Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Mercedes-Benz SLS AMG a 300SL: Křídla se sešla na Chodově

26 komentářů

Motuzek
Dvaja krásavci :yes: :yes: :yes:
Loptos
:yes:
Tak nádherný produkt alebo minimálne automobil nikto nikdy predtým nevytvoril a už nikto nikdy nevytvorí. Čudujem sa, že Friedrich Geiger nie je tak slávnym dizajnérom ako mnohí. iní. A tam ten plejstejšnový odvar, ten sa môže približovať k modelu 300SL najbližšie až za horizontom.
Klaudius
Trochu silné slová, krásnych áut je plno. A nie iba v Nemecku, aj v srdci Európy... 😉
DBS
Taky bych to neviděl tak žhavě...oba to sou krasavci...
Vysoce si cením designu vozu McLaren MP4-12C...
T613
silná slova na to, že zde existoval Bugatti Royale "Coupe Napoleon" nebo Bugatti Royale roadster ..
Klaudius
alebo len prostý Jaguar E, alebo Citroen DS...
honzanun
Na Chodově jsem párkrát byl, bohužel prodejci tam jsou ubožáci. Mají zřejmě pocit, že "když tady přeci dělááám, tak mi to jako patří, nééé...". Člověka si ani nevšimnou, neodpoví ani na pozdrav. Dopručuji jim navštívit jakýkoliv autosalon na západ od nás a něčemu se přiučit... :no😒br />
Jinak auto je samozřejmě dokonalý, jak to nový, tak to "starý". Okukoval jsem jej dnes na autosalonu v Lipsku :yes:
Klaudius
Vidíš, zase v Bratislave - Lamači ma predavač "odchytil" takmer hneď pri vchode a napriek upozorneniu, že na Mercedes nemám, a idem si autá iba obzrieť, mi venoval nasledujúcu viac ako pol hodinu, vyplnenú okrem prehliadky áut aj príjemným rozhovorom a množstvom informácií. Ukázal mi všetko čo ma zaujímalo, neváhal sklápať zadné sedalá ani otvoriť kapotu motora. Na otázku, prečo mi venuje toľko času keď vie, že nechcem kúpiť mi s úsmevom odpovedal, že možno kúpim o 10 rokov a ak nie, tak ich možno niekomu doporučím. A že teda hej, lebo tomu hovorím prístup k zákazníkovi ako má byť. Naopak v tej istej lokalite u Valuška vo Fiate bola jediná reakcia predavačov na môj príchod vo vete "zamkni to Bravo, stále do neho niekto lezie" - nevšimol som si lístok na čelnom skle "predané". Toho zákazníka ľutujem dodnes.
figurka
Bohužel, je to "jen" o lidech. Někdy mě zaráží, že se automobilky jako takové nesnaží držet si úroveň a dohlížet na kvalitu zastoupení. Přeci jen jde o jejich jméno.
Přesně tak.Blb€c zůstane blbc€m ať je odkudkoliv,má jakoukoliv profesi nebo vzdělání.K prodejci: možná MB v česku prodává na poměry chudé zemičky mnohem víc,než by bývali tušili,potom asi neřeší tyhle "drobnosti".Což je důvod,že se toto logo domů nikdy nekoupí,byť by se mi auto líbilo,sice jen C-klasse,ale i to je krásné...Absolvovat aroganci nehodlám,navíc mi to stále víc(jak stárnu) připadá jako vyhozené peníze a dám je na jiné účely.
BTW:jasně že obě ata jsou technické a designové skvosty,naprostá fantazie. :yes:
Subaru.in
Jako mlady ucho mam taky velmi dobre zkusenosti taky v MB na Liberecku kdy mne nechal prodejce si sednout do MB - SL a ochotne mi odpovidal na 101 otazek a to jsem byl ve veku 17 let. Zato v BMW mne "doslova" vyhazoval prodejce hned u dveri.... ale ani se mu nedivim, jelikoz jsem jim bral hodne casopisu 😉)))))... a ty taky nejsou zadarmo... sance ze by mi nekdo ukazal auto...NEHROZI!
Subaru.in
Ja mam spatne i dobre zkusenosti v MB a Audi v UK. Ale to neni o prodejne ale o mysleni denaho prodejce!

Napriklad vypadajici saleman jako "arab" v UK v Mercedes prodejne byl nesmirne namysleny a nebyl ochoten ti rict slevu ikdyz jsi byl ochoten platit hotove! Byl ochoten ti rict slevu jen v tom pripade, ze ze okamzite podepises zavaznou objednavku co za * to bylo nema slov! Zato v Lexusu byl prodejce Polak naprosto jinej a velmi prijemnej pristup a jednani.... Ale rozdily jsou velke od prodejny k prodejne takze opravdu zalezi ...

V Porsche byly ochotni velmi taky - provest - poradit - ukazat Panameru ... zevnitr a zvneci ... hrozne ochotna a mila holka na recepci :yes:
vrkuboy
viz: Renault 4CV berlinette Izoard Pichon-Parat 😉
Klaudius
Patrilo by sa dať aspoň nejaký odkaz... 😉
[odkaz]
[odkaz]
Navtech
To snad ani nebylo nutný...
Klaudius
Prečo nie? Rarita je to možno ešte väčšia ako ten Mercedes... Ale krásou naňho teda nemá, to je isté...
😉
T613
rarita je to jen kvůli tomu, že to nechtěl koupit ani jeho designer >😒]
Klaudius
Z pohľadu dizajnu je to, povedal by som, na podobnej úrovni ako toto😒br /> [odkaz]
Tak či onak, bez ohľadu na to by som sa ani za jeden z tých vozov v garáži nehanbil. 😉
T613
s dvěma litry vína v sobě, ti to i odsouhlasím >😁
Klaudius
Nebreptaj...tu už sa cení niečo aj iné ako dokonalá konštrukcia alebo krása dizajnu...
Ricardo
Jojo jsou to podobné "klenoty" designérského umění >😒]
vrkuboy
Když vemeš že je to přebouchaný R4CV který je přebouchaný VW Brouk tak se to dá považovat za designérský zázrak 😉
vrkuboy
Ten první odkaz není ten co myslím ale na tom druhém odkazu to je on :yes: Tady je hezčí snímek byt je to model 1:43 [odkaz]
Pierro
i muži mají své dny.... >😒] s křídlama anebo bez, do Meda si honem vlez. Dottore to vidí jasně, buď kovboj a tvař se šťastně. Bravo Mercedes, bravo racek... 😉