Novinky
Nejlepší auto na světě Citron [odkaz]
Neskutečný, nádhera! Chceš převážet rodinu, psa, pračku, lyže, kompletní obývák i s lampou, satelitní anténu a další asi tunu věcí? A chceš, abys byl ve středu pozornosti celýho města? Ber Citroën CX Break >😒] :yes:
Není jim tam moc dobře rozumět, ale chlápe u pumpy to svoje fáro strašně chválí.. Nakonec říká, že je to "Väldigt bra" (véldig bró), což znamená Hrozně dobrý >😒]
Není jim tam moc dobře rozumět, ale chlápe u pumpy to svoje fáro strašně chválí.. Nakonec říká, že je to "Väldigt bra" (véldig bró), což znamená Hrozně dobrý >😒]
O triedu vyššie je to iná pesnička, Renault ponúka vynikajúce auto za výnimočnú cenu, a je vidieť, že to tak funguje. Majster pohodlia C4 Picasso hrá tentoraz druhé husle, aj keď, čo sa kvalít týka, rozhodne nezaostáva - iba sa nepredáva za tak výhodné ceny. Logan MCV ani Tourneo Connect do tejto kategórie rozhodne nepatria, a už by bolo vhodné ich z tabuliek vymazať. Takisto je diskutabilné zaradenie P3008, ktorý sa všade uvádza ako croosover, a nie ako MPV.
Veľké MPV sú, ako sa zdá, tiež na ústupe.
Prví dvaja - S-Max a Multivan sú ale až tak rozdielne autá, že sa tiež natíska otázka, či patria do jednej triedy. Podobne Viano. Nie som si istý, či práve tieto modely navzájom konkurujú. Je to na úvahu. 😉
V tom je samozřejmě spousta změn.
S tým Roomsterom máš nateraz možno pravdu, určite sa o tom nechcem hádať.
Tourneo Connect nie je užitkáč - okej, ale takisto nie sú užitkáče osobné verzie vozov Renault Kangoo, Citroen Berling👋Peugeot Partner tepee, Fiat Dobló Family, VW Caddy Life, či dokonca Opel Combo Tour. Ak teda nie je Ford Tourneo Connect navyše, potom mi tieto autá v porovnaniach chýbajú.
Netvrdím, že Multivan alebo Viano nie sú MPV. Ale s vozmi ako Sharan/Alhambra, S-Max a pod. mi proste neštimujú. K nim by som priradil také vozy ako napr. Ssangyong Rodius (jasne, predaje asi nulové), Citroen Jumpy Kombi/Peugeot E😜ert Tepee/Fiat Scudo... Možno by si zaslúžili samostatné poradie.
Inak neber moje úvahy ako kritiku, skôr iba iný pohľad na vec. 😉