Novinky
Auto hezké no, ale nechápu, proč zrovna u Lexusu rozhodli, že toto bude předokolka ;-\ ? A ať mi nikdo netvrdí, že kvůli konstrukčnímu řešení ... :no:
Autíčko je nádherný, ale potřebuju "hybrid", v nižší střední a za 700 "litrů" ??? Osud CT 200h bude v ČR stejný jako Toyoty iQ, reálná cena "od" je tak 499.000,- Kč.
takhle nějak si představuju luxusní C třídu-to auto je nádherrné ze všech stran, to samé kokpit, prostě dokonalost-ta uváděná nabídka motoru bude ale asi nějaké nedorozumnění či neúplná informace, já tomu prostě nechci věřit ;-\
skoda ze je tak skarede.. inac by som ho ako priemerny EU zakaznik chcel 😄
K cemu je auto, ktere ma spotrebu stejnou jako 10 let stara Fabia SDI? A ktere taha bricho po zemi tak, ze se s tim ani nezajede do podzemni garaze? A ktere ma motor na bendzin? :no:
1) co sa tyka dynamiky, tak fabia sdi bola zdochlina
2) ano, sdi bolo na spotrebu skromne
3) z vyfuku jej lietal bordel a hrkotala, takze vsetci po rannom starte poculi, ze vies sporit
2) ano, sdi bolo na spotrebu skromne
3) z vyfuku jej lietal bordel a hrkotala, takze vsetci po rannom starte poculi, ze vies sporit
Ciastocne mas pravdu. Pri tej cene to asi v CR a SR asi velke predaje nebudu. V niektorych statoch bude danova (ekologicka) ulava az 5-6tis. EUR , takze tam to bude trochu lepsie.
.... (disclaimer: nikoliv Skoda auto), ze to neni tridverak.... ty zadni dvere mi tam nejak nesedi. Jinak se mi to auto docela libi....Ale jak se rika, 100 lidi 100 chuti....
0,28 odpor vzduchu, na hatch mooc peknej vysledek. Oproti primym konkurentum cena privetiva a silnicni dan taky.