Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Impreza WRX dostane wide-body design z verze STI

23 komentářů

kuko
No paráda. Jak malý kousek plechu stačil a to auto najednou vypadá o 5 tříd líp >😒]
ozawasan
neblbni - tady to není o Touaregovi,orgasmy se vyčerpaly na jiných stránkách, imprezu nám nikdo nepochválí 😉
Snad budou sedan jednou vozit i k nám.....
kuko
ale určitě jí někdo příjde alespoň skritizovat 😄

nevím, jestli se jim sázka se "standardizací" na evropský formát hatch vyplatila. Zvedlo to nějak výrazně prodeje? Lidi byly zvyklý na sedan, a bylo jim šumák že tam nenaloží lednici.
Dinar
Je to nádhera... a to myslím upřímně. >😒] 😉
Navtech
>😁 >😁
supersoul
staci zajet do Polska, tam jde WRX w sedanu objednat, snad tomu tak bude i po tomhle velmi vydarenem faceliftu... no ted uz zbyva jenom setrit 😄
puko
ked zacali vyrabat imprezu len ako hatch, moc sa mi to nepacilo, chcel som klasicky sedan...po case som si ale na hatch dizajn zvykol a teraz ho povazujem za jeden z najkrajsich hatchov...teraz sa mi zase tolko nepaci ten sedan >😁
kuko
vidíš, úplne ťa zblbli! >😒]
bubucci
>😁
No STičkem bych sa nechal klidně zblbnut. Mám na to stejný názor jak puko. :yes:
kuko
doufám, že mi tady za půl roku nebudete psát že jedině sedan, hatch je fuj!!!! >😒]
cuisine
sedan se dělal i doteď pro usa...
ozawasan
sice se určitě objeví Wolfsburgovic Dominikáni(jděte do latiny 😉), aby ten design rozcupovali na kusy, ale co už že 😄. Ještě by mohli zkusit kombík, ale to už bychom chtěli asi moc - ono stylovka se 195kW v kombi by byla fajn..........
Slavek-TDM
Kombik jedine Legacy GT. Nebo SpecB... >😒]
bubucci
Vím o jednom origo STi v kombiku r.v. 02
ozawasan
sti? to bude nějaká rhd ne?
Slavek-TDM
Tak jsem to nemyslel, vim ze se delaly i Forestery STI (ale asi jen s levostrannym rizenim). Myslel jsem tim, ze v podstate v Nkovym autu nema cenu vlacet batoh na zadni naprave... Ted je zrovna jedno krasny SpecB na prodej, ale o fous mimo muj rozpocet. Musi mi stacit OB 154kW 😄
bubucci
Jo je to japonska verze, ale je to už přestavěné.
mozgog
kombík by byl super, ale ještě lepší by bylo "třídvířko"
KANKUNEN
Já chápu Imprezu jako rallyodkaz, dokud se nevrátí zpět vždy bude in můj sedan s polepy a křídlem jak lopata.
twistedTSD
..vypada docela hezky
Kvasoň
Jak se vám to daří, vytvářet jednu zrůdku za druhou?? 8-s Je to škoda... technicky se zdá, že to zvládáte vcelku dobře...
ZoomZoom
Daří se jim vcelku dobře. Jenže to ty nikdy nepochopíš.
Jo, neví-li někdo o čem je Subaru, je pro něj nemožné napsat rozumnej příspěvek do diskuze, že.
Ony vozy s pěti hvězdama, podotýkám, že Mercedes má spouze jednu, nejsou o designu, ale o autě jako celku. Ale to šedé myšky od vw nikdy nepochopí 😒
Inu, někdo má rád k snídani gumový rohlíky namazaný máslem a jinej si raději pochutná na čerstvém croissantu.
Slavek-TDM
A hlavne je tu jeden zasadni rozdil - Subaru se zameruje primarne na USA a domaci trh, VW hlavne na Evropu.