Novinky
Jediny spravny system pohonu je pohon vsech 4 kol. V pripade nekvalitni nahrazky dvoukolkou je samozrejme mnohem lepsi nahon predni napravy, nahon zadni napravy je technicky nespravny, protoze na povrchu s horsi prilnavosti se takove vozidlo stava prakticky neovladatelne. Jak rika stara moudrost - vzdyt ani kone se nezaprahaji za vuz.
bež stouto teoriou do bmw... mozno ta pochvalia, daju ti za pravdu a stanes sa najvacsim osvietencom automobiloveho priemyslu..
Ado prosimte, děláš si z nás doufám legraci. Zadní pohon neovladatelný na horším povrchu? O neovladatelnosti bych nehovořil, spiše o větší zábavnosti. Už si někdy proletěl zatáčku řízeným powerslidem? Ano, je jasné, že zadokolka vyžaduje větší řidičské zkušenosti, proto nejsou zadokolky mainstream ale záležitost pro lidi, kteří je skutečně chtějí.
alebo ako sme sa dozvedeli z clanku, pre tych co maju peniaze na znacku a o tom co sa skryva pod nou vedia velke h... ;-\ darmo, premiovi ludia..
Kazdy dite prece vi, ze ten kdo si koupi MB B segmen ci BMW 1 serie ci neco podobneho nebo novou A1 tady vubec nejde o jizdni vlastnosti v prvni rade ale jen a jen si koupit auto, ktere je s odznackem premie/luxusu (at tam je ci neni ve sve podstate)...
a tak to funguje u vseho zbozi co napodobuje nedosazitelne zbozi z cenove relace massam dostupne!
a tak to funguje u vseho zbozi co napodobuje nedosazitelne zbozi z cenove relace massam dostupne!
Fakt? Tak to se zbytečně rozšoupli s motory o výkonu nad 100koní a laděním podvozku atp.
Proč, hodně lidí co mají prachy to tam všechno chcou hlavně pro ten pocit "vědomí", jestli to poznají, nebo využijou je druhá věc. Podobné je to skoro "všude", např. takové lyže s poslední "závodní" technikou pro "důchodce" na rekreační sjezdové lyžování, tenisové rakety (ala NADAL) na pár víkendů v roce apod. 😄
Tak tady jsem vedle. Mě se jednička nikdy extra moc nelíbila, ale jezdí parádně 😄
Chtít jen slušnou značku, tak jdu radši do A3, která je povedenější a jak jezdí je každýmu s přístupem jaký jsi popsal putna 😉
Chtít jen slušnou značku, tak jdu radši do A3, která je povedenější a jak jezdí je každýmu s přístupem jaký jsi popsal putna 😉
Psal jsem to obecně, nikoli k BMW1, ta se mi taky nikdy nelíbila, nelíbí a líbit nebude... 8-s ;-\ 😉
Jasan, na druhou stranu, když občas vidíš odbornost některých prodejců aut, pak se není co divit, že laik se od nich přecpe nesmyslů. Prostě ryba smrdí od hlavy 😉
Připomíná mi to, že jsem si ještě před posledním lyžováním koupil nový lyže, pro mě možná až příliš dobrý a když jsem si je nechával seřídit u sjezdovky, tak je servisman ohodnotil slovy...co to je za debilní prkna? Šel jsem z něj málem do vývrtky 😄
Připomíná mi to, že jsem si ještě před posledním lyžováním koupil nový lyže, pro mě možná až příliš dobrý a když jsem si je nechával seřídit u sjezdovky, tak je servisman ohodnotil slovy...co to je za debilní prkna? Šel jsem z něj málem do vývrtky 😄
sis prostě koupil šmejdy 😉
Prodejce od BMW mi při předvádění X1 bez uzardění tvrdil, že 20d je dvoulitr a 23d 2,5 litr. Musel jsem mu vysvětlit, že 23d je dvakrát přeplňovanej dvoulitr.
A to v tý době měli v nabídce pro X1 celkem čtyři motory, nechápu jak se takovej člověk orientuje u jiných modelů s velkým množstvím benzinových a naftových motorizací, jejichž technické parametry a třeba způsob přeplňování se stále mění...
O lyžích nemluvě... 😄
A to v tý době měli v nabídce pro X1 celkem čtyři motory, nechápu jak se takovej člověk orientuje u jiných modelů s velkým množstvím benzinových a naftových motorizací, jejichž technické parametry a třeba způsob přeplňování se stále mění...
O lyžích nemluvě... 😄
tak to prrr...
Nemusíš být proefesionální tenista, aby si poznal, že ta raketa je fakt dobrá. V této oblasti bych si osobně nedovolil zobecňovat... To, že třeba ani já nevyužiju u té rakety, nebo lyží všechny její schopnosti je možná pravda.. každopadně se na tom jezdí a hraje líp... to je prostě objektivní pravda, stejně jako to z tebe Tombu a nebo Nadala neudělá... Bavit se však u osobních běžných aut o zábavnosti je kravina. O tom, že zadní náhon ani není v běžném provozu rychlejší se netřeba bavit. pokud nemáš systém transaxle, pak je celá výhoda zadního pohonu (i přes snahu v BMW) irelevantní... 😉
Nemusíš být proefesionální tenista, aby si poznal, že ta raketa je fakt dobrá. V této oblasti bych si osobně nedovolil zobecňovat... To, že třeba ani já nevyužiju u té rakety, nebo lyží všechny její schopnosti je možná pravda.. každopadně se na tom jezdí a hraje líp... to je prostě objektivní pravda, stejně jako to z tebe Tombu a nebo Nadala neudělá... Bavit se však u osobních běžných aut o zábavnosti je kravina. O tom, že zadní náhon ani není v běžném provozu rychlejší se netřeba bavit. pokud nemáš systém transaxle, pak je celá výhoda zadního pohonu (i přes snahu v BMW) irelevantní... 😉
prrr
Já nic nezobecňoval, byl to jen příklad, že to někdo do jisté míry "pozná/využije", nic z toho co jsem napsal nevylučuje... 😉
Já nic nezobecňoval, byl to jen příklad, že to někdo do jisté míry "pozná/využije", nic z toho co jsem napsal nevylučuje... 😉
Jakou snahu? Zadní pohon k BMW a M-B patří, jestli udělají malý auto na podvozku Mini tak se přece pro vyšší a hlavně tradiční řady nic neděje. O tom, že je něco rychlejší nebo ne není na normální silnici pro normálního řidiče zjistitelný, ale rozdíl při projíždění zatáčkou pozná každý zkušenější řidič. Ale jestli ho to baví, nebaví je už jiná věc.
Nemá smysl hodnotit, zda-li je lepší, nebo horší. Jde o to, že si právě tyto dvě automobilky nedokážu bez standartního náhonu na zadek představit...zatím.
Nemá smysl hodnotit, zda-li je lepší, nebo horší. Jde o to, že si právě tyto dvě automobilky nedokážu bez standartního náhonu na zadek představit...zatím.
nemám absolutně nic proti tomu co si napsal. Snaha tam byla napsaná proto, že skutečná výhoda, je u běžných aut typu BMW řady 5 naprosto nepatrná podle mého názoru bavím-li se o běžném provozu). Např AR 75 svého času...to bylo jiné kafé.. tam s dalo bavit o zábavnosti... Ne u tanku typu viz výše... Chce to skloubit víc věcí dohropmady, než jen náhon na zadek. Proto sme psal snaha (baterie v kufru vzadu).. prostě ono to ne vždy funguje jak má... To je celý. Prostě pětka a nebo sedmička.. (o mercedsech se ani bavit nebudu), nejsou ať chceš nebo ne ideální vozítka na drifty... to je celé...
S pětkou, nebo sedmičkou by sériově driftoval jen blázen, nebo umělec volantu. Ono ne každýho baví dojet na konec cíle s propoceným tričkem a flekovatým spodním prádlem a tvrdit jak ho to baví. To, že za běžných podmínek dokážeš, pokud chceš, projet zatáčku čistěji, plynuleji v BMW5 než v P607 je ale jasný.
White label uz ti odpovedel proc a tak je to i s telefonama/PC ...atd!
Pravda je 99% ridicu je pohodlnych ci ma plnou knihovnu vymluv treba si udelat ridicske testy v krizovych situacich s vlastnim autem!
A pote se hrozne divi, ze jim to auticko ustrelilo v zime kdyz jeli dokopce a jejich chyba to nebyla...bla bla bla
>😁 >😁
Pravda je 99% ridicu je pohodlnych ci ma plnou knihovnu vymluv treba si udelat ridicske testy v krizovych situacich s vlastnim autem!
A pote se hrozne divi, ze jim to auticko ustrelilo v zime kdyz jeli dokopce a jejich chyba to nebyla...bla bla bla
>😁 >😁
No ja vim, jak to vypada, kdyz na zledovatele dalnici v Alpach predjizdim ochromene MB a BMW 😉
Se zadokolkami s motorem vpredu jsem najezdil cca 150 tis km. Vetsinou po horach...
Fakt je, ze ctyrkolka neni tak zabavna, neda se s ni tak frajerit pred pubescentnima holkama... :-!
Se zadokolkami s motorem vpredu jsem najezdil cca 150 tis km. Vetsinou po horach...
Fakt je, ze ctyrkolka neni tak zabavna, neda se s ni tak frajerit pred pubescentnima holkama... :-!
no, na zledovateli dalnici muze zavodit jen b---c, kdyz pride na brzdeni tak je jedno na co mas nahon...
co se tyce zadokolek s motorem v predu - predpokladam v tym pripade ziga - vyborny auto, uzil sem si snim hodne srandy, ale to se neda srovnava s bmw nebo merc co se tyce jizdnich vlastnosti... 😄
a jinak ctyrkolka dokaze byt taky velice zabavna, jen to chce mit trochu vic koniku pod kapotou...
co se tyce zadokolek s motorem v predu - predpokladam v tym pripade ziga - vyborny auto, uzil sem si snim hodne srandy, ale to se neda srovnava s bmw nebo merc co se tyce jizdnich vlastnosti... 😄
a jinak ctyrkolka dokaze byt taky velice zabavna, jen to chce mit trochu vic koniku pod kapotou...
A zrodil se nový mesiáš který jediný ví co je správně a co špatně. Fakt nechápu že ty lopaty od BMW na to dávno nepřišly. >😁
Na toto máš odpoveď, priamo od BMW, tu😒br />
[odkaz] :-!
Sterilní pseudobezpečnost je krásná věc, ale já si mnohem radši připravím doma pořádný karbanátek, než si koupím lustr od Mekdonalda.
Hele, že se ti taky líp běhá po čtyřech, než jen na nohou 😄
Hele, že se ti taky líp běhá po čtyřech, než jen na nohou 😄
Nic si z toho nedělej, že neumíš řídit pořádný auto s poháněnou správnou nápravou. Každýmu jde něco, tak zkus třeba kurzi vyšívání >😒] >😒]
skus namiesto tlacenia furik tahat a daj vediet ako ti to pojde 😉
A už se zase křičí. Redakce jaksi zapomněla dodat, že průzkum proběhl i mezi respondenty, kteří v BMW 1 jeli poprvé při seznamovací jízdě. I proto je název příspěvku 80% ŘIDIČŮ a ne MAJITELŮ.
A na co budeme štěkat dál? 😉
A na co budeme štěkat dál? 😉
"Do statistiky, která přinesla toto (pro někoho možná šokující) číslo, byly započítány i odpovědi lidí, kteří se s BMW řady 1 svezli jen krátce a prvně a o autech toho moc neví."
Pro mě je na tom nejzajímavější zjištění, že zatímco 80% náhodných řidičů tu extrazábavnost a sofistikovanost "zadku" vůbec nepoznala, tak zde (na auto.cz) si bez ní minimálně 90% uživatelů skoro nedovede představit svůj motoristický život ... :😉 >😁 >😒]
:yes: >😒] Je to jasný, jsi ve společnosti firemních testerů, amatérských a profesionálních závodníků a konstruktérů vývojových středisek prestižních značek 😄
Pak si my obyčejní smrtelníci připadáme jako votroubci 😉
Pak si my obyčejní smrtelníci připadáme jako votroubci 😉
Pak se nemůžu divit, že tu mám takové problémy se svým řidičským komplexem... :😉 8-s >😁
Jakože nepíšeš o tom, jak jsi o víkendu protáhnul svýho plecháče, řítil se vlásenkama na hraně, kdy jen pískající pneumatiky naznačovaly, že přilnavost není věčná a ty to vodil hřbetem levý ruky s pravou na šaltrklacku při současně staženým vokýnku, který vpouštělo do interiéru to úúúúžasný zapráskání při podřazení s meziplynem? >😁
Jj, asi tak nějak... :😉 >😒]
Nejvíc mě vždy pobaví majitel volítanýho Golfu, nebo jiný 20 roků starý plečky o tom, jak se úžasně baví za volantem a i když má na nový auto , stejně si ho kvůli tomu nekoupí 😄 . Speciálně v Autocaru 😉
Málokdy s tebou mohu souhlasit...ale tady :yes: , sám bych to asi nenapsal líp...
Ano >😁 Pokud by se udelal pruzkum ctenaru, tak zjistis, ze 90% navstevniku ma vek mezi 17 az 24 a najeli v prumeru ubohych 15 tisic km. Moudrost prumernych prispevku tomu odpovida. :no:
a ty to Ádo vedeš 😄 možná si starší a už v další "věkové kategorii", nicméně mentalitou a příspěvky někdy připomínáš chlapce pubertálního.. 😄
Napsat to prvního dubna, tak si řejnu dobrej joke >😁 >😁 Tohle totiž nemůžete myslet vážně! Ty lidi přece nejsou blbý (takhle moc snad ne😁 ), vždyť i totální automobilovej analfabet to musí poznat prostě z tý jízdy. Při každym rozjezdu, v každý zatáčce je přece poznat, jestli je auto FWD, RWD, nebo AWD. A obzvlášť BMW si podle mě kupujou lidi, co o autech něco vědi (teda aspoň soudě podle lidí, co znám). Kdyby jste napsali 10%, tak řeknu dobře, to jsou takový ty mladá holky co dostanou auto k narozeninám, ale 80%??? To snad ne... >😒]
Ńemůžeš předpokládat svoje znalosti a zkušenosti i u ostatních jedinců svého druhu. 😉 Svět a lidé jsou složitější.
Ano, ano. Potvrzuje se to opět ,,Lidi autům nerozumí". To je základní myšlenka, kterou si připomínám,když mé první kliky vedou každý den na auto.cz, shlédnout výtvory redakce a vážených spoludiskutujících. Kdysi jsem měl asi rok co dočinění s prodejem aut. ,,Lidi" to většinou kupovali tak, jak já kupuji počítač. Necháme si poradit, když ona je to škodovka a to je dobře, a japonce ne. Ale málokdo opravdu rozlišoval mezi 1.4 16V a základní 1.2 HTP. Pro hodně ,,lidí - řidičů" je auto plechovka na 4 kolech a dokud jezdí, tak neřeší a automobilový svět kolem sebe nevnímají. Pro část se auto stává symbolem sociálního statusu, Ti vědí, že maj audinu, BMW, mrcinu a džíny Kalvin Klein a to je celkem fajn, ale o tom co maj pod kapotou nemaj zhusta ani šajn. Z toho plyne, že nový drahý vůz o člověku vypovídá pouze to, že má love a škváru, ale jinak vůbec nic o něm s jistotou nevíme. Rozhodnutí zda to bude 5 BMW nebo Maserati quatroporte mohla učinit jeho žena nebo kolegové z golfového klubu. A prémiovost člověka od stavu konta, zde jak víme, odvozují pouze jedinci slabí duchem, případně rozšířeným komplexem méněcennosti.
Ale nehadzme vsetkych do jedneho vreca. Musis uznat, ze su aj taky, co si prejazdia dost, vedia co chcu, a len tak hocico nekupia...dokonca niektory vedia mozno viac ako ten predajca. No takych je malo, ja viem, no nepozerajme na vsetkych v BMW ci Audi ako na tych, co nevedia co s peniazmi, ono tam niekto stravi 80 tis. km rocne a vie preco si to kupil (tu samozrejme nehovorim o 1er 😉 )
Globálně je to bohužel pravda, ale najdou se i světlejší vyjímky😄 Znám dost přátel, který si radši místo novýho Passata koupí Mitsu Evo a skutečně vědí, co pod kapotou maj. Ale jak řikám, jsou to jen "světlejší vyjímky" ;-\ Při škole jsem měl možnost být v autosalonech Audi, Toyota a Suzuki. A obzvlášť z lidí, chodících do showroomů Suzuki cestou z nákupu s igelitkou od Lidla a zjišťujících, jaký jsou zrovna slevy a akce se mi zvedal žaludek... :no: :-!
Škoda, že se anketa neodehrála zde na diskuzi, tady mnozí ví moc dobře, jaký pohon u BMW... nikdy v životě mít nebudou... 8-s >😁 Je lepší mít zadní pohon u BMW a nevědět o tom, než vědět to, co ty víš o svý vlastní garáži...
Nic překvapivého, nezapomínejme, že mnoho aut řídí ženy, a ty z podstaty věci nezajímá z jaký strany ji bušíš, nýbrž zda bušíš kvalitně. A buď si jistej, že kdyby si měla vybrat mezi bávem a tebou, letíš i s tím svým vohonem, vlastně pohonem jak namydlenej blesk... >😁
P.S. Já zažil chvilky na hranicích, kdy celníci hledali motor stodvacítky vpředu....
Nic překvapivého, nezapomínejme, že mnoho aut řídí ženy, a ty z podstaty věci nezajímá z jaký strany ji bušíš, nýbrž zda bušíš kvalitně. A buď si jistej, že kdyby si měla vybrat mezi bávem a tebou, letíš i s tím svým vohonem, vlastně pohonem jak namydlenej blesk... >😁
P.S. Já zažil chvilky na hranicích, kdy celníci hledali motor stodvacítky vpředu....
Já bych to až tolik nezlehčoval. Pokud se BMW prezentuje jako značka motoristických nadšenců, je takové procento na pováženou. I náhodná volba by měla výrazně větší úspěch. Kdyby se něco podobného provalilo u Alfy, jistě by ses jim s chutí zasmál...
Ukaž mi ženu, která nepozná, ze které strany bušíš, ale ocení kvalitu... to není dobrý příklad. Vezmi si spíš focení - můžeš si koupit D3s, aniž bys věděl cokoliv o jeho fungování. Můžeš s ním i na automat dělat hezké fotky, je to ale trošku škoda.
Ukaž mi ženu, která nepozná, ze které strany bušíš, ale ocení kvalitu... to není dobrý příklad. Vezmi si spíš focení - můžeš si koupit D3s, aniž bys věděl cokoliv o jeho fungování. Můžeš s ním i na automat dělat hezké fotky, je to ale trošku škoda.
Ach bože, píši v duchu článku, tedy bulvární zpráva, bulvární reakce. Že bychom tu nyní začali regulerně rozebírat erogenní zóny tvé dívky, tomu bych se možná i bránil. V tvém zájmu... 😉
Jde o to, že tyhle články potřebuje číst ta méně majetkově vybavená složka lidstva. O nic více nejde. Zeptej se doma své ženy, zda ví jaký pohon má Alfa, to by tě mohlo dostat do reálu.
Jde o to, že tyhle články potřebuje číst ta méně majetkově vybavená složka lidstva. O nic více nejde. Zeptej se doma své ženy, zda ví jaký pohon má Alfa, to by tě mohlo dostat do reálu.
Nezlob se na mě, už sem si toho všimnul víckrát..Ale přijde mi, že lidi, kteří prostě nemají na nový automobil tak sou pro tebe podřadní? Někdo holt nemůže za to, že se nenarodil v bohatý rodině a tatínek mu nezařídil život. Někdo nemůže za to, že není tak ubohej, aby lezl svýmu šéfovi dop*dele a šplhal na vyšší pozice. Někomu to prostě stačí a nemusí se nikde ponižovat.
Proč se do těch lidí pořád navážíš? Hraješ si tu na inteligenta, ale timhle mi přijdeš trochu mentálně pozadu...Měl by si se občas zamyslet 😉
Proč se do těch lidí pořád navážíš? Hraješ si tu na inteligenta, ale timhle mi přijdeš trochu mentálně pozadu...Měl by si se občas zamyslet 😉
Všímáš si špatně, Luďo, zásadně špatně. A speciálně pro tebe - neodůvodňuj si drahá auta... drahými tatínky. Ty, já, my všichni (sami) se přece staráme o sebe. No, a v té starostlivosti holt někdo pase logana a někdo bavoráka. Ale že bys měl na ty v těch bavorácích plivat, či dokonce na ty v těch loganech... to bys to hodně neurvale přehnal.
P.S. Dobrá rada - žij tak, abys mohl auto koupit právě svému tatínkovi...
P.S. Dobrá rada - žij tak, abys mohl auto koupit právě svému tatínkovi...
Všímam si dobře. Každopádně na nikoho neplivu. V tom, že se každý stará o sebe máš pravdu, jenže někdo vchází do života s přilepšením a někdo ne. Bohužel tohle vidím i ve svém okolí. Znám spoustu lidí v mladým věku, kteří dostanou od tatínka octavku v plný palbě a pak bohužel plivou po těch, kteří si na to musí našetřit sami a musí začít od začátku.
I to se sice stava ale jsou i taci, co maj bohaty rodice a ti jim nekoupej v dobre vire auto zadny. Prave proto, aby se naucil, ze se o sebe ma postarat sam. A s tim ja naprosto souhlasim. Pokud jsou to rodice dobry, pomuzou az to bude opravdu treba. A to urcite neni ta chvile kdy si 18ti letej chlapecek nebo slecinka chce zaridit svoje auto - u kteryho nema ani na provoz...
Abych se ale vratil zpet. Ten kdo ma bawo (hlavne 3er a vys), ten si na nej vetsinou vydelal sam a tatinek mu asi moc nepomahal. Kdyz budes hodne snazivej (a aspon trochu chytrej), taky si na to vydelas - i bez pomoci rodicu. Pekny bawo poridis i za pul mega a to mas cenu jak u novy octavky.
Abych se ale vratil zpet. Ten kdo ma bawo (hlavne 3er a vys), ten si na nej vetsinou vydelal sam a tatinek mu asi moc nepomahal. Kdyz budes hodne snazivej (a aspon trochu chytrej), taky si na to vydelas - i bez pomoci rodicu. Pekny bawo poridis i za pul mega a to mas cenu jak u novy octavky.
Manželka neví co je Alfa, ale jaký pohon má naše auto doma ví... ne že by to potřebovala, ale nedávno na to přišla řeč. Pokud jsi to pojal bulvární zpráva = bulvární reakce, pak tedy je vše v pořádku.
BMW je jezdecká značka a čekal bych lepší úroveň znalostí než u běžné masové spotřebky, to zaprvé. Zadruhé a hlavně, 80% je strašně moc, dej to tipnout dětem do školky a vyjde ti nejspíš něco kolem 50%.
BMW je jezdecká značka a čekal bych lepší úroveň znalostí než u běžné masové spotřebky, to zaprvé. Zadruhé a hlavně, 80% je strašně moc, dej to tipnout dětem do školky a vyjde ti nejspíš něco kolem 50%.
Jakože by u Alfy nepoznali, že jim dali místo benzinu dýzl? Neboj, to fakt nehrozí, cuore jezdí opravdoví nadšenci. >😁 😉
Jasně, z dieslu u Alfy tu totiž nedávno bylo velké pozdvižení, podle mě bezdůvodné, takže jen chci od GTI stejný metr. Optikou té diskuse nazíráno, jací nadšenci to tedy jezdí BMW, když nevědí, jaká kola mají poháněná? Kdyby to bylo 15%, neřeknu, ale 80%??? Neříkej, že tě to číslo nešokovalo.
Žádná značka nemůže za své zákazníky a ignoranství některých majitelů neříká nic o kvalitách značky ani se nedá zevšeobecňovat na další majitele BMW, to je jasné... a mělo by to platit i pro Alfu.
Žádná značka nemůže za své zákazníky a ignoranství některých majitelů neříká nic o kvalitách značky ani se nedá zevšeobecňovat na další majitele BMW, to je jasné... a mělo by to platit i pro Alfu.
Moje manželka radši leští můj vohon než svoje Bávo. Čím to?
Cituji😒br />
"...řídí ženy, a ty z podstaty věci nezajímá z jaký strany ji bušíš, nýbrž zda bušíš kvalitně..."
Tak i kdyby to bylo myšleno v hodně abstraktní rovině..., tak je mi tě pokud máš ve svém věku JEN podobnou zkušenost, úpřímně líto... 😢
Tak i kdyby to bylo myšleno v hodně abstraktní rovině..., tak je mi tě pokud máš ve svém věku JEN podobnou zkušenost, úpřímně líto... 😢
Když rozvineme tu myšlenku s bušením do mařenek, tak jsi právě degradoval ženy na to, že nepoznají jak kvalitně do nich bušíš. Jelikož ženy málo kdy posuzují auta podle kvality, anóbrž podle vzhledu. Tz. je jedno, jak kvalitně a z jaký strany bušíš, hlavně, že se umíš oholit na správných místech a na hlávku si nasadit ten nejhezčí papírovej pytlík.
Nechci rozebírat, jak se ke zmíněných číslům v průzkumu dopracovalo, ono správně naformulovat otázky a položit je správnému vzorku udělá se statistikami divy že 😉
Moje osobní pozorování mi spíš potvrzuje opak. Nejčastěji za volantem 1-er potkávám právě ty oblíbené "eurodrzky", takže muž, věk 25-40 a pochybuji, že by 80% z nich nevědělo, která náprava je ta hnaná >😒]
Spíš je to pohled "laické" (čti nejezdí/nezajímající se o BMW) veřejnosti. Třeba můj táta - 3-er se mu líbí, chtěl by sice jen X-drive (driftování už fakt nemusí >😒] ), z času na čas nad nějakým kouskem vážně uvažuje, ale o 1-er se třeba vůbec nezajímal, a když nedávno zjistil že to má taky pohon na zadek, byl překvapen. Prostě ho to ani nenapadlo, že by i v této třídě se bawo drželo tradic.
Moje osobní pozorování mi spíš potvrzuje opak. Nejčastěji za volantem 1-er potkávám právě ty oblíbené "eurodrzky", takže muž, věk 25-40 a pochybuji, že by 80% z nich nevědělo, která náprava je ta hnaná >😒]
Spíš je to pohled "laické" (čti nejezdí/nezajímající se o BMW) veřejnosti. Třeba můj táta - 3-er se mu líbí, chtěl by sice jen X-drive (driftování už fakt nemusí >😒] ), z času na čas nad nějakým kouskem vážně uvažuje, ale o 1-er se třeba vůbec nezajímal, a když nedávno zjistil že to má taky pohon na zadek, byl překvapen. Prostě ho to ani nenapadlo, že by i v této třídě se bawo drželo tradic.
Kdyz jsem znamym a kolegum sdelil ze kupuju E46 328i tak kazdy hned reagoval jake je to auto na prodlouzeni "pera", ze je to pozerkara atd... Nikdo nepochopil ze jsou lidi kteri maji zhruba vedomosti jak a co v aute funguje, vyhody, nevyhody. Proste to auto jsem si vybral kvuli toho jak pusobi jako celek a co mi vyhovuje(podle me E46 je jedno z nejlepsich co kdy opustilo fabriku) Naopak pozer narve 18" a tunu bodykitu na 316i, a kdyz se ho nekdo zepta co tam "ma" tak vyplodi ze tam ma snad nejaky benzin... Jsou proste 2 skupiny majitelu BMW... Jedni vi a maji BMW a druzi nevi ale maji taky BMW.
Myslím si, že väčšina ľudí je "používateľom", ktorý netušia o čom je ich tovar ...
Pri mobile to nevadí, nič sa nestane ...
Ale pri automobile je to už absencia zdravého rozumu ... Vodič musí poznať do čoho sadá a ak to nevie, tak do auta nepatrí ....
Učiť sa "za jazdy" je predsa len dosť riskantné ...
Pri mobile to nevadí, nič sa nestane ...
Ale pri automobile je to už absencia zdravého rozumu ... Vodič musí poznať do čoho sadá a ak to nevie, tak do auta nepatrí ....
Učiť sa "za jazdy" je predsa len dosť riskantné ...
A o tom to je... >😁 >😁 :yes: