Ekonomika
Situace A6 je pochopitelná, je na konci kariéry a čeká se na nový model. Je ale zvláštní velký rozdíl mezi novou 5 a "novym" Ečkem....jakpak to asi vypadá v Německu?
Všichni jenom BMW, Audi a MB ;-\ Když se podívám na prodeje Jaguaru XF - podle mě jasný jedničky ve svý třídě - tak je mi z toho smutno. Takhle krásný auto by si zasloužilo prodeje mnohem, mnohem větší... Jinak koukám, že tam chybí Saab 9-5. Nevíte, jestli se už nová 9-5 v ČR už ofiko prodává? Já měl za to, že už od léta jo.
9-5 se dá objednávat už tuším od jara, a touhle dobou by se měli už první kousky pomalu dostávat k majitelům. Už jsou v ČR předváděčky, dokonce se nabízejí už i skladovky (samozřejmě sloužící zároveň jako předváděčky). Možná už příští měsíc se začně v tabulkách objevovat 😉
Ano, ano. Individualismus se v Čechách prosazuje ztěžka a stádní masovost se projevuje. Hlavně moc nevystrkovat a hlavu a nelišit se od kolektivu. Již v mateřské školce smečka divokých a přirozených zvířátek (dětí)odstrkuje jedince zaostalé nebo výjimečné. Zbytek se přizpůsobí. Hlavně se moc nelišit. Podvědomě myslíme na to, že když už to mají dva lidi v ulici, tak to nebude tak bít do očí. 5kový bavorák. Má to kdejaký jouda dotažený z reichu za pár švestek (3-6 leté kousky). O kvalitě nediskutuji, ale škoda že víc nepěstujeme originalitu. Vypadá to smutně a jednotvárně na našich silnicích.
>😁 >😁 Je vidět, že máš naprosto perfektní přehled o duševních pochodech lidí kupujících si auta s cenou kolem jeden a půl mega. Jen dál pěstuj svou názorovou originalitu ve zdejším exkluzivním stádu rozumbradů. 😉
Výsledky BMW mě nepřekvapují, tvrdím od představení F10/F11, že to je nejlepší auto na trhu. Zajímá mě niná věc. Jak si asi povede nový 9-5 od SAABu. To kára mě totiž tak uchvátila, jako dlouho žádná kára ne (když nepočítám BMW...). Nové 9-5 má určitě minimálně na skalp Volv XC70/S80/V70. Moooc to SAABu přeju! 😉 A taky už se moc těším na test.
fandím jim,ale...[odkaz]
Jel jsem 2,8T se všemi fičůrkami a docela si myslím, že tohle auto může "skalpovat" tak akorát přerostlé zástupce středního mainstreamu viz. mondeo nebo superb. A to bych ještě superbu 3,6 dal před tímhle autem přednost. Nutno dodat, že jsem ale nikdy nebyl nějaký saab fan. 😉
Hm, on je 9-5 celkem špekoun, ta váha tam je velká. Je spíš zaměřen na komfort. Líbí se mi hlavně designově, to prostě nemá chybu.
Zvenku má určitě něco do sebe, je to hezky propojená moderna s klasickými prvky saabu, vypadá neotřele a je svůj, to se určitě cení. Uvnitř jsem zatím žádnému saabu, vč. této 9-5, na chuť nepřišel, to je jistě věc osobního vkusu, protože kvalitně provedené to je.
XF si to nejspis pokazilo tema kozenejma sedackama... klouzeto na nich jak na igelitu + slabe bocni vedeni, to alespon byla moje zkusenost z autosalonu v prvnim roce tohoto modelu. Jinak ja bych se tezko k takovemu auto dostal.
:yes:
Základní sedadla jsou krátká, mělká, bez bočního vedení.
Jsem o třídu níž 😉
Tak daj aspoň statické dojmy.
Za 3 týdny mám A7, tak tu sem hodím 😄
Vás olympionikov si predajca/importér hýčka viac, ako mňa, ja tak dostanem časopis a hotovo, ale nejaké premiéry a pod., nič. 8-s
Nejsem pevně rozhodnutý jestli u nich zůstanu, srdcem to pořád táhne zpátky do vrtule a místní dealer nemá podle mého názoru slušný servis, ale obchodníci jsou šikovní, nevtíraví...
Teď jsem propásl DEMO X6hybrid, 7er hybrid, ale na další sejšn se snad už dostanu 😉
A souhlas, nová A6 půjde okamžitě do topu.
Dokonce jsem měl nedávno jednání s jedním podobným "chudákem", který přijel, ó hrůzo, novým touaregem (před tím měl 730d). Kdybych mu řekl, že takový mariánek by trapným volkswagenem nejel koupit ani krmení pro soby, asi by čučel, jak si ti čeští fousci žijou. 😄 😉
Inak stále keď vidím novú päťku, so záľubou sa za ňou obzriem (čo sa o E Klasse nedá povedať). Je to kus krásneho auta.
Takže asi najviac sa (teoreticky) plakalo nad stratou charakteru 5er na ACZ.