Novinky
0
zajímalo by mě kdo přišel na to že motor VQ označí jako Renault-Nissan? ten motor je čistokrevnej Nissan, použili ho už v Maximě A32 (VQ30DE, 142kw) z roku 95 s Renaultem nemá nic společného, snad jen to že od roku 2002 se jeho verze VQ35DE používala do Velsatise a nyní i do nové Laguny. jediný motor který si zaslouží označení Renault-Nissan je nová třílitrová nafta.
vrkuboy
0
Nevím jaký byl v Maximě, ale ve Vel Satisu měl objem 3,5 litru. Jinak mtor v Dusteru už má s tím původním jen pramálo společného a označení Renault-Nissan nese právem protože základní VQ předělal do nynější podoby Renault Sport.
0
kdybys uměl číst tak to tam píšu-VQ30=třílitr, VQ35= třiapůlka, tenhle motor se dělal v rozmezí obsahů dva litry až čtyři litry viz [odkaz] a používá se v desítkách aut, ale stále je to Nissan, i kdyby ho předělali třeba mimozemšťani tak to bude Nissan. to že si ho někde překopou jim nedává právo ho přejmenovat.
vrkuboy
0
Takže když Nissan puožije podvozkovou platformu tak už to není Nissan a naopak? Já bych řekl, že je t celkem fuk 😉
Skvělá přemotorovaná obluda, jako propagace celkem dobrý tah. Stejně jako předchozí futuristická studie Duster.
Tak jsem si u toho videa zavzpomínal na starý časy s Nissanen 300ZX biturbo a potom Fordem Capri V6, to byly zábavný auta, pěkně dveřma do zatáčky, žádný ESP a podobný hovadiny, jen řízený smyky a gumy sjetý na plátno 😄 Tohle předohrab nedokáže nikdy. No, jednou si snad zadokolku nebo možná 4kolku zase seženu 😄
Tak jsem si u toho videa zavzpomínal na starý časy s Nissanen 300ZX biturbo a potom Fordem Capri V6, to byly zábavný auta, pěkně dveřma do zatáčky, žádný ESP a podobný hovadiny, jen řízený smyky a gumy sjetý na plátno 😄 Tohle předohrab nedokáže nikdy. No, jednou si snad zadokolku nebo možná 4kolku zase seženu 😄