Paříž 2010
lancer24
0
bola či nebola? nikdy som sa o nej nedočital
white label
0
Audi RS3 nebola, ale bude, zřejmě už příští rok... 😉
Poslední dvě kreace Audi jsou úchvatné. Zadek A7 a toto quattro, to je přesně cesta, která by podle mě Audi slušela. :yes:
Až na čumák dobrý, ten mi ke zbytku auta nesedí, není vůbec retro, a oproti zadní části, jejíž hlavní myšlenkou je jakoby čtverec/obdelník/pravoúhlost, tak předek je spíš trojúhelník/kosočtverec/ostroúhlost. Ten by mi dával smysl spíš jako obrázek nové R8, případně něčeho jako "R6". Zadek by se mi líbil na nějakém retrohatch/liftbacku.
Mít to civilní audi předek s normálním grilem a nárazníkem, může to jít do výroby. Problém je, že s tou hliníkovou kastlí a technikou (quattro, 2,5T) by to stálo min. jedenapůl mega, ale věřím, že by si zákazníky našlo, bylo by to mnohem menší a mrštnější než A5 a přitom klasické audi (motor podél a torsen) oproti TT RS, s bonusem parádního designu. Těžko říct, jestli to má šanci na výrobu, mě by se takové auto líbilo. 😉
zdielam názor :yes😒br />
okrem ineho by som rad videl alfu (lanciu deto) servirovat novinky odvodene od legiend z minulosti. tak ju predajte prosím >😒]
okrem ineho by som rad videl alfu (lanciu deto) servirovat novinky odvodene od legiend z minulosti. tak ju predajte prosím >😒]
Ale co to je civilní předek? Z jakého modelu, podle mých chutí by tomu neslušelo nic ze současné konfekce Audi. A zrovna Audi není značka, u které by se dalo čekat retro v podobě restylingu předku quattra, tj. hranatý světla, tupá příď, jednoduchá obdelníková maska bez single frame provedení. Prostě retro a la Challanger, Camaro. V jiném případě pro to nevidím smysl.
Já bych řekl, že Audi nešlo pro retro, není to ten typ sentimentální automobilky. Spíš moderní pojetí stejného konceptu. Naopak předek rozvíjí jazyk započatý R8, která v době svého uvedení symbolizovala futuristickou vizi značky, takže pokud něco u Audi jsou, tak konzistentní. Drží se evolučního designu. Jediným sentimentem je palubní deska, která jednoznačně odkazuje na WRC.
Tak tady to pánové opravdu ano :yes: Trefa přímo na kapotu, mistrné ztvárnění quattra dnešní doby, byla by škoda to nechat jen jako koncept. Skoro 400 pekelných plnokrevníků v podélně uloženém ďáblově kotli na opratích pana Torsena...jen tak dál...Bravo Audi
hezké,agresivní předek ale až moc připomíná Lancra ale jinak pěkný jen to má chybičku,je to jen VW