mě nenapadá žádné auto, které by se mi v dané třídě líbilo víc.
Kdyby ten Lancer nevypadal, jako obstarozni Galant, tak by to bylo i pekny.
nemýlím li se mitsubishi patří do stejného koncernu jako ford.
to je hned vidět kvalita kam se hrabou plechový krabice který produkuje koncern VW ford rulez :yes:
to je hned vidět kvalita kam se hrabou plechový krabice který produkuje koncern VW ford rulez :yes:
není lepších aut v oblasti mainstreamu než ta s modrým oválem ve znaku
co není ford není auto 😄
co není ford není auto 😄
jsem ho prolejzal, jen výstavku v nákupnim centru,cena je parádní, nic mu nedělejte, je to mazel 😄
Jinak bych řekl super nabídka za velmi vybavený, rychlý a stylový automobil. Chybí mi ještě navigace, jinak super.