Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Chevrolet Cruze RS – Sportovní doplňky pro sedan

12 komentářů

Navtech
Tak teď je z toho raketa! Dejvo espéro musí pukat závistí 😲
Falco
[odkaz]

[odkaz] 😄 :yes:
Navtech
To jsou pouze křeče... To jeden můj známej má passata a je pořád v servise!!! 😉 >😁
Falco
To je jasné jak facka, doporučuji v nejbližší době zakoupit korejský vůz. Jiná možnost prakticky neexistuje!
Navtech
Ano, již mám právě vyhlídnuté daewoo espéro v hnědé metalíze od prvního majitele - dědečka. 😉
Falco
Dobře ty! >😒] 😉
chrudoš
Nadherna barva, no u nas je chevy porad jeste upozaden pred oplem, takze to chvili potrva, nez tu budeme mit vsechno, ale verim, ze se dockame, k preferenci opelu neni zadny duvod!
puko
tak jediny opel, ktory s tymto mozes porovnat je astra..tam moze byt preferencia, ze chces proste hatchback radsej nez sedan..a pravdepodobne lepsiu techiku a elektroniku (ale nemam to overene)
chrudoš
Takhle, je pravda, ze jediny model, ktrey se da zatim porovnavat, je Cruze, mozna tak jeste Captiva. No ale Cruze je jen prekapotovana Astra, se vsim vsudy, trosku rozdily v interieru. No a pak Cruze samozrejme pokulhava motorama, coz uz je ta ta preference opelu, bohuzel
Dinar
Pořád budeš mít rozdíl mezi lidmi, jeden si pořídí auto v hezké metalíze na velkých kolech, druhý raději auto s aktuálním motorem a převodovkou. 😉
chrudoš
Tak napsat pokulhava jeste neznamena, ze je tragicky, staci si precist test 1,8 LT, co je tu, technika je na urovni, pokulhava pouze ve srovnani se "sestrickou" Astrou. Navic Cruze ani neni mireny proti ni, srovnavam je jen kvuli pribuznosti
File12
Nj ale je to škoda. aspon ta 1,4T, nelépe pak ty motory co jsou v astře by se mi líbily.