Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 5 L: Nová pětka také s prodlouženým rozvorem, ale jen pro Číňany

21 komentářů

martinpapo
😉
webpaja
Super příspěvek :yes:
T613
>😁
jossalito
Taky se mi tam nelíbí, bohužel je to to jediný, co lze tomu autu vytknout. >😒]
T613
Tomu auto se dá vytknout ledasco, ale nevzpomenu si na nic racionálního >😒]
jossalito
>😁 :yes:
hedvin
dobrej vtip, na co potřebují ti malí číňani prodlouženou verzi? >😁
T613
Číňan má průměrnou výšku 1,7m a potrpí si na okázalost. Prodloužené verze aut nejsou neobvyklé 😉
jossalito
Metr sedmdesát? Tak to si podprůměrný Číňan. >😒]
T613
spíš nadprůměrně vyvinutý Číňan >😁
jossalito
>😒]
karlos.89
Nj, ale proč to nepošlou i do Evropy? Jako téměř dvoumetrový Evropan se cítím značně diskriminován, byť bych si BMW a kor 5ku fakt nekoupil. Ale takový čínský manažer si pohoví i v pětkovém golfu, na co mu bude metr místa před nohami???
bubucci
Teď se jich tam vleze o 2 víc >😁
Subaru.in
Predpokladam, ze podnikatelska a vladni elita v mensich provinciich by nikdy nesahla po 7 serii kvuli nadbytecnym rozmerum, a jelikoz pracovni sila je levna tak predpokladam, ze vsechny tyto kousky budou mit ridice!

Co Ja vim, Nejsem jeden z nich!
P 407
>😁
T613
a už z března jo? [odkaz] 😉
[odkaz]
Loptos
hej brezna
Dinar
Bohužel, těhchto aprílů, od různých značek, je plná Čína. 😉
acALIEN
Ne, to je realita, prodlouzena 5tka, je sedmicka pro chudsi a ucpanejsi silnice ;-\ .
peter222
Pôvodne mal tento článok asi začínať takto. V tomto případě zůstává pro BMW typické označení K (z německého Kurz – krátky),

Inak fakt neviem prečo krpci o velkosti 160 cm potrebujú také dlhé autá. 😄
Vampix(Diesel Power)
všem, co nevědí proč se to auto posílá do číny, nechť si udělají výlet do této země. Pak nám můžou poreferovat jak to malí velcí muži obhájili. Ale typuji, že čím delší auto tím víc já jsem. Proč si nedopřát luxus s prodlouženou verzi. Proč to nepříjde do evropy? možná časem taky, ale myslím si, že v Evropě bude takový zvyk, že 5ku si řídí většina majitelů samo, 7čku už ovšem tak valná většina ne 😉