Novinky
Tohle vypadá po několika letech na první opravdu pěknou Toyotu, :yes: i když kabině tradičně moc nedali. 😐 Tohle by mohlo nakopnout Hondu s Freedem. 😄 [odkaz] >😒]
Pardon, úplně jsem zapomněl na iQ. 😄
Jo, to je fakt krasavec. >😁 A skoro zadarmo - za cenu oktávky. >😁 Kdo má IQ, určitě si iQ nekoupí.
Nie každý potrebuje hekltolitre batožinového priestoru a krochtáčika ropáčika pod kapotou, zásadný rozdiel je kupovať to čo SKUTOČNE potrebuješ a to čo si myslíš, že možno raz budeš potrebovať prípadne využívať. Toyota IQ určite nieje rodinné auto a ani sa na neho nehraje tak neviem prečo ho porovnávaš s Oktávkou. Tak sa radšej zamysli nad svojim IQ... 😉 a možno pochpoíš IQ tých čo si IQ kúpia... >😁
No spíš ty se můžeš zamyslet na svým IQ, když tenhle předražený a naprosto zbytečný nesmysl obhajuješ. Píšou o tom, že je to čtyřmístné, ale víc jak tři lidi do toho stejně nikdy nedostaneš. A i ten třetí bude celou cestu nadávat jako špaček. A vůbec netvrdím, že každý potřebuje hektolitry v kufru. Jenom srovnávám ceny a výsledek mi přijde absurdní. Ale kdyby iQ byla za tyhle prachy nějaká imageovka od Mercedesu nebo BMW, neřeknu ani slovo.
Múdry si jak rádio. Spočítaj si, koľko a ako zbytočných áut sa predáva za "nezmyselnú" cenu - a predaje idú. Holt pre každého je zbytočné niečo iné, a každý môže mať priority inde - aj tam, kde ich napríklad ty nechápeš.
Tak sa nad tým čo píšeš zamysli... Načo Oktávku? Nech si teda všetci kúpia Logan kombi, tam narveš aj siedmych a je to ešte lacnejšie ako Oktávka. Prípadne aj Lada je láca. Alebo sa dá za tú cenu kúpiť aj Peugeot Boxer, kopa úložného priestoru... za tú cenu, jednoznačne najlepší pomer cena/užitočná hodnota. Vlastne sa divím ako to, že žijú značky ako Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, veď robia tak nepraktické autá a k tomu za takú cenu... >😒]
Taky se mi libi, oproti tem sluztickam, co vyrabej dodnes, vypada o neco drzejsi, sebevedomejsi. Tohle toyota potrebuje, tak uvidime, jak se nakonec pochlapi.
celkom dobre vyzerajuce auto, snad to nezabiju cenou
Nápad pomenovať všetky modely MPV Verso mi nepríde veľmi šťastný. Veď každá veľkostná kategória má iný charakter a oslovuje inú klientelu, disponuje inou technikou, prečo teda majú byť vopchané v jednom vreci?
Druhé pozastavenie bude pri veľkosti tohto autíčka. Mám pocit, že to bude konkurent skôr pre Jazz, ako európske minivany. Hlavne keď si pomyslím na Merivu, ktorá voči minulej generácii riadne opuchla a pribrala, a rozmermi (aj váhou) atakuje autá o triedu vyššie. Štvormetrovú hranicu prekonáva o celých 288 mm, ale C3Picasso o 78 mm a Venga o 68 mm.
Japonský spôsob - nerásť za každú cenu - sa mi naopak veľmi pozdáva.
Druhé pozastavenie bude pri veľkosti tohto autíčka. Mám pocit, že to bude konkurent skôr pre Jazz, ako európske minivany. Hlavne keď si pomyslím na Merivu, ktorá voči minulej generácii riadne opuchla a pribrala, a rozmermi (aj váhou) atakuje autá o triedu vyššie. Štvormetrovú hranicu prekonáva o celých 288 mm, ale C3Picasso o 78 mm a Venga o 68 mm.
Japonský spôsob - nerásť za každú cenu - sa mi naopak veľmi pozdáva.
Zameraním na trhu ale aj dizajnom mi to ohromne pripomína hondu jazz
čisto môj subjektívny dojem
čisto môj subjektívny dojem
Pekne auto, nie nadarmo je toyota najpredavanejsia na svete.. Exterier posobi dost dynamicky, oproti golfu plus ktory vyzera ako nafuknuty balon, pripadne hranata zafira.. Interier je taky otytacky ale zase si musim rypnut ze uz len ten samotny volant je 100x lepsi ako tie skarede pizdoviny co tam cpe VW.. Vcelku sympaticke auto a musim povedat ze sa mi naozaj paci. Uvidime ako bude ale vyzerat naozaj a aka bude cenova latka nastavena..
Len si rypaj, alfisto
Koncern ide najisto 😄
Koncern ide najisto 😄
jj to je pravda, koncern ide na isto preto napriklad novy aventis sami absolutne nelubi a fakt by som radsej zobral passata, ale v nejakej vyssej vybave lebo ten zakladny volant je fakt ze zly.. Na toho alfistu si ako prisiel?
Hodilo se mi to do rymu a nekde si psal, ze ti ucarovala 159-ka 😄 ber to jako rypani do rypani >😁
Čo si mal na obed, že tak blveš? 😲
myslel som ze si vcelku inteligentny a nezacinas diskusiu nejakymi narazkami atd.. Napisal som len moj osobny nazor, co si myslim..
Vyjadrujes sa sposobom, ktory si lepsiu reakciu nezasluzi.
nauc sa vyberat vyjadrovacie prostriedky a slova, ktore su hodne inteligentneho cloveka, a dockas sa zmysluplnejsej reakcie. 😉
nauc sa vyberat vyjadrovacie prostriedky a slova, ktore su hodne inteligentneho cloveka, a dockas sa zmysluplnejsej reakcie. 😉
tak ty si riadny pako... nic ine ma uz nenapado.. Pekne zapadas do tohto fora.. aj s dalsimi individuami...
Isteže, nie každý oplýva inteligenciou a intelektom, aké tu predvádzaš ty. Klobúk dole, na teba určite nemám. 😉
jj to nemas, ja som ta nezacal urazat... Ale neboj, da sa to doucit..
Ja som začal? Nauč sa čítať a chápať písaný text, vyhneš sa vážnym omylom, chlapče.
ty vole, nevolil si ty fica? Ci slotu? Ci to si prirodzene taky j3bnuty? Ako som zacal? Sa pozri na text kde som ta urazil a kde si ty mna.. Precitaj si to este raz a skus pouzit to nieco v hlave.. Nemam slov normalne.. Ti uz uplne * ci su tvoji rodicia surodenci? Kde som ta zacal urazat? Cim som ta tak vyprovokoval? Sa unormalni a nebud * prosim ta...
Vyjadruješ sa nádherne...až sa začínam hanbiť, že som Slovák... :-!
Bež sa doučiť do školy aspoň základy slušnosti. Podľa všetkého tam ešte patríš. Koľko máš rokov? 10?
Bež sa doučiť do školy aspoň základy slušnosti. Podľa všetkého tam ešte patríš. Koľko máš rokov? 10?
nechce sa ti odpovedat na otazky co som ti polozil? Ja sa uz davno hanbim za to ze som slovak ked tak citam toto forum...
a to slusne spravanie by si sa mal doucit ty, kedze tu len vyryvas do mna... Tak sa ukludni a chod sa nakrmit, to ti pomoze..
Komu nie je zhora dané...
.. tomu sa hovori pan sveta a prilahlych galaxii a tvorca svetonazorov Klaudius, ktory ma vzdy pravdu ze?
Přijde to jenom mě jako trošku upravená verze japonské Toyoty Ractis?
Pánové žurnalisti, proč dáváte k článku fotku interiéru Ayga, když o něm vůbec nic nepíšete?
Takže súhlas s vami, páni. Akurát si myslím, že ani čierny plast by to z biedy nevytrhol, k hravému dizajnu palubky by sa snáď ani príliš nehodil, skôr k dospelejším nemeckým interiérom. Je až s podivom, ako hromadne sa praktizujú odtiene šedej a čiernej, snáď s výnimkou drahších prevedení s kožou a drevom (česť výnimkám) - akoby iné farby ani neexistovali.
Interiér na prvej fotke patrí modernizovanému Aygu 😉