Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord Mondeo: S novými motory, bohatou výbavou a dvouspojkovou převodovkou bez příplatku
18 komentářů
bubulak
Asi nikdo jinej dneska nenabízí tak vybavený auto ve střední za tyhle prachy. Zejména největší konkurent by se měl nad sebou zamyslet. Ale i další, např. Toyota, protože těch Avensisů s takovouhle asi moc neprodá.
Patrik SVK
slusny dizajn , dobre motory , skvela vybava. Ford sa snazit drzat krok s dobou (nizsie ceny , vacsi obrat , t.j. nezaniknut). Drzim palce.
Emel
710k za turbobenzín v kombíku není sice úplně málo, na druhou stranu tam člověk už najde všechno. Mondeo je kus auta, takže poměr cena / hodnota více než dobrý. Pro mě aktuálně asi nejzajímavější volba v dané kategorii...
Jsem zvědavý na cenu za 1.6 turbo.
Jsem zvědavý na cenu za 1.6 turbo.
webpaja
Nové motory jsou tu a trocha té kosmetiky by neuškodila také 😉
sir
Facelift je ohlasen na podzim na Parizsky autosalon, v interieru se toho moc nezmeni, tak jako kdyz se ukazal facelift u S-MAX/Galaxy.
Tak ze pocitame BLIS system (sledovani mrtveho uhlu) , premium sound system, diody na denni sviceni v predu, diodova svetla v zadu, nove kožene polstrovani, a trosku predelany predni a zadni naraznik. Pak nove motory jako 1,6 150 a 180 koni a 2,0 s 240 koni - jen ten nevim jestli u FL a nebo jeste pozdeji 😡
Tot bude asi vse >😁
Tak ze pocitame BLIS system (sledovani mrtveho uhlu) , premium sound system, diody na denni sviceni v predu, diodova svetla v zadu, nove kožene polstrovani, a trosku predelany predni a zadni naraznik. Pak nove motory jako 1,6 150 a 180 koni a 2,0 s 240 koni - jen ten nevim jestli u FL a nebo jeste pozdeji 😡
Tot bude asi vse >😁
Jezdím s mondeem 3,0V6(204k) v provedení Ghia a fakt nevím kam mám dál jít,když jsou jen 4válce a s maximem do 149kw.Passat je hroznej a mezí střední třídou není sedan co jezdí líp jak mondeo.
Nutnost mít čtyřkolku drtivá většina kupujících nemá, jinak by šli ke konkurenci