Novinky
Já mám takový dojem, že tohle je trochu i reakce na připravovaný Up a jeho sestry od VW, Bohužel pro Opel, stejně jako nová Astra nemá na Golf (ale nejen na něj - myslím, že nový Focus bude taky trochu jinde, C4 se svými dvěma verzemi pochlapila rovněž, ať si kdo chce co chce říká), tak (jak správně poznamenává Klaudius) tak tohle na Up alespoň designivě nemá.....
tak oproti folksvágnu má tento opel nášlápnuto daleko víc.podle mě je up úplně nesmysl
designově?! to myslíš vážně?!...jestli máš fota Lupa a mini od Opelu, tak sem s nimi >😒]
Až na to, že finálnu podobu malého Volkswagenu pozná málokto aj v samotnej fabrike, a to majú do konca roka vyjsť z liniek už nejaké overovacie kusy...
Popravde, oplácky dizajn mi nesedí, navyše majú tie isté línie na všetkých autách, chýba zaujímavosť, chýba život. Nuda, nuda a ešte raz nuda. Nech je VW akýkoľvek, hoci tie isté svetlá naťahuje na každé auto, predsa nemá všetky autá rovnaké a nudné ako Opel.
Popravde, oplácky dizajn mi nesedí, navyše majú tie isté línie na všetkých autách, chýba zaujímavosť, chýba život. Nuda, nuda a ešte raz nuda. Nech je VW akýkoľvek, hoci tie isté svetlá naťahuje na každé auto, predsa nemá všetky autá rovnaké a nudné ako Opel.
Myslím, že tyhle spy fotky nejsou moc vzdálené finální podoby nového malého VW.
[odkaz]
Mně zase nesedí design VW- léta stejný (nudný) Golf, předchozí Polo zepředu zaměnitelné s Lupem. Svého času nepochopitelná kombi dvojčata Bora Variant / Golf Variant.
Navíc při uvedení vlajkové lodi VW Phaeton se v Německu žádný rozruch nekonal- většina Němců si totiž myslela, že jde jen o vylepšený (větší) Passat.
[odkaz]
Mně zase nesedí design VW- léta stejný (nudný) Golf, předchozí Polo zepředu zaměnitelné s Lupem. Svého času nepochopitelná kombi dvojčata Bora Variant / Golf Variant.
Navíc při uvedení vlajkové lodi VW Phaeton se v Německu žádný rozruch nekonal- většina Němců si totiž myslela, že jde jen o vylepšený (větší) Passat.
Dizajnovo, ako inak, ďalší odvar toho istého, proste Insignia, Astra a Meriva v menšom, skrátka ďalší nudný kúsok do série.
Ak Renault, mne osobne je ľúto za novodobou výnimočnosťou, ktorou bol Avantime...
[odkaz]
Mimochodem závod VEB Automobilwerk Eisenach vyráběl luxusnější vozy Wartburg, Trabi se dělal ve Zwickau. 😉