Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Well-being
Za ty peníze se dá pořídit ve srovnatelném segmentu lepší auto ...
Auto STŘEDNÍ třídy jako MANAŽERSKÝ NADSTANDARD? Nezbláznil se tu někdo? Nebo to má být vtip?
Takže je fajn mať možnosť komentárov pod testami, ale poprosil by som redakciu o možnosť komentárov hneď pri uverejnení testu.
Podľa mňa BMW radu 3 už na konkurenciu nestačí, mám to z prvej ruky, bol som nedávno na testovacej jazde práve s 320d. Málo komfortu, motor je dosť hlučný, základná výbava biedna a príplatky vysoké. A samozrejme málo miesta, hlavne vzadu (to však platí aj pre prémiovú konkurenciu). Jazdné vlastnosti nespochybňujem, ale to za tie peniaze nestačí. Našťastie, automobilka si je toho vedomá a nový rad 5 ako aj prichádzajúca X3 nastavujú latku opäť vysoko - nastaviteľný podvozok, krásny interiér, ...
Pro dva duchodce auto akurat 😄 Jen proste pro me..nic moc..rozhodne bych za tohle nedal radove sto a vice tisic navíc, oproti svemu Mondeu
Velkou nevýhodou Audi je nabídka Multitronicu u naftových čtyřválců a nemožnost objednat automat ke Quattru.
Jízdně Audi pokulhává a to zejména brzkým nástupem ESP a snahou uměle utahovat stopu. Komfort na 17" pneu je stejný jako u RF BMW. O pocitu z jízdy zadokolkou se nemá smysl bavit 😉