Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Premiér Nečas jel i do Berlína autem, pozadí na to má prý vycvičené

46 komentářů

Navtech
Tomu se to kecá, když může jet beztrestně ve vláčku po okreskách klidně i 160 - 170 km/hod 😲
pelikoš
když tam nebude policie,tak můžeš i ty 😉 mě ale přijde fér,že jede autem,aby ušetřil.to je pro mě podstatné...
Navtech
Lidem se to líbí... Zatím co Nečas ušetří pár tisíc, tak nějakej jinej blbec nakoupí třeba hodinky pro celý ministerstvo. To si nevybereš.
white label
Je to naprosto logický, politicko-ekonomický krok.
Chceš škrtat a šetřit, začni u sebe. Z hlediska s.r., není sice 100 tis. moc peněz, ale tady jde spíš a hlavně o princip...
Ale jinak "pochopitelně", kdyby letěl, tak nešetří, když jede, je to jen populismus..., zavděčit všem se nelze nikdy... 😄
T613
měl jet na kole .. ušetřil by, byl by populista a ještě by byl ekolog >😁 >😒]
kuko
a ještě by podpořil domácí výrobce kol :yes: >😒]
pelikoš
bohužel ne-čína,tajvan 😢
white label
...podpořil domácí "výrobce" kol a jejich asijské dodavatele rámů
a veškeré výbavy k nim... >😁
T613
nezapomínej na Shimano >😒]
white label
Máš pravdu, na tradiční domácí českou firmu "SHIMANO", bych málem zapomněl... 😲 >😁
kuko
pánové, existují i malovýrobci 😉
white label
Jasně, že v Asii existují i malovýrobci, tam je prostě všechno... >😒]
white label
Hned jak s ním zase budu, poradím mu to... >😁
T613
ale opatrně, aby používal bi😲leje a kolo bylo z recyklovaných materiálů!
white label
Ideálně ze dřeva a mazat sádlem... >😒]
Požná bude něco takového ve Val. Muzeu... 😉
T613
chystám se tam 😉
white label
Už zase? 😄
T613
to si piš .. velký okruh mě teprve čeká 😄
IPace
nez by tam dojel tak by mu samo bezel narok na premiersky plat, takze by to kasu nakonec stalo mnohanasobne vic >😒] nebo kolik tak mesicne bere on a kolik bere jeho ridic? prce si nemyslite ze by slapal sam >😒]
Navtech
Pokud se tak budou chovat všichni, tak to populismus nebude. Že mu to vzkazuju! 😉
Ronault.
:yes: Bohužel asi tak, ale to není chyba Nečase, nýbrž systém 😒

Telička ale jezdil autem až do Bruselu
white label
To je sice pravda, ale jezdil tam především rekreačně "na chatu"... >😁
Dinar
Jasně, ale kde více než tady, jde o princip?
Navtech
Však já to schvaluju, ale podívej se na ty nesmyslný výlety poslanců, senátorů, jejich náklady... Jak takovej zaprděnej poslanec jede do Guatemaly podporovat přátelství místních obyvatel s náma?!
Dinar
První krok, Nečas sám jezdí autem, druhý krok, zatrhne Guatemaly, přičemž hoši nebudou moct ukazovat prstem ve smyslu, vždyť ty sám, předsedo... 😉
white label
Přesně tak, hezky "od vrchu"... 😄
figurka
Tady se "krásně" projevuje "klasika", kterou lze slyšet všude. Myslím tím jednoduchý model, kdy na pozitivní krok je odpovězeno: ano, je to super, ale stejně to nebude fungovat.
Na ty naše (české) "ale" už jsem docela alergický. Proč bych měl dělat něco pozitivního, když to nebudou dělat ostatní. Tímhle způsobem se k nějakým změnám budeme dopracovávat velmi těžko.
Navtech
Já už těch kroků viděl... 😉
white label
Tak buď rád, horší než ty "kroky", které si už viděl, to nebude... 😄
mozgog
do Guatemaly, Vietnamu apod. jezdí naši posranci podporovat přátelství místního lidu, protože tam jsou levné prostitutky
white label
Jak víš, že jsou tam tak levné? Nejsi nakonec náhodou taky nějaký ten "posranec"? 😲 :😉 >😁
mozgog
přestaň se už "přisírat", nikdo na tebe není zvědavej, kašpárku
white label
Ale copak, snad se tě ten tvůj "posranec" nedotkl... :😉 >😒]
kuko
Frajer bude, až veme další 2 kolegy a vyrazí za Šarkim do Paříže :-! >😒]
Navtech
A bude tam rychleji, než letadlem?
kuko
určitě 😉

a jestli pojedeš se Supem 3.6 tak i rychleji než Concordem 😄
>😁
elipsoid
Mě by spíš zajímalo, kam chodí čůrat. To se jednou takhle potkáme na Autohofu s padesátníkem v ruce? 😄
Dinar
a pak u pokladny až si půjde kupon směnit za lízátko. 😄 😉
Navtech
Asi za něj chodí ochranka
To si takhle sedíš v kabince na Autohofu a stydíš se za své tiché projevy. V kabince vedle slyšíš dveře, šustění a dosednutí. Náhle pak neznámý anální varhanista spustí Bachovy symfonie ve všech oktávách. Vylezete náhodou oba současně, a hle - on to pan Kalousek 😉
Subaru.in
Cetl jsem v minulosti: Havel tim byl znamej, ze chtel kdekoliv zastavit a jit na pivo a ochranka musela platit takovy drobny poplatky, jelikoz nemel u sebe penize a pote bylo ochrance trapny rikat pane prezidente mam u Vas 150kc za vecerejsek... ... udajne se to do mesice scitalo placnu 3000-5000Kc.

Nevim do jake miry ten clanek byl pravdivej...
GeekStar
Asi má spoustu času, když může prosedět tolik hodin v autě. A pak že je premiérování náročný řemeslo...
white label
Když už zřejmě nemáš osobní zkušenosti s letišti, tak si aspoň přečti ten článek, letem Praha-Berlín ve finále vlastně ani žádný čas neušetříš..., na rozdíl od peněz... 😉
BeranK
Mně fascinuje, jak se v tomhle státě a hlavně lidem nejen tady prostě nezavděčí nikdo. Kecy na všechno, rádobychytré poznámky a s...í do vlastního hnízda za každou cenu (viz včerejší diskuze o šestnáctistovce do superbu...) a s představou, jak je autor těch výroků "světovej". Nevím, ale bohužel tohle je východoevropská specialita, v Německu jsem se s tím rozhodně nesetkal, u Švýcarů taky ne, ale třeba Rusové jsou podobní e😜erti jako kdokoliv z jejich "původního" bloku. Všechno je špatně, všechno je podvod, u nás je všechno nejhorší....jenom autoři těch výlevů jsou dokonalí géniové. No sorry, píšu to jako reakci na tvoji reakci na toho šaška s hvězdným nickem nad tebou...
white label
Bohužel, ale je to opravdu tak...