Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AMI 2010: Autosalon v Lipsku (fotogalerie)

24 komentářů

boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kuko
ještě zbývá Apoštol a velké dodávky 😉
Deadlift
Trendu zatim odolava jen Porsche, Skoda uz totalne podlehla, nova mongoloidni Fablie vRS je toho dukazem. >😁
jossalito
Bojíš se Fabie RS? 😉
Souhlas je to k blití.... :no: :no: :no:
Deadlift
Zvracejíce, VW a co je více! >😁
Deadlift
>😁 To vis, asi inspirace zdejsimi TOP zakazniky koncernu. >😁
Amarok nebo polo, vsechno vypada stejne, je to k placi... Ale kdyz se na vic nezmuzou....
honzanun
Nechápu tyhle reakce. Proč mají češi neustálou tendenci něco pomlouvat? Nutí vás snad někdo, aby jste si něco od VW koupili? Vždyť můžete jít a vybírat z desítek značek, tak proč vám vadí zrovna koncern. Je přeci věcí každýho, co si koupí. Kdyby se všem lidem líbilo to stejný, tak se vyrábí jeden druh auta a nikdo se nemusí zaobírat nějakým výběrem atp...

Diskuze má být, dle mne, věcná a ne na někoho nebo něco útočit... Zamyslete se nad sebou!!!
Klaudius
Ty si múdry jak Šalamúnova oná... :-! Načo reaguješ, keď nechápeš...
honzanun
Koukám, že jsem ve svým předchozím příspěvku zapomněl zmínit i Slováky.... ;-\
jossalito
>😁
jossalito
Takový "příspěvky" odradí snad každého diskutéra. Nijak bych to neobhajoval. :-! :no:
Prostě nechápu, proč jsem tyhle lidi vůbec choděj, koukaj na ty fotky a něco komentujou, když si myslej, že je to takovej odpad. Za druhý, zájímalo by mě, kdo zvás, kteří se tady tak jadrně vyjadřujete o všech těch autech jste si ty auta doopravdy prohlídli. Vzhledem k tomu, že na Lipském autosalonu už jsem byl popátý a vždycky tam strávím celý den, tak o tom, jak ty auta vypadají a jaká jsou, vím asi o trošku víc, než ti, kteří se kouknou na fotku a přepínají na další, než se jim vůbec celá načte. Neříkám, že se mi každé auto líbí, ale nemusím se s tím hned všude chlubit.
Takže prosím všechny tyhle lidi, ať si tyhle jejich kecy píšou na svý blogy a diskuse ať nechaj napokoji!!!
Pekelná Micinka
:yes:
"tak se vyrábí jeden druh auta"

>😁 >😁
To sedlo😊 ! VW už to předvádí.. proto se tady rozčilujem... >😁 >😁 :-!

Zlý jazyk by řekl, že je to to samé jako klonovat Paroubkovou... Já ale tyto urážky nemám rád, takže jako bych nic neřekl. O😄
Pekelná Micinka
Včetně tvojí tváře...
Navtech
Nestraš! To by na něj nikdo nedal sedlo...
Pekelná Micinka
>😁
Dinar
>😒] :yes:
Zda se mi to, nebo jsou tam vsechny auta ECO, blue, electric, hybrid atd..? 😲
Wartburg 353W
Vzhledem k tomu, ze ropne zasoby staci, s trochou nadsazky, na 5x plnou pro vsechna cinska a indicka auta, je tenhle trend nejmene o 10 let opozdeny.
No prave, ale ja stejne sazim na vodik😁
kuko
Tak hošani, zítra vyrážím skouknout mongoloidního Tourana >😒], nabroušeného Fokouše a i ten zbytek na vlastní oči. Na autosalonu jsem nebyl ani nepamatuju, snad nebudu moc slintat (ani po autech).

Komu mám přivézt jaký plakát? 😉

EDIT: Tak právě čtu, že spousta značek tam vůbec nevystavuje - Fiat, Saab, Volvo, Lancia, Alfa, Nissan... škoda (loni prý vůbec nevystavovalo BMW, a to mi příjde v Reichu už docela hard-core) ;-\